tyst!

vaken redan nu:O ovanligt jag vet.. men jag ska dra till katri idag, måste åka tidigt,för hon ska fixa lösnaglar på mig:D
sen senare ikväll blire tjejmiddag! skojs.. kommer bli stressigt men ääh ;)



baaj

seg ja vet...

GRATTIS JOHANNA!!! HOPPAS DU HAFT EN UNDERBAR DAG, LOVE YOU!




image19



jag är lite seg just nu med dehär bloggandet.. känns som att jag inte riktigt har tid med de, men jag gör så gott jag kan:)

dehär lovet har vart jätte bra tycker jag :) kom hem idag från att ha vart hos min moster sandra i sthlm med jonna.. sov där i två nätter och de va skit kul! första kvällen gjorde vi inte så mycket, kollade film bara typ, eftersom att vi kom ganska sent, men dan efter åkte jag och jonna in till stan (sandra jobbade) så vi shoppade lite, köpte en tröja, skärp, hårband och skor <3 sen efter sandra hade jobbat klart så kom hon in till stan och bjöd oss på mat, sen åkte vi hem (till henne alltså) sen efter ett tag åkte vi och bowla, skit kul, men ja förlora :( sen när vi kom hem till sandra igen så började vi smutta på lite vin, och spelade sällskapsspel:) nicenice.
dan efter så skulle vi åka hem, men vi åkte förbi sandras jobb och käkade innan och sen gick vi runt där lite, jag köpte en hårfärg :) och sen åkte vi hem..
tarja skutsade mig och sini till ica maxi, vi skulle handla lite.. jag köpte tacos och så till imorgon, ni som inte vet , ska ha en tjejmiddag imorn :D med alla mina tjejer!!! skit kuuul, längtar..

men imorn på dan ska ja åka till katri, hon ska fixa lösnaglar åt mej :D:D sen åker jag hem, fixar maten och mej själv, sen är middan igång!

lovet har iaf vart underbart :)

har nog inget mer att skriva, förutom att jag är ganska rädd för att vara ensam hemma :/ vilket jag är nu, eftersom mamma och risto är i finland

byebye

jävla rubrik

hej igen.

va och handlade idag med sini&mamma, skojs.. träffade brokko också snabbt:) trevlit, det va ju ett tag sen.. när jag kom hem satte jag mig och kollade på one tree hill!! asså bästa.. men jag får damp på lucas, FEL VAL! att han inte fattar de.. aja ni kanske inte förstår vad jag snackar om så.. men iaf, de kollade jag på lite, tero gick upp till danne&sini som vanlit, så nu vet jag ine vad ja ska göra.. :S

paulina skickar massa bra låtar på msn :D brabra!

;)

godemorgen

drog inte till skolan idag :/ inte bra.. men hade en sån sprängades huvudvärk imorse så.. och plus att vi har kök hela dan, och jag orkar inte så och laga mat när jag har skit ont i huvet lixx..

igår innan jag skulle lägga mig kollade jag om det hade kommit ut nån ny one tree hill, och japp det hade de :D så den ska ja kolla på nån dag idag! bästabästa..
nu vet jag inte va ja ska göra, lyssna på musik och så småningom börja fixa mig, till vad vet jag inte men.. nått :)

sen senare ikväll måste jag fan dra o träna, va inte o träna igår o inte i förrgår, ba måndas :O o jag brukar träna varje dag så.. men idag kanske jag går till sex passet eller nått :) är med på lite gympa.. haha!

jaja, byebye

nooooo

nu ska jag kolla scrubs, sen 2 and ½ men, sen sleep, sen skola imorn :( vill inte!

LOLLIPOP

sitter och lyssnar på lollipop med mika, och den är såååååååå bra :-D haha vet inte vad det är med den, eller dom andra låtarna med mika, men man blir så glad utav den! älskaren! lovelovelove..

jaja. idag var jag inte i skolan.. orkade inte, träffade ida på stan istället kvart i ett ungefär, vi gjorde en grej sen gick vi runt lite på stan :) det va mysigt.. länge sen känns det som! hitta ett par skor som jag köpte, från din sko! skit nice. hittade en tröja på hm också, som jag vill ha.. hm! får se hur det blir med den saken.. får ju pengar snart så. efter skolan tänkte jag skriva, men efter stan så åkte jag hem, gick upp till sini&danne en snabbis bara, sen gick jag hem (i mina nya skor :D) åt lite, sen kom johanna, vi kollade lite på o.c, sen satte vi oss vid datan.. sen tickade klockan iväg och jag skulle ta bussen till katja.. ungefär vid sex :)
kolla... jag skulle liksom ta kvart över bussen från centralen, men jag tänkte helt fel och trodde jag skulle ta kvart över bussen härifrån, så jag väntade tills klockan skulle bli typ fem över så jag kunde börja gå, men sen säger johanna
"hallå, skulle inte du ta bussen kvart över från centralen" oj jävlar, då vart det fart, klockan va ju iofs bara 53 och bussen går hel, och det tar ungefär tre minuter och gå, men eftersom att jag är van att gå typ tio minuter innan (vet att det bar skiljer 3 minuter men) aa iallafall så det vart kuta till bussen med klackisarna, jobbigt vare.. men jag hann! sen höll jag på o missa bussen från centralen också för att bussjäveln va så seg men det gjorde jag inte heller :D

sen efter en halvtimmas bussresa till skogen (nykvarn) så va ja framme hos katja. kia&robin va också där, dom satt o sjöng sing star när jag kom, lät riktigt bra ;) och katja stod o lagade mat, mums, köttfärsbiffar med potatismos och gräddsås, skitgott! tack kaladja. efter maten kollade vi lite på tv och sådär, sen vid nio drog kia och robin, bara jag och katja kvar... ensamt:/ neerå:) vi sjöng sing star, skit skojs, det låter så bra när vi sjunger, visst katja? hahah.. hah.. men aa, sen kolla vi lite tv och så, sen kom skino och tero och hämta mig och nu sitter jag hemma och väntar på att frida ska säga att jag ska komma ut och röka med henne, vilket hon kommer göra snart!

känns som att det vart en jävligt långt inlägg, men det är väl bra? eller äre jobbigt o läsa kanske..
nu lyssnar jag på drop in the ocean, BÄSTA! skit bra.

image18

sexy visst ;););)

!!

jag är irriterad&trött!! och damp har jag också.. fråga mig inte varför, är helt enkelt ba på dåligt humör.
har verkligen ingen lust med skolan imorn, eller nån dag alls för den delen! fanfanfan.
men på fredag äre lov, skönt, men det känns som att det kommer ta år och dar innan det. ååååh.





 :( nä, nu ska ja träna lite här hemma, sen ska jag kolla på i huvudet på gynning!



image17
 

lite information... ;)

jag vet att jag ärseg på att uppdatera (men inte lika seg som skaladja) men nu skaja berätta lite om min helg o så :)

fredags:

gjorde inte så mycket, va i skolan,tränade och sen drog jag hem och var med tero. vi gjorde inget speciellt men vi va iallafall hemma hos mej och så, han spelade och jag plugga och läste lite från en engelsk bok som jag måste läsa.
lördags:
katja var hemma hos oss och lagade jätte god mat:D skit gott va de, fyfan! vi drack och sjöng sing star och hade det mysigt. johanna&dennis kom förbi också, sjöng framtill halv två fan.sen gick jag&tero hem till han,han somnade direkt och jag gjorde makaroner medskinksås sen somna jag också.
söndags:
vaknade,gick hem och följde med mamma,sini&melissa till katja, va där,drack lite kaffe sen åkte vi till coop,katja skulle handla,sen åkte vi hem igen.. va där lite.sen senare på kvällen åkte jag,jonna&eeva på bio,vi såg weown the night :) skit bra film! rekomenderar jag verkligen.. innan det så träffade jag mikkis,hayat&elin i saltskog, det va trevligt,men det va bara lite snabbt eftersom att vi skulle till heron. men vi alla tjejer måste ses nån dag snart!!

sen nu igår gjorde jag inte så mkt,va i skolan och sen gick jag och tränade, sen åkte jag hem och pluggade lite till naturkunskap provet som vi har på fredag, jag pluggade inte ens till matte provet som vi hade idag,men det känns som att det inte går att plugga till matteprov:O äre inte så? men det gick bra ändå!
idag efter skolan åkte jag,eeva och jonna ner på stan och kollade lite,käkade på lillebrors och tog en kaffe,sen nu är jag hemma hos sini&danne:) katri kommer tydligen också upp snart... :O

jaja, allt för mig. bye!

muuums

fyfan, helt slut i hela kroppen är jag! va o tränade efter skolan, och kom just hem. brukar inte vara såhär slut, och speciellt inte på fredagar, då brukr jag hoppa av lycka, men icke idag.

och det är iskallt ute också. fryser häcken av mig.. men när jag kom hem vart det varmt :D satte på mig en tjockträja direkt och värmde varm oboy! mums! och just nu håller jag på och kokar nudlar, mums igen.
vet inte riktigt vad som händer idag.. har inte lust med nått speciellt faktiskt.. som jag brukar ha på fredagar;) men jag kanske skulle träffa hayat en stund idag :D:D jaa!! alltid lika kul o träffa henne.. ska kolla om vattnet kokar, brb.



nehepp det gjorde det inte. men iallafall.. vet inte riktigt vad jag ska skriva.. förutom att jag snackade med min lärare rune idag som gav mig ig bara för att jag inte hade gjort ett prov.. visst låter det sjukt? jag har vart där, och jag har jobbat bra på hans lektioner, ge mig g åtminstonde.. aa men iallafall, jag snackade med han, han sa bara, jag ger inte betyg efter närvaron, ni kan vara borta hur mycket som helst, och sen om ni skriver mvg på proven så kanske ni får mvg i betyg..!?!?!?!? okej,men då vet jag, kommer inte på nån av dina lektioner (fast jag faktiskt gillar dom) , sen tar jag alla papper och sånt som ni får, läser hemma det ni har gjort på lektonen, skriver mvg på provet och får mvg ;) låter som en bra plan................ellerinte!
nääh, nu ska ja fixa mina nudlar o äta dom framför tvn, sen ska ja ringa tero och kanske går till han sen:)


schajdo!

vååååår

så skööönt väder :D snart vår känns det som!! hur skönt som helst.
och efter våren kommer sommarn :D

han e så skööön assså

dikt by självaste björn;

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner nåt man can't deny
When the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och försvunnen
När Simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
Min pappa är rik, vill du hångla?


image16
 

"ledig"

tjoo.

idag har jag typ ingen skola.. eller jag har ju,på riktigt, men jag försov mig, vi började egentligen halv nio, men här sitter ju jag, och sen har vi bara matte&svenska, sen slutar vi, och de är typ vid elva.. så jag vet inte om jag ska gå eller inte.. isf går jag bara till svenskan, för vi håller på med ett arbete som måste vara klart snart. plus att jag måste snacka med en lärare.. han har gett mig IG, och jag har vart på nästan varenda utav hans lektion. jag har jobbat också, för jag tycker det är intressant, men bara för att jag inte har gjort ett prov så gav han mig ig, och jonna, hon har inte heller gjort provet, men hon fick g+ :O cp lärare... så dålig har jag fan inte vart!!! dåligt tycker jag..

har inte sovit så bra under natten, för jag somnade runt sju, sen vaknade jag vid tolv av att jag inte kunde sova, så jag va vaken typ till två, sen hade jag tydligen somnat om, och sen ringde inte alarmet, därför jag försov mig :/

har på mej mina glasögon nu oc jag ser hur bra som helst :D hihi..

vet inte vad ja ska skriva mer :O eeh.. joo nu kom jag på.. näst-nästa helg, från den 28feb-2mars, ska mamma och risto åka till finland, och under den helgen tänkte jag ha en liten tjejmiddag :) jag fyller ju år en vecka efter det så får se om jag har nån slags födelsedagsmiddag eller så.. får se :) men det kommer bli mysit, äta god mat, dricka gott och bara umgås :-D har frågat mamma också så jag får, men får se vad ja gör också. johanna fyller ju år den helgen också, så måste se när hon hade tänkt ha sin grej, om hon nu skulle ha.. har för mig att hon sa nått :)

glasögonorm:D

japp, det är jag det. har fått mina glasögon nu, och jag ser hur bra som helst ;-D visste inte ens att man kunde se såhär bra fan..

jaja, idag har man vart i skolan, hade bara två lektioner, som alltid på måndagar, först bild, och idag höll vi på med lera :D skit kul, haha, sen efter det va de lunch, sen datakunskap:) roligtroligt. sen slutade vi.. jag tog bussen ner på stan, rökte en cigg med johanna, sen mötte jag jonna sussu&malin på jc.. sussu skulle typ köpa kläder. sen gick vi till lillebrors fikade.. jag&jonna skulle egentligen dra och träna efter, men blev aldrig så, för vi orkade aldrig.. hehe.. men iaf, sen tog jag bussen hem:) mamma stod o lagade god paj, som jag förresten inte ens har smakat än, haha, katja va hos oss också:) trevlans.

sen åkte jag mamma & katja ner på stan och hämta ut mina glasögon, sen släppte vi av katja, åkte hem och jag träffa jonna&eeva snabbt, tog en cigg o så, men sen åkte dom till hedda :) och nu sitter jag här, med mina glasögon:D fyfan va skönt.

jaja, imorgon äre skola igen då:O bajstråkigt! men måste man så måste man.
försökte få tag på tero också, men jag tror han sover, som vanligt :( fan. nattugglan!

bye.

förslag?

sitter o väntar på att ida ska komma.. har skit tråkigt! och hennes buss kommer inte förens klockan sju från enhörna :O så hon e här kvart o åtta.. o vafan ska ja göra så länge! får väl sitta här o ruttna..


vart en trevlig kväll igår :) va uppe hos sini och danne sen typ tio på morgonen, haha,och gick hem vid tolv på kvällen. haha.

vi satt o kolla tv o sånt, sen kom hayat&mikkis o hälsa på :D jätte kul o träffa dom igen, vi träffas ju nästan aldrig numera :( tråkit! sen drog dom, och sen kom johanna o dennis o hälsa på, jag och sini började dricka våran första cider, medans danne hade druckit sen ett på dan typ, haha. tero låg och sov.. men efter ett tag vaknde han och kom på att han kunde visst dra hem o sova.. så där satt vi, drack o kollade på lets dance :) men jag såg inte vem som åkte ut, nån som vet?  sen vid halv tio kom kaladjaaa och joina oss med drickandet, haha, fan va kul det vart sen. "kvack kvack" :D haha, shit.. men sen så skulle johanna dennis och johanna ta kvart i tolv bussen hem :( och sini&danne skulle typ sova.. själv ville man ju inte fortsätta, så jag gick hem till tero o sov.. hade inte sovit på ungefär 24 timmar, efterom att man hade vart uppe sen kl 3 för branden:/ så jag sov som en stock. vaknade kanske vid fyra tror jag de va? gick hem, käka, snacka med ida i telefon, tills nu typ.. så vi kom fram till att hon skulle komma till mig och att vi skulle hitta på något.. men vad vet vi inte än så.. det återstår att se:) nån som har några förslag?

nu ska ja läsa alla andras bloggar o så.. så ni får hare så bra.
kanske uppdaterar senare eller nå.. puss&kram



en gammal bild från när jag&jonna (helt bakis) va o kolla när risto körde rally, kallt som fan.
milla fick också vara med på bilden:D
image16

 

fire in the house.

min natt har vart hemsk och jättejobbig!

vaknade ungefär vid kvarti tre inatt av att tv va på,märkte ingenting då.. stängde av tv,och försökte somna om.sen lät de som att det spöregna ute, men det sket jag i.. men sen öppnade jag ögonen och kollade ut,och det va alldeles organget ute :/ vafan äre där tänkte jag, va helt sömnig.. typ sket i de.sen började de plinga på dörren o banka på rutorna o allting,först trodde jag att de ba va grannen som ba höll på o jävlas typ, men nej,sen gick jag och öppnade och där stod en av mina grannar och skrek : DET BRINNER!!! jag sprang snabbt o tog på mig kläder, skrek till mamma att de brann, hon förstod fan ingenting, men sen kutade jag ut,såg tero och sprang snabbt till han. sen kommer mamma ut,hon öppnar dörren och kollar typ vad äre som händer :S sen kollar hon åt vänster (där det brinner) sen säger hon- SATANA! springer in, kommer ut igen,sen kom hon på att hon glömde sina glasögon och att hon inte såg nånting, sen kom hon risto och nasse ut. alla står på gården och kollar när det brinner och väntar tills brandkåren kommer.. tillslut kom det och dom börja släcka, det tog flera timmar, och man fick inte gå hem för att det kunde ha spridits giftig rök in.. så vi stod där och frös ihjäl,i flera timmar.sen säger poliserna att allasom har evakuerats måste in till lokalen, så vi gick dit, va där typ två timmar,sen kommer dom och säger, ni som bor på 58 är ni kvar? ja säger vi (vi bor på de numret) sen säger dom, nu får ni gå hem o sova igen :) och då va klockan kanske halv sju.. sen gickvi hem,men jag gick ner till tero. och huset är heeeelt ner bränt :(

om dedär hade hänt vårat hus,hade jag tagit min garderob och sprungit ut.och självklart mamma risto o nasse då men.. fan va tur.

tycker så synd om dom som bodde där frida camil camilla och alla ungarna :( ,har ingenting kvar :( fyfan! en nyfödd bebis har dom också,som har fått rökskador och ligger på sjukhuset med mamman. hoppas allt blir bra <3

image13

vi bor där till höger, och ni ser ju hur nära elden va! :/

rubrikjävel.

halloj.

idag var jag inte i skolan, hostade hela natten så fick knappt nå sömn :/ o plus att vi hade prov i skolan och jag hade inte plugga nånting, och kök hela dan hade vi också.. jobbigt. orkade ba inte. åkte och tränade vid tre ungefär, tränade som vanlit.. men igår, fyfan, har nog aldrig träna så mycket, svettet ba rann i fejjan på mig. haha.. har väl inte hänt så mycket som jag kan skriva om.. men ja vill iaf ha mina glasögon snart!! :D

imorn äre fredag fyfan va skönt, helg igen :D prov imorn också, fyfan.. men kan lite iallafall, så kommer väl gå rätt så bra hoppas jag. vet inte om jag ska träna efter skolan imorgon.. har liksom vart där varje dag denhär veckan :P kanske borde tare lite lugnt, haha. men på söndag ska jag iallafall träna, sen nästa vecka tränar jag väl som jag har gjort nu. :) duktigt jag vet! haha.
imorgon kanske det blir dricka hemma hos jonna, lite käk och sånt, får se.. hon sa nått om de nyss innan hon drog. vi har vart lite hos mig och kollar lite på one tree hill och lite sånt, kollade lite på gaygalan också:) måns zelmerlöv snyggo;)

jonna tycker min blogg är tråkig bara för att jag inte har nån snygg design, ären de eller? eller ljuger hon ba för mig :/

och hayat, jag hoppas du börjar höra av dej när du är i södertälje, vill ju träffa dej!!!

jaja, orkar inte skriva mer.. solong;)


jobbigt läge.

tjoho..

har visst inte skrivit på ett tag känns det som, sorry, hoppas ni inte blir besvikna på mej:-) ska bättra mig.

jadu, har väl inte hänt så mycket, igår hade vi studiedag, skönt som satan. jag gjorde inte så mkt, hängde med katja och sini ner på stan en snabbis, sen åkte jag hem, hämta träningskläder sen åkte jag o gymma, cyklade i en halvtimma, sen gjorde jag lite andra övningar. sen gick ja o mötta eeva i grusåsen, sen gick vi hem till henne, och hon bor i geneta, och de va jobbigt ska ja tala om. de va egentligen meningen att vi skulle plugga, men det vart inte så mycket pluggande, vi käka typ, kolla på tv, duscha o sen sov vi. vaknade och drog till skolan:-) jobbig dag idag. nån krydd-lärare va där och undervisade oss i två timmar :-O fyfan va tråkigt det va.. sen sluta vi, då drog jag och jonna o träna, ja gick på löpbandet i 40 minuter ungefär och sen gjorde jag lite andra övningar. som vanligt, sen duscha vi och åkte hem. nu sitter jag här hemma, kaladja är på besök, hon hade med sej semlor :-D jag va tvungen att smaka en, och mums va gott det var. tack gröno :-)

imorgon har vi två prov!!! har nästan inte pluggat nått till nån av dom.
sen på torsdag har vi ett till prov, i kök har inte pluggat där heller, man ska göra lite ikväll.
och på fredag har vi ytterligare ett prov, i samhälle, där har jag pluggat ganska mycket så det ska nog gå bra,
sen har vi ett glosförhör på fredag också, men det är lätt :-) sen äre heeeelg, jippi!!!

och snart äre lov också, satan va skönt!! men bara en vecka :-(

vill ha sommar, ge mig!!

wohooo

tjenna!

igår så sov ja hos jonna:-) skojs. vi skulle ju dra till skolan men vi orkade inte gå upp så vi låg kvar och sov typ till elva, sen vid halv ett eller näre va, så åkte vi ner på stan, vi skulle möta eeva, men ja orkade inte gå på stan så ja mötte mamma&sini på stan, dom skulle till kaladja, så jag hängde med. dom tänkte käka kebab, men ja vill inte ha eftersom att jag har börjat träna haha, så jag käka lasagne istället:) vi va hos tönten i kanske en timma eller så,drack kaffe och så, sen åkte vi hem lite snabbt, sen bar det av till optikern:) jag ska ju börja övningsköra så skulle kolla synen och så,  och det visade sej att jag behövde glasögon, hittade ett par skit snygga, dom kommer om typ en vecka eller så:) sen gjorde man inte så mycket mer igår..

idag har det inte heller hänt så mycket, va och körde lite med mamma nyss :D:D haha, fyfan va läskit de va, vi åkte till en skit liten parkering här i hovsjö, och jag kan säga att det gick inte bra alls, haha ba lite.. skakar ju fyfan:P men vi ska åka till nån större parkering nån annan dag:)

idag vet jag inte vad som händer :/ får se.. tero är på innebandy träning iallafall, men han kommer väl hem snart, eller så går han direkt upp till sini&danne..ja vill fan göra nå idag :/ men finns de nått att göra? nej.. :( som vanlit..

och nästa vecka har vi tre prov:O men jag har fyra för jag gjorde inte samhälls provet i fredags eftersom att jag och jonna inte va i skolan.. först har vi kött och mikroorganism prov på onsdag tror jag de är , sen på torsdag äre köks prov och på fredag samhällsprov.. kuk i skolan! blääää.

hejdå!

RSS 2.0