:O

jag tycker att man ska uppskatta saker mer, de nån gör eller säger..
tillochmed små saker.. spelar ingen roll vad de är för nått, va tacksam!
små som stora saker, spelar ingen roll..!

kräftor

mums, åt kräftor nyss :) så himla gott, de finns inte så mycket att äta i dom, speciellt inte för mig när jag inte äter stjärten, blir äcklad när de kommer typ bajs o sånt :O uuh.. men de som e så roligt med att äta kräftor är att man måste trixa för att få fram de lilla som finns i de:) händerna luktar inte speciellt gott efter, men de försvinner med lite citron!

idag vaknade jag av sprängande huvudvärk, :O konstit..
 blev väl lite dragen igår, på tom mage! men jag kom hem redan vid tolv,
himla ovanligt för att varaa jag, tillochmed mamma blev förvånad..
men de va en trevlig kväll igår!

idag ska ja vara med eeva, hon kommer hit snart tror ja..
vi ska nog dricka lite idag igen, sitter redan här och smuttar på mitt vin..

nääh, nu ska ja ut och ta en cigg.. höres ;)

<3



kommer inte få träffa denhär sötungen lika ofta längre
eftersom att dom har flyttat :(:(:( kommer och hälsar på så ofta jag kan <3

äntligen

fredag :)

har vart en ganska så skön vecka i skolan, men de är att gå upp på mornarna som är jobbigast :/

idag ska ja hjälpa sini&danne att flytta, dom flyttar från hovsjö till blombacka , till en större lägenhet eftersom att snart kommer en till bebis, så melissa får sitt eget rum:D hihi.
efter de blire nog att dricka lite me eeva, men får se hur de blir me den saken.

katja va här för ett tag sen och färgade mitt hår, vet inte än hur resultatet blev eftersom att de fortfarande e blöt , men :) gjorde iaf lite mer slingor i utväxten o så..men om de inte blir bra, så funderar jag på att färga brunt :/ även fast jag vet att jag kmr ångra mej..

pallar inte skriva mer.. by-bye.

bilddagboken

mer bilder finns på

tiiaikonen.bilddagboken.se

:D

ooops

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EEVA <3 :D

har visst inte uppdaterat på ett tag, och det finns de nog ingen anledning till heller :O
förutom att ja vart lite lat kanske.. hehe.. men ja! vad finns de o skriva om?
skolan har börjat, och det känns skönt, förvånadsvärt..
och jag är väldigt glad över att jag valde hotell, fyfan asså.. skulle aldrig palla stå i köket två hela dagar i veckan!! noway.

och vi har en massa roliga saker att göra,:D berättar senare, orkar inte skriva.

men iaf, ska berätta lite om min helg.
i fredags hade vi (jag jonna emelie och eveline) överrraskingsfest till eeva :D de va skit kul, vi va hos peppo några timmar innan hon skulle komma och fixa och trixa lite, satte upp ballonger, en snygg skylt där de stod grattis eeva på och lite sånt. vi hade även köpt kex och gurka och dipp m.m. och sen när hon väl kom vart hon skit rädd och förstod ingenting, men de va nice. sen vare fest hela natten.

        

på lördan skulle ja egentligen åka hem till toni vid sju och förkröka och senare vidare till josephines 20års fest som hon hade i raggarklubben i hamn, men sen fick ja ett mess av henne där de stod att jag inte va 18 och fick därför inte komma.
det tyckte jag va skit dåligt av henne att inte ta reda på innan eftersom jag varit bjuden sedan långt tillbaka! :S
men sen fick jag tydligen komma ändå, och de fick ja reda på vid elva typ, så ja va där runt halv ett, o då va
draget över typ.. så de vart inte så roligt, men ääh.. sen hände de väl inge mer specc...

(nu blire tyvärr en hel bok)

idag va ja i skolan. började nio, och fick sluta typ ttjugo över tio, de va nice.
och imorn börjar vi tio:D yey. skönt schema.

'




dont worry, be happy

ja blir jämt glad av denhär låten :D

the voice

jag duscha just.. och vet ni vad som hände mej? jag skulle dra för draperiet och på denjävlen sitter en skit jävla gräshoppa:O:O:O ja lovar, den va typ 5 cm lång!!!! ja ba skrek och sprang ner för att säga till risto att ta bort den. så jaga han mej med dej!! ååååh, hatar småkryp! men iaf...
idag blire the voice för mej liksom för många andra också:) nice.

igår hade jag de väldigt trevligt, träffade lite gamla vänner och så, alltid kul. satt först och sjöng singstar hos katja med henne och emma,sen drog vi till johan, och där fortsatte sjungandet :D haha! bilder kommer senare :)

ska börja fixa mej lite smått nu! hörs senare.


DAMPDAMPDAMPDAMP

MMMMMMMMMMMMMMHHHHHHHH :@

planerat

japp, då är kvällen planerad då:) eller iaf halft, ska hem till katja och föra lite med henne och eeva. sen får man se vart kvällen för oss :)

va på stan nyss med eeva, gick runt och kollade lite, träffade jocke från klassen också:) fan har inte sett han på hela sommarn, så de va trevligt. sen mitt upp i allt kom katja och rasmus, så vi gick vidare med dom. gick in på belle och köpte mej ett par skor, de behövdes kan ja tala om. men nu ska ja ta o packa mina grejer och dra till katja.

hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag :)



Freaky friday!

godemorgon i denna stund.

idag äre som sagt fredag :D wiie! party like nothing else matters!

vaknae halv tolv idag, ovanligt tidigt för att vara jag. jag hade legat och väntat på att eeva skulle ringa eftersom att vi skulle ut och springa idag, men hon liksom jag orkade inte! haha.  så nu på morgonen har jag ätit frukost, städat lite i köket och snart ska ja upp och hänga tvätt :/ joooobbbiiiiggggtttt, men thats life.

skulle med katja ner på stna idag egentligen för hon skulle pierca tungan, men hon skulle tydligen inte. hon vågar inte.. :p


sådär såg jag ut, usch.. skulle aldrig våga göra igen! helvette.. :D

nu ska ja hänga tvätttt... :) hörs säkert senare.

6 days left

det är idag 6 dagar kvar tills skolan börjar.. lite ångest har man ju, men ändå som sagt så kommer det kännas skönt :) man har nått att göra varje dag, och man får träffa alla vännerna igen!

igår va jag med ida :) jag åkte till henne..vet inte när riktigt men, de va trevligt. fick se hennes nya rum och lite sådär, låg i sängen och snackade skit som vanligt! det blev så att jag sov över, och vi satte på filmen out of time eller vad den heter, skit bra film faktiskt. men hann inte se slutet, vi båda somnade. vid halv nio väcker ida mej och frågar om jag ska åka med henne till sjukgymnasten eller om ja skulle sova kvar, men ja orkar inte så ja sov kvar. sen kom hon tillbaka runt halv tolv kanske, men sen sov vi båda till kl ett. vi käkade frukost och lite sånt och sen tog jag halv fyra bussen hem.

trodde att katja skulle laga pasta carbonara hemma hos oss, men icke de.. mamma hade gjort köttfärssoppa, men de va också gött:)
lite senare åkte jag ner på stan med mamma och dom, sen träffade jag eeva vid kebab house, vi köpte mat och åkte till mej och käka..

sen idag har ja väl inte gjort så mycket mer. mina syskon va här för ett tag sen men dom drog just. och nu har jag ingen aning om vad ja ska hitta på :/ blir väl att sitta hemma hela kvällen.. kanske kolla nån film eller såååå..

och imorgon äre fredag<3 och som eeva sa;
" festa festa, vet du vad som är det bästa? att det är fredag och alla ska ha kul, och ingen av oss kommer vara ful. För det är fredag och vi ska festa, och en ny cider vi testa"
YEAH! :D

nu ska ja läsa lite bloggar, och sen... göraingenting! :(

btw.. jag har värsta problemet med mitt hår :( jag vet inte va ja ska göra.. nu äre så att jag har ju blonda slingor i håret, men nu har jag fått utväxt.. och jag har ingen lust att slinga hela håret igen bara för att utväxten ska bli bra:/ såå.. nån som kan hjälpa mej med mina problem? sen måste jag klippa mej också, skulle vara snyggt med lite kortare.. men det kommer jag inte passa i, men det är nästan så att jag måste för att mitt hår är så himla slitet :/ ååååh.... jag hatar hår-problem! jag skulle ju kunna klippa kort, sen ha löshår bara, men.. det sliter ju också ut håret, eller göre inte?
PROBLEMOOOSSS!



den frillan e ju skit snygg!!!



thriller

halloj:)

känns som att de va ett tag sen.. dags o skriva av sej lite grann:)

igår va jag barnvakt med jonna åt lille emma, jätte söt :) vi va o lekte lita i lekparken o lite sånt.. sen gick vi till saltskog och träffa hedda en stund, trevligt. sen vart vi hngriga och gick tillbaka till jonna och åt lite mat.. sen hämtade henttu upp oss ochvi åkte till mej och hämtade hans halsband som jag hade fått låna ett tag, haha, efter det åkte vi hem till peppo där eeva va och vi började dricka lite smått :) sen kom keto och peppo dit och joina, vid två-halv tre tiden vart jag&jonna trötta så vi började vandra hem till henne, livrädda som satan! när vi kom hem till henne somna vi nästan direkt..

vaknade vid två, käkade frukost och kollade lite på tv.. sen hämtade eeva mej och skjutsade mej till sini där jag va nästan hela dagen! vi beställde hem lite mat och kolla tv och lekte med melissa:D sötunge asså.. efter ett tag kom jonna dit också, men vi va inte där så länge..vi gick ner till mej, jag duscha och sen har vi typ bara kollat på tv.

hade inge speciellt att berätta men kändes som att ni behövdes uppdateras lite granna!
har nog inte så mycket att berätta just nu, men i'll be back;) sakna mej inte för mycket..

förresten så funkar min mobil nu (den som ja fick när ja fyllde år). har lånat syrrans telefon medans.. skönt att ha tillbaka alla bilder och sånt! men vill ha en usb sladd så ja kan sätta in lite bilder här;)



snygga aiiiit;)
nu ska vi snyggingar titta på nån thriller som kmr på tv :)

ps. jag vet att dehär låter dumt, och att jag kommer ångra mej sen.. men ja vill att skolan ska börja!!!! :O ds.

(H)

måste bara säga att denhär låten e för skööööööööön (H) tkr ni inte


080808

de va då ett jävla tjat om denna dag.. själv tycker jag inte att den är speciellt märkvärdig:O hm..

idag vaknade jag precis 12.50, då våra bästa år började :p så ja kollade på de, sen gick ja upp, satte mej vid datan lite, gick och duscha och sen frågade eeva om ja vill med till skärholmen så ja började fixa mej..10 min hade jag på mej för peppo skulle hämta, så ja såg inte direkt bra ut där.. men iaf, vi gick runt där lite, dom hade tydligen öppnat en ny butik där, skit billig.. men inte direkt så jätte snygga kläder där då men. vi va med hedda också förresten :) eeva köpte de hon skulle köpa sen kom peppo och hämta igen.. taxi ;) haha nerå..

juste, köpte några koppar till mamma också, hon vart glad:D
när jag kom hem började jag städa rummet, kändes verkligen dags för de asså.. fixade & trixade lite, satte upp en hylla tog ner en hylla o lite sånt shit

nu sitter jag och väntar på ida, vi ska festa ikväll;) de va faktiskt ett bra tag sen ja gjorde de.. :/ så nuuuuu  e ja verkligen på g asså..



kan de itne va skinade sol ute istället för jävla blask. .. :( färgen försvinner ju snart också.. solarium nästa?!?!???!?!?!

panik läge

eeva skrev just sms till mej att de är bara 12 dagar tills skolan börjar!!!!!!!! :O PANIK!!!!
men ändå på nått sätt känns de ganska skönt, ha nått att göra om dagarna, träffa vännerna varje dag. jag har verkligen saknat att plugga&sitta på lektionerna, :O de är de enda ja inte saknar..  och kul att johanna kmr gå i min skola också:D då kommer vi ses varje dag!!!

sommarlovet har gått så jääävla snabbt.. men ändå känns de som att de va år och dar sen jag va i finland! skumt..

de tråkiga är att vi kommer inte va samma klass längre :( de SUGER. jag älskade min klass, den va bäst, vi va bäst!
och anneli... åh, kommer sakna dej som fan. de va våran lärare, den bästa ever! men du har lovat att hälsa på, o vi ska också hälsa på! och sen när vi alla är 18 så åker vi på kryssning!



några från klassen, love you <3

världen är orättvis!

kändes konstigt men samtidigt skönt att hälsa på nadja idag. konstigt med tanke på att det redan har gått ett år, de har gått snabbt men ändå så sakta.. saknar dej så mycket!! du är så fin min älskade ängel!


vi köpte finaste buketten till dej älskling, :)

efter vi hade vart på graven (jag&eeva) så åkte vi ner på stan, eeva köpte en tröja och ett par skor, sen käkade vi på lillebrors, sen skjutsa hon hem mej.. o nu sitter jag här, uttråkad som en apa.. funderar på att städa mitt rum IGEN, de va inte länge sen jag gjorde de.. fattar inte hur jag lyckas! slarv-tiia..'

so long




im here AGAIN

igen :o jag tror jag börjar få blogg-sjukan....... hjälp!


jaja, tar väl o skriver ett inlägg idag igen då........åååååååh! :)

sitter här.. lyssnar på musik, väntar på att mamma kommer hem, så ja kan åka o köpa blommor och sen gå till graven och hälsa på min älskade nadja <3 saknar dej väldigt mycket ska du veta vännen, ingenting är som de ska! allt hade vart så mycket bättre om du bara va här, vid våran sida, precis som förr :( idag har det gått två år, två väldigt jobbiga år, men som sagt så ses vi snart igen! det vet jag :)

jadu, jag har ingen aning om vad ja ska hitta på idag.. som vanligt är alla tråkiga.. jonna åkte till finland idag, bara över helgen men ändå, JAG BEHÖVER DEJ! :p men du är snart hemma igen :)

känns som att jag behöver parta.. nån som e sugen? bara säga till, jag e på g ;)

nu hoppas jag verkligen att ni läser, annars sitter jag här helt o onödan och skriver.. för ni vet väl att jag gör det endast för eran skull!?!??!? hope so..

COMENTS PLEASE!!!


jag och emma hos harri för ett tag sen:)

long time no see

oj, va ett bra tag sen jag skrev :)

har inget för mej så kan passa på att skriva några rader..
idag har jag gjort.. absolut ingenting :) va ute o åkte med sasso för en stund sen bara, fick köra hans bil, fett kul:D för jag är ju så duktig, haha.. vi åkte runt lite o så, men nu ör jag hemma igen :/ tråkigt.
har vart sjuk ett tag nu, väldigt jobbigt.. äter anti biotika, har gjort de nu i .. 5 eller 6 dagar, men är på bättrings-vägen iaf :) redan efter första dan (efter att jag tagit antin) så mådde jag mycket bättre!

imorgon har det gått två långa år utan dej nadja <3 har saknar dej massor!! vill att du kommer tillbaka, men har insett nu att det inte går. tänker på dej ofta, önskar bara att du va här med oss! då skulle allt vart mycket bättre. men huvudsaken är att jag vet att vi kommer träffas igen! jag hoppas att du väntar på mej däruppe, för jag kommer <3 älskar&saknar dej otroligt mycket min älskade nadja pokela!




man får alltid sånt himla flyt när man skriver, :p de va inte så jobbigt som jag trodde. de jobbigaste är väl att veta vad man sak skriva om, om man inte gjort nått roligt under dan haha! menmen, ja hoppas att ni hade saknat mej och att detta inlägg uppskattas ;) haha.

puss på er :*

RSS 2.0