fanfanfan

jag är verkligen dålig jag.. inte gick jag till skolan idag heller!!! :( panik, ångest, faaan..
måste skärpa till mig!

va på hockey igår, ssk förlorade.. ovanligt, sen blev de cp ett tag, tjejorna va där såklart ;) sen hem o sova.. vaknade halv tre idag utav att nattis ringde, fixade mig lite snabbt och åkte ner på stan och mötte henne:) vi gick runt lite, nattis handlade ett par as snygga lacktights som jag också ska köpa (när jag väl får mitt studiebidrag, vilket jag inte fått). Nu ska jag snart äta lite barnmat, myms:D sen kolla nyaste one tree hill avsnittet och sen försöka sova för imorgon MÅSTE jag till skolan!

go'natt på er......... VILKA ÄR NI FÖRRESTEN, kommentera!

sleep-over

blev en jätte mysig kväll igår hos maria och fia :) med alla flickorna, förutom frida och jennie som saknades :( men de vart jätte god tacos, och till de en skräckfilm, vi alla sket ner oss, haha.. skit kul :) och sen fettade vi oss med massa chips godis och cola:) en perfekt söndag med mina flickor.. vi va uppe ganska sent :O malin skulle gå och möta sin mamma för att gå hem tillsammans, och vi hade balkong dörren öppen, så jag fia och nattis ligger i sängen, jenna är inne på toaletten och maria sitter typ i sängen, sen kommer malins morsa där i dörröppningen och ba skriker för fullt, snacka om att vi blev rädda!!! :O shit, jag och fia börja fan gråta, haha.. detta måste vi göra om tjejor!!


eftersom att vi va vakna till typ fyra imorse, så gick varken jag eller nattis till skolan, ÅNGEST!! illa.. men jenna och maria va duktiga och gick till jobbet :) så nu ligger nattis och kollar scarface, fia sminkar sej och jag sitter här och hungrar ihjäl! ska ta och äta nånting nu iaf, hare braaaa :)



myskväll

med tjejerna idag istället, blir ingen bio, får ta de nästa helg isf:)
maria ringde och frågade om jag ville komma dit och äta tacos och mysa med alla tjejerna, och de kan man ju inte motstå, så så får de blir idag.. ska ta kvart över bussen nu och möta nattis och jenna på centralen, sen tar vi bussen tsm dit, sen kommer maria hem vid 9:)

myyyyys, love my girls<3



söndag

= bio-dag:)

ska åka upp till heron med nattis ikväll för att kolla på den nya skräckfilmen i 3D :O läskigt.. men jag kan gömma mig bakom nattis om jag blir rädd:) haha..
sov hur skönt som helst inatt, vaknade kvart i två idag:O lyckas alltid sova bort hela dan typ, men de gör inget.. ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig för ska ta sjubussen mot heron:)

länge sen ja va på bio faktiskt, men ska duscha nuuu, c yah ;)

yeye

nu har jag precis kommit hem, är väldigt trött, vill egentlige bara lägga mig i sängen och sova, men känner att jag ändå inte kommer somna än så, sitter här och lyssnar på joshua radin, bästa!
skulle till tk egentligen, men de va så jääävl mkt folk så vi drog till stanleys istället, blev än helt okej kväll.. nu för tiden orkar ja inte efterfesta, efter krogen vill jag bara hem, och om jag inte får som ja vill blir jag sur och irriterad... :p
träffade nattis, frida och malin också efter, sötnosar! nattis&frida, blir 18 faaan! fan va skoj de skulle va assåå :D

nää, nu ska ja kolla lite tv och försöka sova:D sovgott gullungar!

(hitta ingen passande bild )

its party time!

idag blireee partyyyyyyyy med alla nära och kära:D idag kommer jag va betydligt mycke gladare än va ja va igår, de lovar jag! ska inte bli sur, ska inte bli för full, för jag ska bara ha kul och dansa ass'et av mig;) (om de nu går pga mina ben som fuckar ur ibland, har nå fel på mina leder i både armar och ben, därför ja inte kan ha klackskor heller:( ) jennie och crille är iaf påväg hit nu, yeee, ska bli lite förkrök hos mig sen blire nog tk, ida&jessica kommer också och sen kanske my toni cat, i hope..

igår hade jag de jätte trevligt först (innan jag blev surig) va med nattis hos min syster på förkrök som sagt, sedan blev de stanleys för min och mattes del, där träffade jag hayat mikkis och jennifer<3 de va länge sen fan, måste ses igen snart!!! efter de blev jag som sagt irriterad, surig/ledsen, så henttu körde hem mig, tack gubben<3

nu tänkte ja duscha håret lite snabbt, sen städa mitt rum lite, ser förjävlig ut för min katt har vart här och rivit ut hela min garderob, så allt ligger på golvet:O hm..

nattis, om du läser dehär, call me!!
<3


<3

halloj :)

sitter hemma hos nattis just nu, hon står och sminkar sig, och jag sitter här och lyssnar på sagoland, underbar låt:D vi ska snart gå mot katja, där ska vi dricka lite vin och ha de mys:) sen vet jag inte vad vi gör, om katja och resten går ut så får jag och nattis hitta på nått annat:) orkar inte med krogen idag faktiskt, finns en dag imorgon också haha..
 
va nere på stan tidigare, köpte mig en väska :) haha de va på tiden.. skulle köpa en hårfärg också men hittar inte den färgen ja vill ha, för den finns bara i toning, och de jobbigt.. menmen, får leta vidare en annan dag:)


25 sept

fick mina pengar idag, vilket känns undebart då jag levt fattigt ett tag..
va i skolan idag, blev en kort dag som alla andra fredagar, slutade tio över elva, åt lunch och sen åkte jag jonna och emelie ner på stan och kikade lite, hittade dock ingenting men ska åka ner nu snart igen och träffa malin och nattis för att käka nått gött:)

idag äre fredag, men jag har ingenting planerat så får se vad som händer idag, nånting vill jag göra iaf:)
igår va de ju ssk match, och dom vann med 2-1 mot linköping, härligt!! synd bara att jag inte kunde vara där o se matchen, tillbringade min dag med M :) de va trevligt.. hoppas vi ses snart igen:)

nu ska ja på toa och fixa lite grejer innan jag tar bussen mot stan:) ha en underbar fredag allesammans, för de ska ja försöka ha:) puss på er!

23sept

goddag:)

va inte i skolan idag, hade prov och har inte pluggat nånting, och vill inte få ig, så jag pluggar lite idag sen gör jag de imorgon:) vaknade typ halv ett idag, sov mer än 12timmar, de sjukt hur länge jag kan sova egentligen..
men igår kom jag typ för första gången i tid till skolan, hade svenska prov, gick jätte bra, sen åkte jag och emelie iväg och träffade M ett tag, de va mysigt.. sen tillbaka till skolan sen åkte jag till syrran, höll på att somna flera gånger så tillslut gick jag hem och slappade bara..

va o mötte eeva nyss, nu kollar hon på one tree hill och jag duschade nyss och ska börja fixa mig lite, ska till maria sen senare:) länge sen man träffade tjejerna, får se vad vi hittar på för skoj:)

hare göööttt, pusssss

 im happpyyyyyyyyyyyyyyy

underbar dag

idag har jag haft en underbar dag:D jag är nog lyckligast i världen just idag!!

försov mig lite till skolan idag, kom dit perfekt till lunchen, sen hade vi bara två lektioner o slutade typ halv fyra, då åkte jag hem lite snabbt käkade och så den gick jag ut en stund och gjorde nått hemligt:D efter de åkte jag till min syster, för vi skulle åka och handla så jag fick övningsköra till affärn, de gick super bra, sen hämtade jag och mamma upp mat på pizzan här nere, och jag har suttit och smuttat på min sallad i säkert 1 och en halv timma nu, haha, har suttit och gjort massa läxor också, så de är nästan avklarar.. och så har man prov imorgon också:( men de kommer gå bra;) alla i klassen lär ju få typ mvg haha.. sen vet jag inte vad ja ska göra imorgon, men jag hoppas min dag blir lika bra imorgon med!! :)

saknar redan min pappa:( men de kommer gå snabbt tills vi ses igen..hoppas jag..

nu ska ja ta en cigg, sminka av mig,borsta tänderna och allt sånt och gå lägga mig o se tv, hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft:)

syster, danne & jag förra sommarn


sunday

igår hade jag en jätte mysig dag :) först va de alicias dop, vilket gick jätte bra.. jag mamma&pappa fick värsta skratt attacken, vilket kanske inte såg så jätte bra ut men kunde inte sluta skratta asså, haha..
efter de va de dax för fika hos sini&danne, skit gott vare med smörgåstårta, nöjd va ja då!

sen gick jag hem, fixade mig lite sen kom matte hit vi drack lite sen blev de cp, ganska kul va de där :) sen åkte jag bara hem o sov.. köpte mina nya skor igår också:D skit fina, fast alla har typ såna så kommer se lite sjukt ut men äh;)

min pappa har ju vart här sen i torsdags, men idag äre dax för honom att åka hem:( vill inte!!! men vi ses säkert snart igen hoppas jag:)
idag vet jag inte vad som händer, men imorgon i skolan får vi testa lite studentmössor:D vi är nära! men kommer sakna skolan som fan för då får man ta sovmorgon när man vill, hehe...

en sak till, NATALIE TEODORO ÄR EN JÄTTE GULLIG TJEJ!! UNDERBAR <3333

och en sista sak, jag saknar mina tjejor <3


today is the day

som jag har väntat på jätte länge :D min pappa komma hit, och till er som inte vet så bor han i finland och sist jag såg honom var förra sommarn!! så de ska bli jätte kul!

är hos maria just nu, väntar på att mamma ska hämta mig, måste hem och städa lite och sånt:)
igår hade jag en trevlig kväll med maria&fia, länge sen man träffade dom töserna! lika roliga som alltid..

pallar inte skriva mer :D hare götttt,,,

11sept

vilket betyder att toni fyller 20 idag :D grattis caaat!!! idag ska de partajas som aldrig förr, och hoppas du får en underbar dag :)

ska åka ner på stan nu snart och möta min syster katja och froddan, sen ska vi köpa nått skoj till toni sen blire hem till katja och fixa oss:) jonna ska med också.. hinner inte skriva så mycke mer nu ska packa väskan och kuta till bussen:)

ha en bra fredag allihopa för de ska ja ha :D


wednesday

tjabaaaa :)
sitter hos maria och fia just nu, fast maria är inte hemma hon drog precis till jobbet :)
jag och fia käkade jätte goda mackor precis, mums.. jenna kom nyss också, mys! lite senare ska jag åka hem och hämta lite grejer sen hem till jennie, hon har fått lägenhet för ett tag sen, as mysig!! och sen ska ja ut med några tjejer från klassen också och kanske jonna, sen hoppas jag att tjejorna kommer ut en stund också:)

sov i 13 timmar inatt, och ändåså är jag skit seg idag.. fattar inte vad de är med mig, jag är extremt trött heeela tiden, pallar inte fan.. jävla skola som tar all jävla energi!!

men om en vecka kommer pappa iaf:D längtar som fan!!!

nu ska ja dricka oboy, hejdå

hemma

sådär ja, nu är man hemma igen:) skönt.. åkte till onkel och träffade tjejerna, blev hungrig och käkade pizza också, inte bra.. sen spelade jag och nattis lite maskiner och hade värsta turen haha, härligt..
nu ligger jag i sängen och väntar på att roast på berns ska börja, sen hoppas jag att jag somnar tidigt. mamma är inte hemma heller så helt ensam är jag, vilket jag hatar, är jätte sällskapssjuk när de gäller sånt, för jag börjar inbilla mig massa saker och sen skrämmer jag bara upp mig själv.. så hoppas jag somnar snart :)

nu ska ja läsa lite bloggar och sånt, så hörs nån dag igen när jag har tid att sitta vid datan :p

 om 10 dagar kommer min pappa till sverige!! :D <3

fucked up dag

verkligen inte min dag idag, fan, allt går fel..allting alla säger och gör stör jag mig på, egentligen vill jag bara ligga hemma och sura idag men jag ska åka och träffa tjejerna nu, och dom kommer säkert göra mig på bättre humör:)

försov mig idag, sen när jag skulle ta bussen hittade ag inte mitt busskort, fick rådamp, så jag gick och la mig igen, sen när jag vaknade igen så va ja skit sur, vet inte varför, åkte till skolan, helt i onödan kändes de som, kom hem, mitt rum va stökit, fanns inget gott att äta och faan, allt är bara fel känns de som! s¨bry er inte om mig idag!

hoppas jag har en bättre dag imorgon.. hej

kuuuuuuuuuuuul

missade bussen precis.. kom ner för backen och ser bussen stå där, så lika bra o vända om och ta nästa! men eftersom att bussen till skolan bara går en gång i halvtimmen får ja vänta i en 30min, och komma ännu mer försent, jag hade ju redan försovit mig lite.. hormorgon!

iaf, somnade rätt tidigt igår, skönt som fan! vaknade såklart inatt av att nasse jama som en idiot, men ja tog bara ut han ur rummet, stängde dörrn och fortsatte sova.. såg att klockan va fyra ungefär, och dedär älskar jag, man tror att man ska upp eller nått, så ser man att man får sova flera timmar till, då blir man glad:)
slutar egentligen halv fyra idag typ,men pallar inte gå på matten, jag tar hem böckerna istället och gör lite hemma..
jag och jonna ska stå i baren idag också, de ska bli skoj, inte för att jag tror att de är så många som kommer och beställer typ drinkar såhär på en tisdag :p

men ska försöka äta lite frukost nu, vi hörs väl efter skolan eller så om jag har tid:)


RSS 2.0