praktik

ja juste, nämnde jag att jag&jonna ska praktisera på en kryssingsbåt!?!? fyyyyyyyyfan va ja längtar.. 8 veckor ute på havs, kommer bli jävla kul! 19januari-20mars.. sen har jag och jonna planerat att en helg ska vi åka till min pappa, o en annan till hennes skäkt, hoppas dom planerna håller också..

ååååh gud va ja längtar!!! :D

fast vi vet ännu inte vilken båt de blir....

förresten, nån som orkar göra om min blog?den ser förfälig ut ,, o ja orkar ej!

skäris

godmorgon tänkte ja säga... de är typ morgon för mej eftersom att jag vaknade för typ två timmar sen..
blev en sen natt igår, hehe..
först vaknade jag runt kvart över tio, tog bussen ner på c för att möta ida, sen kom jonna&eeva och vi åkte till skärholmen.
köpte inte så mkt, en body och lite smink bara.. skulle egentligen dragit på hockeyn men efter att ha vart en hel dag i skärholmen så va ja ganska så sliten(de blev 5-4 till ssk efter förlänging!).. så åkte hem istället. sen senare åkte jag malin jonna och eeva hem till peppo o drack lite smått, snackade lite om hur man va när man va liten med pojkvänner o sånt, haha!
sen ringde jean o fråga om ja ville med på "fest" .. så vi drog dit men eeva stanna kvar, de va ganska trevligt men inte fan skulle ja kalla dedär för fest.. jaja.. kom hem halv fem imorse o vaknade typ halv tre nått..

idag ska ja festa igen, i järna tror jag.. får se :) ska iaf träffa ida idag:D
nää, nu ska ja kolla om de finns nått gött att äta här hemma.. höres..


gammal bild på mej o jonna från jennifers 16årsfest :)

im home baby

sådär, nu är jag hemma igen efter en vecka uppe i luleå.. de va skönt som fan att komma bort ett tag, men de är skönt att vara hemma nu igen! till alla vänner o familj och sånt..

ja ska försöka berätta lite vad vi gjorde där uppe, om ja kommer ihåg (är ganska glömsk av mej, men inte såå)
i fredags följde jag med josse till skolan, vi gick runt lite i hennes skola o sådär, efter de åkte vi hem (?) kommer inte ihåg vad vi gjorde, typ fixa oss.. sen åkte vi ut med hennes vän jocke, drack lite o hade de trevligt.. sen träffade vi hennes gulliga kompis carro, så vi bytte bil o åkte med henne istället:p kvällen va väl trevlig sådär.. men ja e inte van att sitta i en bil o festa så blev väl liiiite långtråkigt efter ett tag.. vi kom hem men gick ut lika snabbt för att åka vidare med nån annan snubbe, haha.. men sen fick vi åka hem o sova;)

på lördan vare ungefär samma sak, men då hade jag iaf nått/nån att kolla på;) haha, vaknade på söndan och tog de bara lugnt, åkte in till stan har ja för mej!? kolla runt lite o så..

på måndan åkte vi till hennes pojkvän jonne, dom hade beställt pizza och sen åkte vi o hyrde film, de va mys:)
igår sov vi till halv fyra :o så vi började fixa oss på en gång för att sen åka ut igen.. vi åkte bara runt ett litet tag o sen åkte vi hem till julle o typ chilla lite.. sen vart de hem o sova:) och idag vaknade vi vid elva ungefär, kollade på mysteriet på greveholm, för er som inte kommer ihåg så va de en julkalender för några år sen, hade glömt bort typ allt så de va roligt o kolla på:) sen gick ja o duscha, började packa och sen åkte vi till kallax för att ta planet hem..

de va en jätte rolig vecka, med mycke skratt o massa prat om gamla minnen o så:) tack för allt familjen wälimaa!
o josse, vi ses i februari!

(blir ett långt inlägg dehär)
när jag landade på arlanda så stod mamma rasmus sini o melissa o väntade på mej där..
o när ja kom hem kom eeva till mig:D kul o se henne igen.. sen åkte hon o ja gick o träffade jimmöö ett tag! de va ett jävla bra tag sen hörrö, får ses oftare..
o nu sitter ja här som en isbit, fryser ihjäl.. de kanske inte va så mycke kallare i luleå som ja trodde

ska lägga mej snart, e helt slut.. o ska upp ganska tidigt för att åka till skärholmen med jonna&eeva.

cya bitches....

live from luleå

jo ida,det går att blogga från luleå;)

nu sitter vi här fixade och nästan klara, vi ska på nån fest här nånstans.. haha :p har typ ingen koll men ja hänger på;)

tidigare idag så åkte jag till josses skola, riktigtkul, se hennes klass osv.. efter de åkte vi hem, käkade lite och somnade framför tvn båda två.. vaknade och då va de dags för tacos! gött.. sen började vi duscha och fixa oss och nu sitter vi här och väntar på josses pojkvän typ..

vet inte riktigt vad ja ska skriva , förutomatt de är skönt som fan att åka bort från stälje, testa vettja..
vi höres babes!



trött?

idag har jag varit ovanligt trött och seg, men de har vart skönt, behövde inte tänka "om ja sover nu kommer jag itne kunna somna ikväll" för de spelar ingen roll när jag somnar ikväll, eftersom att jag ändå inte ska till skolan imorn för att jag har tagit ledigt!!

idag började vi klockan nio, skulle haft serveringen men eftersom att alla i klassen hatar de så gjorde vi annat..
med andra ord, vi sov nästan på lektionen.. de va slappt, vi behövde inte göra nånting typ.. helt onödigt, hatar sånna dagar för jag hade lika gärna kunnat vara hemma o sovit i min sköna säng istället för på bordet..

just nu kollar jag one tree hill och snackar med josse.. OCH väntar på eeva, hon ska komma förbi snart o ta en cigg..

imorgon måste jag börja packa, ska antagligen köpa en jacka, och sen åker jag!!! :D hoppas bara planet inte krashar eller så.. nää, så ska vi inte tänka, i'll be fine;)




söndag

japp,nu är helgen över, söndag idag.. ibland älskar jag bara söndagar.
då behöver man inte göra nått,(förutom plugga) man kan bara ligga hemma i sängen o sova igenom hela dagen om man vill.
om de inte är söndag, så kan ja inte göra så.. ja får damp, panik.. blir helt enkelt rastlös, måste göra nått. så söndag är en bra dag:)

egentligen måste jag plugga idag, men allvarligt talat så orkar jag inte.. ska läsa typ 50 sidor, om alkoholens historia o skit, de orkar inte jag..jag får säga i skolan imorn att jag inte orkade plugga.. sorry, men så äre..

har iaf vart en hel del festande i helgen.. men de känns som att jag är inte samma party-tiia längre som ja va förr.. hm, konstit.. men de är väl bra på ett sätt, man kan faktiskt göra andra saker än o bara festa hela tiden.. o jag kan ha kul utan alkohol! de är bevisat.

ni får se bilder när ja fått dom... höres babes!


vill bara äta upp henne<333

på onsdag åker ja btw ;);););) skönt!!!!!

blääää åt allt

har som sagt sov morgon idag,
börjar egentligen tjugo över elva, så om jag hade vart normal hade jag gått upp typ nu, men eftersom att jag inte kan
äta frukost på morgonen, åker jag till skolan och äter lunch lite tidigare, så slipper jag vara hungrig hela dagen ;)

vi har bara två lektioner idag, samhälle och idrott.. får se om ja e med på idrotten, känner mig snorig och hostig..
är typ nästan klar för att dra te skolan nu, men mamma ska köra mig halv, så de blir peeeeeerfa....

ps.glömde publicera detta imorse..

--------------------------

irriterad arg o ledsen.... ååh.

kan inte min pappa ba vara här!!!!!!!!!!!!!!!!!


avensjuk! :(

grattis emma på 18års dagen, OCH körkortet!!!!! :D im so happy for you..

kan allvarligt inte vänta tills jag fyller arton och har körkort, shit.. tänk att de bara snart är fyra månader kvar!!! iiiiiiih...


började kvart över tio idag, gick igenom lite grejer på hotell lektionen, fick lunch sen hade vi engelska och slutade efter det..
jag åkte hem dirket efter skolan, lagade mat och la mig och kollade på one tree hill typ typ sex, då somnade jag, vaknade sju, fortsatte kolla.. sen kom ja på att ja måste ju skriva en uppsats om en tjej som heter Fadime, handlar om hedersmord och sånt.. ääh, ja blir bara arg när jag tänker på de så..

ja, en seg dag helt enkelt.. ska snart gå o göra lite oboy (4de glaset idag:O SKÄRPNING TIIA) och kolla på scrubs..

imorgon börjar jag tjugo över elva, med samhälle, sen har vi gympa sen slutar vi.. :) skönt.
vet ej vad som händer imorn men..

idag är de prick en vecka kvar tills ja åker!!! :D:D


sorry

förlåt för den dåliga uppdateringen, men min blogg glöd e borta.. pallar aldrig skriva mer typ.

min helg var ganska lugn, i fredags va ja på nån fest i bårsta bergen men blev trött snabbt och åkte hem..
i lördags va ja med eeva hos peppo o tog de lugnt, åkte hem tidigt den kvällen också..

igår va ja i skolan, hade körkortsteori som vanligt, vi snackade mycket om alkohol och sånt..
sen hade vi bara engelska sen slutade vi..
va på hockey igår med katja, ssk-djurgården.. shit, ibland har man lust att gå ut på plan själv och visa hur fan man ska göra... :p
matchen slutade iaf 2-4 till djurgårn.. efter de åkte jag hem, kolla tv och somna..
vaknade och kände att jag inte hade nån lust att gå till skolan eftersom att vi bara skulle servera vilket jag hatar.. så jag sov till tolv kanske, käka frulle kolla våra bästa år, städa och duscha.
sen kom eeva&jonna och vi kollade nyaste avsnittet av oth, och nyss åkte eeva hem o jonna ligger i min säng o kollar top model.

jag har börjat ta tag i dehär med övninskörning nu, ska på handledar utbildning med mamma och risto nångång när jag kommi hem från josse.. så snart ser ni mig på vägarna!!! :D se upp.. (så dålig är jag inte)

ska bli skönt att komma bort från stälje ett tag, o träffa josse!! i en vecka är jag borta, sen kommer jag tillbaka till skithålan..

och imorgon fyller emma 18 :D:D:D GRATTIS GUMMAN!!!

segt

hejsan.

tjejmiddan va jätte trevlig! och jag vill att vi träffas oftare tjejer, har saknat er<3
först kom hayat till mig, och jag fixade klart mig och så, sen tog vi taxi till vg och mötte tjejerna utanför mimos,där vi köpte pizza och gick hem till jennifer o åt. efter de så spelade vi lite spel och sånt, och satte igång singstar.. senare på kvällen vart alla sugna på att festa så vi drog hem till peppo där bara eeva va, sen hade hans granne nån fest så vi gick över och fortsatte singstar sjungandet, skit kul.
de va tråkigt att johanna elin och mikkis lämnade oss så tidigt, men.. vet inte riktigt när jag åkte hem men ganska sent va de iaf..
på söndan mådde jag som jag förtjänade, skit.. låg i sängen hela dan och va med eeva lite, vi kollade mest på tv bara..
pappa ringde mej då också:) de va roligt.. men han kom med lite dåliga nyheter.. min gammel farmor är tydligen sjuk, lungcancer :( hon ligger på sjukhus just nu, men man vet inte hur de kommer sluta..


idag va ja i skolan, började som vanligt på måndagar halv nio:O hade körkortsteori, sen efter de hade vi skolfoto.
slutade runt två, åkte hem kolla oth och sen åkte vi till kalle (halvbror) som fyllde år, där bjöds de på smörgåstårta, mums!
nu sitter ja här, rökte precis med eeva.. ska fortsätta kolla oth snart, ska också kolla om de kommer nå bra på tv!


miss you my dear;)

PAIN IN THE ASS

åh va jobbigt allt ska vara...
först å främst så har jag ont i huvet, sen har jag bytt mobil nr idag, och va tvungen att skicka de till alla! och sen skulle jag kopiera mina nr till mobilen (från sim-kortet) och då fick jag dubbla av alla, så va tvungen att radera en utav dom EN I TAGET :O ååhåå...
och sen e ja skit trött, men kl e bara nio.. skulle vara skönt o somna nu men vill inte missa scrubs, (nerd)

imorgon börjar jag halv nio, slutar tolv..
efter skolan ska ja träffa johanna lite, sen ska ja till sini&danne o hjälpa dom o måla.
sen om katja hör av sig, så går jag till henne o hjälper henne med flytten, bra att jag gör nån nytta iaf;)

o du din jävla idiot, sluta glo och säg nått istället!!!

fick parkera bilen idag också för första gången, de gick väl inte så bra kan ja tala om.. men ja krocka iaf inte.

jag ser framemot lördag som fan:D ska bli så kul!!!


haha, jag ser ut som en bitch, jonna e as gullig som vanligt, o alex e... glad:)

efterlängtat







på lördag är de tjejmiddag tjejer!!! :D


rubrik

hi.

idag har ja då vart i skolan. segt som fan. gjorde inte så mkt, först på hotell lektionen fick vi som vanligt typ hänga gubbe o skit, men de soft. sen hade vi lunch, sen svenska.. fick reda på att ja fick mvg på hotell provet!!!!!!
efter skolan åkte jag hem till katja, i spöregnet, vi skulle åka och hämta hennes nycklar till lägenheten sen dra dit o kolla o så.. så de gjorde vi. efter de mötte vi upp eeva på stan, käkade på pasta huset, och sen gick vi och letade skor till katja.
efter stan åkte jag och eeva hem till mig och kolla nya one tree hill avsnittet eftersom att hon också ville se de:)

och nu sitter jag här.. snackade med josse i tel nyss i typ en timma. snackade massa gamla minne och tjejsnack;)
och nu är biljetten bokad iaf, åker den 22, kommer hem 29. åh, de ska bli så kul<3

nu sitter jag och väntar på att eeva ska komma, ska hänga med o käka på daisys!


snart är jag där <3!!!!

RSS 2.0