motherfucker

gårdagen va suverän. nästan allting va som det ska vara.. förutom att dedär face'et va där och förstörde lite, men de va ingenting som inte gick att fixa med lite shottar ;) fan va vi shotta igår, helt sjukt.. men gott va de! efter stängning hade jag hoppats på efterfest, men så blev det inte... kvällen avslutades iallafall hemma hos katja, de va trevligt.
jag&katja är helt förstörda btw.. men det går nog över snart.
Senare kanske vi ska till johan och vänta på att hockeyn ska börja, finland-sverige! det blir nog mysigt.
Imorgon börjar en ny vecka, full med träning hoppas jag! så vi kan släppa oss lite tilda;) hah.. mer praktik och mer glädje hoppas jag.. inga mer sorgsna miner här inte!

as-grymt

underbar kväll igår! tack tilda, det behövdes. känner mig nästan som en ny människa.

hoppas kvällen blir lika grym som igår,med min andra hälft vid min sida! det borde den bli, det ska den bli! :D
katja djar på cp ikväll (eller spotify'ar låter mer rätt) så vi ska va hos mig innan och förkröka lite sen blire party all night long i hope! ska bli skönt.. och jag hoppas jag slipper se ett visst face där som har förmåga att förstöra mina kvällar, so please.. stay away!

nä, nu ska jag hitta på nått vettigt, kanske ta ett bad.. det lät skönt så det kör jag på. sen äre bara att börja fixa sig igen och göra sig redo för en ny kväll med dom bästa!


welcome back happy-face!

sitter hos mig med tilda just nu och dricker vin:) vin har nog aldrig smakat såhär gott! :D vi har lagat tacos också, o tittat lite på när meredith dör.. gjort oss fina osv.

tilda nös och fick nagellack i håret, men tur att det är så mörkt på cp ;)


jag va duktig och gick upp kl 11 idag, credd till mig! sen har jag vart och handlat med mamma och melissa..de va roligt, antar jag..

ehm.. vet inte riktigt vad ja ville komma fram till med detta inlägg, antagligen att jag är glad. jag är glad igen, och det är jag glad över! tack tilda och katja som gör mina dagar värda.. men snälla, SLUTA SLÄPP ER FÖFAN!


släppte du dig?

idag har jag och tilda vart jätte duktiga. jag gick upp klockan nio för att sedan åka mot friskis och träna! kändes riktigt skönt. Sen åkte vi till pershagen, handlade mat och sen gick vi till matilda för att tillaga den! (ska va en såndär proffisionell bloggare och lägga upp bilden på maten nedan;))

nu sitter vi och gör ingenting och jag ska snart hoppa in i duschen, sedan blir det stan för några ärenden! :)



hare gött! pöss

could've been me

godmorgon kära ni..

idag mår jag tusen gånger bättre. låg nämligen hemma hela dagen igår, sovandes mest.. men hade så fruktansvärt ont i magen, och mådde illa gjorde jag också.. usch! men nu mår jag bra tack o lov! idag ska jag göra nånting roligt har jag bestämt. join me?

jag har räknat ut att jag sov först 14 timmar, sen va jag vaken 4 timmar, somnade 5 timmar, va vaken 2, sen sov jag 12 timmar igen! helt sjukt vad ja kan sova.. jag borde få nått slags pris.

Näe, nu ska jag snart göra mig iordning för att hitta på nått roligt med Tilda. vet inte riktigt vad.. men det återstår att se.

Jag känner mig tom.
riktigt tom!


i just want back in your head.

härlig dag.
ska snart börja fixa mig för att sedan åka mot månskensrinken och kolla hockey, roligt :)
efter det vet jag inte vad ja ska göra..
igår va de alla hjärtans dag, en dag som är väldigt överskattad tycker jag. vi lever inte i usa folk, det behöver inte vara så överdrivet.. vill ni visa att ni tycker om nån så kan man väl fan göra det vilken dag som helst. usch.. deprimerande dag! men jag blev uppvaktad iaf på många olika sätt, det var trevligt! fast inte av den personen som jag skulle velat ifs..
snart fyller jag år har jag kommit på..vet inte riktigt vad jag ska göra då, men det ska firas stort iaf! även fast jag bara fyller 19.
Fick en rolig grej av katja igår, hon har vart på kryssning.. fick smarties godis, hon trodde att jag skulle bli smartare utav dom, men till och med jag va smart nog att fatta att det inte går, så undra vem det va som skulle fått dom egentligen;) hah.. dum är jag inte hörni.
jaja, mot duschen! hörs babes.
va barnvakt åt denhär sötnosen igår <3

barricades of heaven

jag, tiia ikonen, är nykter hela helgen! känns underbart. härligt som fan, vet hur vissa av er kommer må imorgon, men jag.. jag kommer må bäst! ;) fuck you.

ja, jag är bitter och deppig idag. det är min och tilda's depp-lördag! även fast hon lämnade mig en kort stund för att åka till the strip och se michael mind, vilket jag också skulle velat, men, jag va ute nykter igår och tänker inte gå ut nykter denna dag heller. de tråkigaste jag gjort i hela mitt liv nästan.

imorgon är det valentine's day! den ska jag fira med katja, vi ska mysa och kolla massa kärleksfilmer! <3

jaja, nu ska ja röka och vänta på att matilda och katja ska vingla in genom ytter-dörren, (vingla in kommer dom knappast göra men..)

<3

ännu en dag

gårdagen va underbar, satt hemma med lite hemska tankar, men sedan bar de av mot olearys för att titta super bowl, de va trevligt! mitt och tilda's lag vann såklart, grabbarna med guldbyxorna ;) de höll på till kl 04.00, va as trött så åkte hem och somna direkt..

praktiken blir seg idag, ska snart åka ner för att möta tilda för att fortsätta med våra bilder och skit, ser verkligen fram emot de.. :S händer nog inget mer idag, de är ju faktiskt bara måndag. vänta på att min andra halva ska sluta jobbet, så ska ja träffa henne snabbt sen blir det nog tidig hemgång :)

förvänta er inte att jag kommer fortsätta blogga så effektivt nu, de bara kanske.. fall jag orkar! ;)

ha de bra allesammans, hej.

Dööööööööh!

hehe, dålig uppdatering som vanligt.. orkar inte med blogg längre, men får väl offra mig för eran skulle nån gång ;)

jahapp... vad gör jag nu för tiden? har praktik på cp med matilda, vi gör deras hemsida, ganska soft.. inte speciellt seriöst men jag klagar inte!
Kan inte göra nånting utan katja, hon är min andra halva, vi gör allt tillsammans! Vi blir kallade "cp's-inredning", varför får ni lista ut själva.. men jag är nöjd. mitt liv är bra, love it (noooot), även jag har problem, lite för mycke ibland känns det som men det är ingenting jag inte kan ta.

Helgen har varit kanon, typ.. nästan.. eller inte. Känns som att mina tankar dödar mig,

Men mina tankar får stanna hemma ikväll, för idag ska jag vara med katja + massa andra, vi ska må bra tillsammans! vi ska till olearys där dom visar super bowl ikväll tills kl 04.00, be there ;) är inte speciellt intresserad av det, men sällskapet är det inge fel på!

Har nog inget mer att tillägga, hare gött så hörs vi nästa gång ;)

SAKNA!!!!!!!


RSS 2.0