step up

kollade på filmen step up idag.. den va skit bra faktiskt :) älskar dans filmer,och önskar att jag kunde dansa sådär bra. blir så avensjuk. känns som att inte jag är bra på nått:p haha! joda, nog finns det massa saker jag är bra på (a)

vi hade tydligen inga lektioner idag.. åkte helt onödigt till skolan, kom dit kvart i elva, och väntade i skolan tills halv tre för att göra prov!? vem gör så.. men jag hade skjutit upp dedär provet i två veckor, så lika bra och göra det. och det kändes som att det gick ganska hyffsat faktiskt. efter skolan gick jag och tränade, jag kände verkligen av att jag inte hade tränat på en vecka. så nu hela veckan ska jag köra hårt som fan! och jag ska ha en kropp till sommarn! om inte då jävlar.. stannar jag inne hela sommarlovet, haha aldrig!

jag ser verkligen fram emot sommarlovet! hoppas att man hittar på masser med roliga saker. jag vill åka utomlands, åka till gotland, ha ett sommarjobb så man får ihop lite cash, och sen bara sola&bada och umgås med vänner. kanske hitta sej en söt pöjk.. ni som inte vet så har jag och tero gjort slut.. för ungefär två veckor sen. har inte velat ta upp det för det kändes inte så passande.. känns skönt att vara singel nu:) göra vad man vill, när man vill och hur man vill. festa som aldrig förr, vara med vännerna hela dagen och behöver inte tänka på nån annan än sej själv nästan! så skönt.

och på valborg? vad händer gott folk!? :D
själv ska jag och mina vänner vara hos mej och grilla och ha det mys, och senare dra ner till maren sen festa hela natten lång!

och imorgon käre vänner, ska jag&jonna ha en myskväll. först ska vi till skolan, sen ska vi träna, sen ner på stan och hitta nån snygg outfit till valborg, sen hem till mej och mysa med film, spa-grejs, och massa gott! vi ska faktiskt se filmen rec:O scary! kommer skita på mej.. tur att jag har jonna.

image47

ska ut på en cigg med eeva nu, hare bra trogne läsare som är skit dåliga på att kommentera!!! :p

good morning people

tjena.-

idag äre skola igen då.. :/ jobbigt, men.. är bara i skolan måndag&tisdag denhär veckan för vi är lediga på onsdag (mösspåtagning för treor) torsdag och fredag , sen veckan därpå är vi lediga på måndan!! YES.

ska snart börja åka, jennifer kommer ju som sagt och hämtar mej så slipper ta bussen. och har lite tid över såhär på morgonen.. skönt.


haha, benjamin alltså.. (björn gustafsson)

sanningens ögonblick

sitter och kollar på sanningens ögonblick nu.. jättte underhållande som sagt, men vad är poängen med programet? vill dom förstöra relationen mellan familj, pojkvänner o vänner? :/ kunde dom inte valt andra pinsamma frågor..!?! hm..

forgive me

There?s got to be more, than this life I know.
But still I?m here fighting to never give up.


nyår 2006-2007

image46

i love you girls <3

ska till skärholmen med dessa töser på onsdag :) ska bli trevligt, länge sen sist gummsor.

min helg

som vanligt har jag inte tid o skriva blogg på helger, så skriver de alltid på söndagar eller måndagar :) men det får ni nöja er med.

fredags: jag och jocke skulle då till älvsjö mässan och hitta lite information om kaffe&te, och det gjorde vi. haha, de va skit kul där faktiskt! fick smacka på massa drickor, typ smoothies och juicer och allt möjigt, men fick även smaka på de äckligaste jag ätit i hela mitt liv! vettefan vad de va, men det var nått med getost.. nått helt opassande. men jag lekte med och sa att den var god ändå. vi åkte därifrån runt ett tror jag det var, sen åkte jag hem.. och har faktiskt inge minne av vad jag gjorde då:O.... jo justja, satt ute i det fina vädret och lekte massvis med melissa, haha hon är såå söööööt!!!!!! sen hade mamma och dom vart och köpt en ny grill, så vi grillade och så, mysigt och jävligt gott måste jag säga. sen kom jennifer hit, vi gjorde itne så mycket, jag började fixa mej lite smått och sånt. sen efter ett tag så gick jag och mötte jonna, vi åkte ner på centralen sen åkte vi på nån tråkig "fest".. efter ett tag där så åkte vi hem till jonna och fortsatte..


hon fick låna mitt halsband hihi

lördag: vaknade upp klockan sex på morgonen, va vaken till tolv och gick hem. väl hemma gjorde jag ingenting, somnade ungefär två timmar, sen kom ida till mig. efter några timmar hos mej åkte vi hem till henne, åt lite tacos och duscha och så, sen åkte vi tillbaka till mig. kollade lite beck o så, jag råkade visst somna, sen väckte ida mig och sa att hon skulle hem, haha sorry baby<3

söndag: vaknade klockan tolv, loggade in på msn, och natha fråga om jag ville med på stan sen till sthlm. visst tänkjte jag, hade ändå inget för mig. kändes skönt att för en gångs skull inte vara bakis, haha. så åkte ner på stan, köpte min underbara klänning jag ska ha på bröllopet, sen åkte vi te sthlm hitta ingenting där.. haha sen på tåget på väg hem hade vi jävligt kul, HAHAHA, fyfan! åkte hem, satte mej vid datan, och nu gör jag ingenting. va ute och rökte med jennifer nyss. hon ska skjutsa mej till skolan imorgon, skönt!:)


min klänning

just nu gör jag ingenting, väntar på att sanningens ögonblick ska börja! så jävla bra program.. lätt att ja hade vart med, hade vart ärlig på varenda fråga, skiter i. haha, nääe..kanske inte. inte på sånna frågor som inte förtjänar en halv miljon. det är ju ändå inte så mycket om man tänker efter.. haha kanske mycket för mej men inte mycket för att kanske förstöra nått. men det är ett väldigt underhållande program faktiskt.


måste lägga in en bra video också

better in time

leona lewis låt, better in time, så himla bra :)

idag var jag självklart i skolan, jag tvivlade himla mycket imorse om jag skulle gå eller inte, men det var väl lika bra :)
först hade vi engelska, då kollade vi på film. west side story, haha, skit dålig så den blev rolig. sen efter det hade vi kök, från kvart i tio till halv tre, som alltid på torsdagar. vi skulle ha praktiskt prov, på o göra rödvin sås, jätte lätt faktiskt. sen hade vi lunch, tog pannkakor idag, mumsigt, sen gick vi ut  på rasten och pluggade i solen, för vi skulle nämligen ha ett till prov i köket fast teori.. sen när vi kom till köket igen så fortsatte vi med såsen, sen städade vi och sen fick vi göra provet, skit lätt faktiskt :) tur att jag plugga innan, annars hade jag aldrig klarat.

efter skolan åkte jag hem till heidi, som precis flyttat. Sini var där också, men vi va inte där så länge för mamma skulle skjutsa ner oss på stan. efter stan åkte vi och handla, sen hem o laga korv med bröd <3 lovelovelove!  sen kom eeva förbi och tog en cigg, sen åkte vi ner på stan och hon köpte en plattång och lite annat, sen åkte jag hem igen. och då kom jonna till mig, vi gjorde inte så mycket. tillslut fick vi för oss att gå en promenad, så vi börja vandra ner till måsnarn, sen efter ett tag kom jean och gustaf (ni som gick i min klass, ni vet farina? :p) aa men iaf, vi va där ett tag sen åkte jag hem igen. och nu sitter jag här.

imorgon behöver inte jag gå till skolan, för jag&jocke i min klass ska till älvsjö mässan och samla på oss information om kaffe&te, för vi ska tydligen ha en temavecka i skolan (libanon,irak och syrien) så vi ska dit iaf.. ska bli lite skoj, jag som aldrig har vart där, haha. och så slipper vi skolan.

imorgon senare på kvällen blir det grillning och singstar hos mej:) mysmys. årets första grillning:D hoppas det är lika fint väder imorn som idag!
köpte nya beck idag förresten (köper alla som kommer med aftonbladet) så den ska ja se ikväll.. im beck-lover!



underbart väder!!!!!

no school for me

var tyvärr inte i skolan idag. hade bara två lektioner, och två prov skulle jag göra också. hade inte riktigt pluggat så... de sket jag i.

gick och jag mej runt tre igår natt, satt och snackade lite med crille på msn, om gamla minnen och sånt :) haha, fyfan vilka dagar man haft.




sen vaknade jag runt elva, kollade lite på tv och så, och nu har jag precis käkat, ska ta hel bussen ner till stan och möta upp jonna,och vi ska väl bara sitta ute i det fina vädret vi har :)

sen senare idag ska jag träffa johanna faktiskt :) va ett tag sen, vet inte vad vi ska göra, men de får vi se.
a måste nog börja röra mej mot bussen nu.

ha en bra dag allihopa:)



min helg

tänkte berätta lite om min helg :) brukar vara ganska dålig på att uppdatera på självaste helgen så det får alltid bli efter;)

fredag:
va i skolan som vanligt, sen gick jag&jonna och träna. sen åkte vi ner på stan och mötte upp sini, gick runt lite och kolla på en klänning till bröllopet :) själv har jag redan hittat en, som snart ska köpas. sen åkte jag&jonna hem till henne, käkade lite och så. sen åkte jag hem, började fixa mej, sen gick jag hem till peppo där bara jag&eeva va till en början, drack lite vin och så, och kollade på talang 2008. sen kom det lite folk dit, men jag var tvungen att dra hem tidigt eftersom att jag skulle upp tidigt på möhippa:) så åkte hem runt halv ett kanske. sen sov jag :)

lördag: vaknade klockan 9 :O mådde inte så jätte bra men va ju tvungen. fixade mej och så, sen åkte vi härifrån vid tio. var hemma hos katri halv elva, där vi skulle käka champange frukost och sånt. hon som gifter sej är då min brors blivande fru catrin, och hon hade ingen aning om att vi alla skulle vara hos katri, hon trodde bara att hon skulle dit och fika och så. sen när dom började närma sej så gömde vi oss på balkongen:p sen hoppa vi ut och skrek SUPRISE! haha, jätte roligt och hon hade verkligen ingen aning. sen drack dom (inte jag, var alldeles för bakis) champange och sånt, sen käka vi kex med ost, vindruvor och massa annat gott. sen drog vi oss vidare till en dansgrej där vi skulle "lära" oss lapdance ;) haha, det va jätte skojsigt faktiskt. och efter det åkte jag sini och katja hem för dom skulle vidare ut på krogen och så, och jag har ju som sagt inte åldern inne och sini&katja hade nog ingen lust. det tog ett tag innan vi kom hem för inga tunnelbanor åkte förbi t-centralen så vi fick ta bussar och sånt, men det löste sej. när vi kom till centralen så gick vi till grillen där och tog oss en korv, eller bara jag men ändå, katja drog efter ett tag, och jag satt kvar typ en kvart och väntade på ida. sen när hon kom så tog vi bussen hem till mej. började fixa oss och så. När vi var klara mötte vi upp sussu på centralen för att sedan ta kvart i tio tåget till järna, där vi vart hämtade av pontus som skjutsade oss till en rutten s.ka fest :/ tråkigt (där vi även träffade jenny&jessica), så vi åkte till en lokal, lika tråkigt där, men sen ringde jessica till nån så vi åkte ut i skogen nånstans på en lite roligare fest:p med "björn gustafsson" haha :D dom lovade att dom skulle betala våran taxi hem, så när tiden var inne (:p) så fixade vi en taxi, som kostade 700 kr :o tur att inte vi betalade. sen var kvällen slut:)

söndag:
vaknade vid tolv, träffade ida, vi åkte ner till maren i det härliga vädret:D käkade glass och sånt. vi gick även till nancys och åt, mums. åkte hem till mej vid fem tiden, lagade makaroner med köttbullar, käka och så, sen satte vi igång beck :) båda e riktiga beck-lovers. men det vart nog inte så mycket till att titta, haha. vi låg mest och garvade åt sjuka saker. jag och ida måste nog ha den bästa humorn som finns! haha. älskar dej ida :)

imorgon äre då skola igen.. kommer vakna vid hopp om att solen skiner utanför mitt fönster, för då kommer det  bli en kanon dag!! börjar kvart i elva imorgon, har bara två lektioner, sen omprov. har faktiskt två prov imorgon, i data och mikroorganismer:O så får se om jag ens går til lskolan eftersom att jag självklart inte har pluggat :/ inte bra.


älskar den här sexiga bruden;) du är bäst.

ska träffa johanna imorgon också, ska bli roligt. det var allt för länge sen faktiskt. blir nog att vandra runt på stan eller något i det fina vädret, om det ens blir fint!


done.


begravning

idag var det andreas begravning :( tycke inte om begravningar. men kändes skönt ändå.. du är saknar andreas! önskar att du kunde komma tillbaka! vila i frid!


image39

fyfan!

image38


asså, hur fan tänker ni??!?!? varför gör man sådär mot ett barn och dens familj. jag fattar inte ens hur fan det kan finnas sånna människor som gör illa andra med flit, som kidnappar nåns barn, mördar eller våldtar!?!? vrf, vill du knulla så hitta nån som fan vill göra det med dej, vill du mörda nån så döda dej själv förfan, för om du tänker sådär så kan du lika gärna dö, man gör inge nytta. så jävla ofattbart, j

vila i frid Engla<3

nu tänder vi ett ljus för engla! <3 har iaf jag gjort, hoppas många andra tänker på henne&hennes familj också. må du vila i frid!

många tkr att mördaren ska dö. Nej han ska inte få dö. Jag tycker verkligen inte han ska dö. Han ska pinas till han ber om att få bli dödad. Han förtjänar att plågas tills han ber om nåd och sedan ska man fortsätta plåga honom. Och det värsta med sveriges fängelsen är att dom säger, ja men han får livstidsfängelse. Och sedan får han sitta i tjugofem år sedan har han avsuttit sitt straff och sedan släpps han fri med fotboj i tre månader. Och sedan får han leva som en vanlig svensson igen. Det är totalt sinnessjukt! och att svenska fängelsen är lyx! jag hade skickat iväg honom till nått helvette!!

ojoj..

blir ovanligt många inlägg på en dag :)

kollade på oc idag, det var avsnittet där hon dog :( så sorligt att jag börja gråta, fjant jag vet!!! hatar det avsnittet men ändå älskar jag de. så dåligt att hon dör och inte är med nå mer, hon va ju den bästa typ, bortsett från seth:D hihi, tänkte lägga in låten som kommer när hon dör, den e så bra.


min helg :)

har absolut inget att göra så tänkte att jag ska skriva lite om min helg:)

fredag: jag, sini josephine och melissa åkte hem till katri vid fyra (seriöst kommer jag inte ihåg vad jag gjorde innan) och hjälpte henne med all mat som skulle ätas på lördag. och det var en jävla massa mat må jag säga, vi åkte väl hem vid halv elva, och då va vi inte ens klara med all mat, så katri fick laga resten själv:) haha. men de va trevligt. efter de åkte jag hem och somnade runt tolv.

lördag:
vaknade runt kvart i elva (ovanligt för att vara jag) och då hörde jag att sini josephine och tero skulle ut och handla och sånt, hade inte bättre för mig så följde med dom. vi åkte först till stan, sen systemet sen lämnade vi tero, sen fortsatte vi mot willys, sini skulle handla. efter de släppte vi av sini, och jag&josephine åkte hem till henne, skulle kolla om hon hade några kläder jag kunde låna. sen åkte vi till saltskog, jag fixade mina ögonbryn, sen hem o fixa sej. och då var klockan runt tre och vi skulle åka vid halv fyra :O jag fick panik och stressade som fan, men jag hann:) sen bar det av till katri. vi käkade all god mat vi hade lagat, jävligt gott. sen senare mot kvällen när släkten och så hade åkt så börjades det med drickan, hihi. mycket gott, massa shots (mintchoklad) och drinkar, och öl såklart <3 och massa roliga lekar körde vi. infogar en bild där nere sen. sen åkte jag hem, och stod ute och snackade lite med micke&jennifer, sen körde jag runt lite med en viss person. sen åkte vi och hämta jonna&malin, sen bar det av hem till peppo. där va ja väl inte så social, men de va väl okej.

söndag:
vaknade av att jag mådde skit. ont i huvet av vinet jag drack på lördan och mådde illa som bara den. frågade sen josephine om hon hade lust o åka med mej till katri igen , haha, (hela helgen spenderades hos katri minsann) och det ville hon. vi åkte dit runt två, och katri fixade lösnaglar på mej och så, satt och snackade lite. åkte hem vid fem. senare vid nio gick jag&jonna ut på en promenad, vart en kort en, haha. gick till saltskog, köpte cigg, och sen satte vi oss för att snacka skit. skitkallt va det! sen åkte jag hem , och kolla lite beck, men somnade innan tolv.

 det var min helg, nu blire lite bilder :)

1. 2. 3.    4.    5.
6 . 7. 8 . 9. 10.

1: sini, josephine&jag
2: födelsedags barnet katri:)
3: sini&josephine lekte haha
4: katri&loppan likaså
5: jag&josephine likaså :p
6: det gick väldigt bra för oss:)
7: katri&josephine ser ut och ha mysigt
8: lite ego bilder blev det, ser förstörd ut men wth
9: syskonen sini&katri.

så det var min helg, hur har eran helg varit? :)

sol sol underbara sol:)

imorse när jag vaknade , kände jag att jag inte var ett dugg trött :) somnade ju ändå innan tolv, vilket jag inte brukar göra så. jag gick upp och kollade ut, finaste vädret, och vart genast mkt piggare och gladare, :D men vad händer sen? jo vid ett tiden börjar det forssa ner regn!!!! fanfanfan. och då gick mitt humör ner till noll. hade inte lust med nått. orkade inte ens dra o träna så det sket jag i och tog bussen hem efter att jag gjort ett prov i livsmedel , lagade wook och kolla på tv.

hörde på radion idag att dom nu vet att engla är död:( dendär jävla psykopaten hade kidnappa henne och sedan mördat henne. en 10-årig liten oskyldig flicka? vad kan hon möjligtvis kunnat gjort dedär cpt så han va tvungen att döda henne? inget, för mördare behöver inge anledning, dom går bara o mördar med sitt iskalla hjärta! IDIOT.
jag ska tända ljus för stackars engla&familj <3

på tal om sånt.. andreas begravning är på torsdag :( och jag vill inte. jag hatar begravningar!!! ett sista hejdå, vill bara inte. kommer inte klara av o se alla släktingar på det viset! r.i.p kusin!

nu orkar inte jag nå mer, men jag lägger in en skit bra låt:)
nehe de gick tydligen inte, sätter in en bild kan jag göra:)

image28


nu ska jag ut på en härlig cigg, och vänta på lille melissa o sini!


ovanlig fredagkväll

iallfall för mej:) haha

va i skolan idag, inte så skoj men:) va gör man inte.. efter skolan åkte jag&jonna hem till henne, käka o så, och hon skulle fixa lösnaglar på mej men jag har ju så små naglar så gick typ inte:/ orkade inte angagera mej (eller hur det stavas) sen vid fyra kom josephine och sini och hämta upp mej, och vi åkte till katri i skärholmen. Vi skulle hjälpa henne och laga all mat tills imorgon (hon fyller år och ska ha liten fest). tog flera timmar, fyfan va mycket mat vi gjorde, haha. från typ fyra till nio? och då va nästan inte ens allt klart:p så ni kan ju tänka er hur  mycket det var..


sen skjutsade josephine mej och sini hem till sini, där va tero o danne:) drack typ en öl eller så, men sen vart jag trött och gick hem, och nu sitter jag här.. ska väl snart gå o lägga mej. scrubs börjar typ nu så somnar väl till de!
i bilen på väg hem snackade vi ganska mycket om körkort och sånt. först hade jag&mamma tänkt oss att hon skulle övningsköra med mej, men det blir nog lättare om jag går körskola:) så så ska det bli.. vill ha mittkörkort när jag är 18.. inte som alla andra säger, dom SKA ha när dom är 18, ändå får dom när dom typ över 20 liksom. nej, så ska det inte bli här :) jag SKA ha det när jag är 18!! :D ser verkligen fram emot o börja köra bil, även fast jag är livrädd, haha

kommer inte ihåg sist jag satt hemma på en fredag kväll liksom!? måste vart år sedan liksom..

tycker det är roligt att josse har skaffat sej en blogg nu:) då vet man vad hon gör om dagarna o så, och hur det går för henne, skojs.
nu börjar scrubs så ska gå och kolla sen sova sött, vakna i rimlig tid så jag hinner fixa mej till partyt hos katri imorn, och äta alla god mat vi gjorde idag, mums.

btw. eeva åker till finland imorgon och kommer inte tillbaka förens på tisdag! hoppas du får det kul där :) <3
 

no school for me

orkade inte dra mig upp ur sängen imorse.. måste ba säga att teros säng är den bästa! :D gud så skön den är, haha. kanske inte nån bra idé att sova hos han när jag har skola, för så skolkar jag bara, och det är mitt eget fel inte ditt tero.
funderade på att gå på sista lektionen idag iaf, gympa, eftersom att det känns som att jag har så stor frånvaro i de (även fast jag har vg,hihi) men sen tänkte jag att det är väl bättre att jag läser ut min bok istället, så jag kan redovisa de imorgon, den skulle vart klar för kanske två veckor sen så.. hehe.. lite efter. kom på att vi har eng.glosor till imorgon också, som jag inte tränat på :O men det löser sig..

jaja senare kommer eeva&jonna till mej, vi ska röka lite pipa och så:)

FUCKING JÄVLA PISSVÄDER!

image27


på med vinterjackan igen...

jag har varit trött heeeeeeela dagen.. förstår inte :/ skulle kunna lägga mej när som helst, men jag har lite plugg jag måste göra klart.. jobbigt. men det är faktiskt inte så ofta vi behöver plugga känns det som, om man jämför med alla andra skolor:)

idag var ja såklart i skolan, skön dag! eftersom att jag är klart med datakunskapen började jag inte förens tjugo i elva idag, nicenice. sen hade vi lunch och sen svenska sen vare schluut.. efter skolan åkte jag hem, men när jag satte mej på sju fem trean så sitter tero där, :D vart jätte glad, så jag åkte till han istället(inte för att vi bor så långt ifrån varann, 10m) men a, vi kollade på tv och lite sånt, och han lärde mej hur man rullar en cigg, haha så nu kan jag. sen käkade vi lite mat, och sen gick jag hem för jag behövde som sagt plugga, men jag ska ner till han igen snart och läsa min bok där nere, sen sova där.

och imorn är det skola som vanligt.. bajsbajs.

och självklart har snön kommit tillbaka!!! hur irriterande? jag orkar inte.. vill bara ha sommar&sol och kort tight kjol;) (8) men nej.. jävlafittfan!

ska gå till tero.. hare bra


ps. jonna är jättesöt :)


dagens......

DAGENS LÅT: många:)
DAGENS KLÄDSEL: tights shorts gult linne o vit kofta
DAGENS DUSCH:
efter träningen
DAGENS FRISYR:  fläta
DAGENS MAT: nån gratäng mamma gjorde :)
DAGENS HÄNDELSE: äckliga gubben jag&eeva såg på bussen :/ blää.. eller när jag&jonna satt hos mej o kolla på "ben" som dansa på min data-skärm ;)
DAGENS PLANER: plugga lite, sen sova , förhoppningsvis med tero:)
DAGENS VILL HA: sommar såklart, o massa annat :)
DAGENS SAKNAD: tero & solen!
DAGENS DROG: cigg, alltid cigg.. :/
DAGENS TRÅKIGASTE: inget att göra.
DAGENS DUMMASTE: att jag har käka onyttigt
DAGENS FINASTE: våran film-affish vi gjorde på bilden haha.
DAGENS KÖP: taco-tallrik&loka
DAGENS GODIS: en choklad bit :p
DAGENS HUMÖR: uttråkad typ.
DAGENS SJUKA: städade mitt rum haha.
DAGENS KOMPLIMANG: "söt" :)
DAGENS LYCKA: behöver inte gå på datalektionerna längre, måste bara göra ett prov sen är jag klar med kursen:) alltså ledig varje måndag en månad framöver:)
DAGENS KÄRLEK: port salut osten :D haha
DAGENS STORA BILRESA: har inte åkt bil idag :)
DAGENS GRÅT: inte gråt idag inte.
DAGENS DRYCK: loka,mjölk,juice
DAGENS SPAN: inge span.
DAGENS KÄNDISSPAN: typ elitas&natachas blog.
DAGENS TELEFONSAMTAL:  alla sinis samtal:p haha

HELA ÅRET 05!!!!!

ÄLSKA 2005!



Oh when I look back now

That summer seemed to last forever
And if I had the choice
I'd always wanna be there
Those were the best days of my life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!


I guess nothin can last forever - forever, no


And now the times are changin
Look at everything thats come and gone
Sometimes when I play that old six-string
I think about ya wonder what went wrong




tänker ofta tillbaka på dendär tiden.. vet inte vad det var som gjorde mig så lycklig då, men nånting var det. glad hela tiden, hade nästan aldrig nånting att oroa mej över! allt fanns då, jag hade allt. tiden då jag bodde i saltskog, de va underbara tider, speciellt när våren kom, man var med alla sina vänner från morgon till kväll, ingen tvekan liksom, det var liksom självklart att man skulle komma till saltskog för att umgås med alla. alla var sej själva, vi kanske inte gjorde nånting varje dag, men vi hade kul. och jag saknar er <3 men folk förändras. till och med jag.. men om jag bara fick gå tillbaka till den tiden, kanske bara för fem minuter, skulle jag gjort det, utan tvekan, dom känslorna, dom minnena, dom tiderna! ibland tänker jag om ni också tänker på det, eller saknar det ibland? det måste ni göra, dom va bäst. ibland kunde vi hitta på underliga saker, som var skit roligt. och det var under en speciell tid jag var som lyckligast (under det året), fyfan! :D men som sagt, man förändras.  men sen hände det nånting på sommaren, vi flyttade till hovsjö, och det är jag skit glad över. det var då jag träffade tero, vi va nykära, förhållandet fortsatte, i flera år! och än idag, fast allt vi har gått igenom tillsammans, så håller vi ihop. det är nånting med oss, som gör att vi alltid kommer hålla ihop. känns som det nu, även fast vi ibland har våra dåliga perioder, men efter som, kommer det bra perioder också!:)

det finns många tider i mitt liv som jag vill tillbaka till, men ingenting som var som 2005!
när jag hör vissa låtar, så kommer minnena upp. and i love it!




:( :)

har ganska mycket blandade känslor just nu.. vet inte vad ja ska göra eller säga längre känns det som.

i fredags fick jag ett samtal av min pappa, vart glad först när jag såg att det var han :) svarade snabbt.. men sen till min förvånad hörde jag att han grät.. undrade direkt vad det var, han började fråga om jag mådde bra och om jag hade några problem jag behövde prata om.. sen fråga jag va det var med honom? om han verkligen mådde bra, vilket det inte lät som. sen kom det.. han berätta att min käre kusin andreas bergqvist hängt sig!! :( tårarna kom direkt.. fyfan! hur kunde du? och varför, ingenting kan va värt att ta sitt liv för, verkligen inte. men jag hoppas att du har det bäst där uppe! och att du kollar ner på dina nära&kära, och tänker på oss! du är verkligen saknad, tänker på dej gubben <3 och din familj, dom måste ha det hemskt. vill inte ens tänka tanken på hur det kan kännas. :(  skämms för att jag inte lärde känna dig, du var ju ändå min kusin? varför? visste nästan ingenting om dej.. såg dig sist för två år sen? ändå bodde vi nära varanda.. ångrar det som fan! tänker på dig <3


image26
                                                                        <- andreas





har inte kunnat sova bra dom två senaste dagarna heller.. igår natt somnade jag fem, vaknade åtta (tre tim sömn), sen inatt somnade jag fyra och vaknade åtta (fyra tim sömn) ?!?!?! och ändå känner jag mig inte speciellt trött. vad är mitt problem????

men idag vart jag på bättre humör, vädret var underbart :D man kunde till och med ta av sej jackan, hur skönt?! vart så himla glad! och sen slutade jag efter lunch, promenerade till gymmet, ville inte träna först, ville vara ute!! men tänkte tillslut på hur jag ville se ut i sommar sen när jag kan vara ute hela daaaagarna långa, och gick tillslut och tränade, sen efter träningen promenerade jag och jonna till stan, direkt till maren köpte glass och satte oss på bryggan! saknat den känslan, känslan när man blir så glad, över bara vädret liksom? hur kan det förändra ens väder tänker man? men joda, det går :) och när man tänker på alla sommar&sol minnen, allt man gjort! :D glader. var på stan ända till kl halv åtta, då solen redan hade gått ner och det blivit kyligt för länge sen. var med ida&jonna, vi vandra runt lite och kollade på stan, jag köpte två par over knees strumpor och en söt gul tröja :)  sen åkte vi hem till mej, och dom stack för en stund sen:)

imorgon är man ledig, men har däremot utv.samtal. hoppas det går bra :) vilket jag tror att det går, även fast jag har överdrivet hög frånvaro (giltig och ogiltig, men ändå:)
och hoppas att det blir lika fint väder imorgon, på med brillorna och ut!!! :D

RSS 2.0