...

som sagt, dagrummet får en att stanna uppe längre än man vill egentligen! men, kul va de iaf!
pratar lite med fredde på sms nu, så ska väl prata lite med honom sen ska ja sova! sover faktiskt skit bra i dom här sängarna, i början när jag började jobba så sov jag knappt nånting, men nu, :)

hörs när vi hörs, goodnight!

dag 3

oh herregud säger jag bara, vilken jävla dag! pang boom så va dan fullspäckad med massor att göra hela tiden! det gillas, iallafall fram tills fötterna säger ifrån :/ men dagen har gått jätte snabbt och morgondagen kommer gå ännu snabbare för då har jag tre timmars rast plus att jag slutar en timme tidigare än vanligt, sen heeeeem :D underbart härligt!

idag ställer vi om klockan till vintertid, det betyder att man får sova en timme extra, det tackar vi inte nej till ;)
snart ska jag upp till dagrummet, ska ta med mig mina öl, för dom förtjänar jag verkligen efter denna dag! där ska det spelas super nintendooooo! men blir sängliggandes ganska tidigt ikväll (hoppas jag,dagrummet har den effekten att göra så man stannar längre än planerat)

jag saknar iallafall min fredrik och min kisse! <3

sliten tjej!

änglalik

äntligen slutat! tog mig precis en dusch och nu ska ja väl gå till dagrummet eller nå o se om de händer nått spännande!
en låt så länge, minns ni den mina kära vänner? påminner om när man gick i sjuan typ, haha <3


dag 2

usch vilken tråkig dag. har knappt funnits nått att göra :/ inge folk som åker båt nu på vintern! men hellre såhär lugnt än så kaotiskt som de va i somras!

ligger i hytten nu, har rast i en timme :) börjar halv nio igen, och slutar tio!
ikväll blire nog lugnt, får se om jag kanske bastar lite o sen lägger mig bums, börjar halv åtta imorgon, och slutar tio, det blir en lååååång dag! gosh..

imorgon kan jag säga "imorgon åker jag hem" :D skönt! tur att jag har en södertälje-vän här på jobb så jag får lite sällskap! sen har vi bestämt att vi ska till cp o ta nån öl när vi kommer hem! åh, den kommer smaka så gott så gott!!

nä, nu ska ja pissa sen upp till rökrummet o röka lite innan jag börjar igen! :) c yah!



dag 1

go'kväll!

har vart en riktigt lång dag för mig! vaknade halv sex ungefär, för att hinna åka mot jobbet.. skulle ta halv sju tåget! då va jag riktigt trött, har inte vart vaken så tidigt på ap-länge! men iaf, fredde körde ner mig till centralen, pussades massor för att han åkte ju till vegas idag!!! :( så kommer inte ses på 10 dar, kommer få fnatt!
somnade på bussen påväg till båten, och vaknade just när alla klivit av typ, kul att nån väcker mig :p och sen vare ba hoppa i arbetskläderna och börja jobba!
slutade kl tio, och då blev det spela super nintendo direkt (hayat, de va de du hade, minns du?:D)

nu ligger jag iaf i min hytt och ska sova snart.. börjar halv nio imorgon :/ och slutar tio imorgon igen, suck!
åker hem på söndag :) som i vanliga fall brukar betyda att jag äntligen får träffa mina älsklingar igen, men icke denna gång.. kissemisse är inte heller på plats, för han bor hos sini o dom sålänge! :( men, 10 dar går snabbt!!

nä, muppa lite till sen ska jag sova! goodnight



från i somras när de spelades fotboll utanför båten



lördag

gokväll :)
sitter hemma hos jenna just nu, nattis är här också och snart kommer maria! vi kör en repris från igår ikväll igen;)
men fan va kul vi hade igår, började föra hos jenna först sen drog vi ner till stanleys, dansade asset av mig och shottade som aldrig förr! träffade hayat och jennifer också, länge sen man såg dom :)

ikväll ska vi iallafall till onkel konkel sen vet jag inte vad vi gör efter de, kanske drar en vända på stan, återstår att se :)

på torsdag åker jag äntligen och jobbar igen, skönt som fan kommer de bli :) men jag kommer inte få träffa älsklingen på 10 dar för han åker till fucking LAS VEGAS! den muppen ;)

Nä, dags och börja fixa sig kanske! ha en kul kväll allesammans, ciao <3

<3

<3

nu är jag tillbaka.. sitter hemma hos syster min, vaktar barnen medans dom är och handlar :)
ikväll ska ja hem till jenna och dricka lite och umgås med tjejorna! ska bli trevligt, får se hur hon bor nu också. men först blire middag hos sini, gött!

äh, vettefan vad ja ska skriva. men ha en bra fredag kväll allesammsn! pusssssssssss



                                         älskade gullungar <3


say what?

fredag! härligt..men snö?!?!?!?

jag undrar vafan jag gör vaken såhär tidi, o de undrar säkert ni med som vet att jag är en riktig sömntuta!
men som vanligt, eller ja de händer ibland, så kan jag inte somna om när fredde har gått till jobbet :/ men då tar jag alltid fram min lilla data och läser lite bloggar och sånt och tillslut blir jag trött igen och vaknar lagom tills fredde kommer hem på lunchen ;)

ja, idag är de fredag som sagt, as skönt! men jag uppdaterar mer senare om vad som komma skall  denna underbara snöiga dag!

nu ska ja o kissen sova!

<3

älskar dig <3

äckeldag!

känns som att jag alltid har en dålig dag nu för tiden.. inget går som jag vill! åååh..

menmen.. igår va jag iallafall ute och tog en öl med katja&jocke :) de va trevligt. maria och tanja kom ett tag också! skönt att veta att man har så underbara kompisar runt om kring sig <3
innan jag åkte ner till cp så va jag med johanna hela dan. Vi satt och spelade ett lego spel på ps3, riktigt roligt! haha, helt besatta..

idag har jag gjort lite nytta faktiskt, trots att jag gick upp från sängen typ halv två. Men när jag väl gick upp, satte jag mig vid datan och.... gissa vad? jo, sökte jobb! :D woho, får se om man får nå svar nu då :)
jag har ju mitt jobb kvar på eckerölinjen fram till första januari, men jag behöver mer jobb, klarar mig inte på dedär då jag bara jobbar ibland!

Nu sitter jag och lyssnar på massa depp musik, och väntar på att maten ska bli klar! skulle helst av allt vilja lägga mig under täcket och aldrig komma fram, eller lägga mig i ett varmt bad med lugn musik i öronen, och ba ligga och inte bry mig ett skit om nått!! men de finns de inte tid till..

imorgon är det fredag! de betyder vänner, fest, skratt, dans, ÖL, och snygga människor överallt <3





prutt

goddag :) eller nästan godmorgon för min del.. vaknade för ungefär en timme sen, när fredde kom hem på lunchen! nu sitter jag här redo för att ta  bussen och möta upp johanna, vi ska hem till henne o spela ett lego spel på playstation. Haha, låter skit muppigt men det är as roligt! 

Min kära syster Katja ringde o fråga om jag ville med ut ikväll o ta nån öl med henne, jocke och måns, men de lär ju inte hända :/ åh, hatar dehär.. bara för att man skaffar pojkvän ska de väl inte vara så att hela ens förra sociala liv ska försvinna? damp! egen vilja, va är de? typ..

nä, nu ska ja väl ta o fixa de sista sen bege mig mot bussen!
ciao <3

alltid lika svårt med rubriker

haha, dehär är ju nästan skrattretande, hur många gånger har jag inte försökt ge dehär med bloggandet en ny chans? jag tröttar ju alltid efter typ en vecka, men vi får väl se hur de går denna gång då ;)

ehm.. ja :p just nu ligger jag hemma, i sängen med min tjockis nasse och lyssnar nostalgi musik och väntar på att johanna ska höra av sig, då ska ja möta henne vid turken och köpa lite gott till desperata hemmafruarna ikväll!:)
har legat hemma hela dan... har verkligen inte vart min dag idag, vaknade as irriterad, började fixa mig och tog bussen hem, la mig direkt i sängen och börja kolla lite one tree hill och greys, väntade på att mamma skulle komma hem och göra min (nästan) favorit rätt, äggsås med potatis! :D mumma!
skulle egentligen följt med fredde till järna, men jag hade ingen alls lust så valde att stanna hemma, så får se om han hör av sig efter..

jag har vart riktigt jävla sugen på lussebullar och julmust hur länge som helst nu! GIVE ME! 

imorgon ska ja försöka va duktig och skriva ut mitt cv och gå till lite olika ställen och söka jobb, jag blir galen när jag är såhär lång ledig för det finns ju aldrig nått att göra! :/ men, nästa helg åker jag och jobbar igen och efter de jobbar jag tre helger irad, så.. klaga kan jag ju göra nu på att jag är rastlös, men att jobba tre helger irad är inte okey? när ska ja ha tid att umgås med min älskling!? hm, jaja.. gotta love life. :/

nu får de vara nog för denna gång, hörs när vi hörs ;)

lill-kissen <3



RSS 2.0