GALAXY!



jonna banga, men jenna e på G!!!!!!!!



sitter hos mej nu med ida och väntar på att jenna ska komma, sen drar vi mot älvsjö för att möta upp andrea sen får vi skjuts av hennes pappa dit! roligt det ska bli.
sov hos ida inatt, de va mys. hon packade sina grejer och så, sen åkte vi hem till mig idag för att packa.
dehär kommer bli roligaste kryssningen, hoppas ni alla får en lika rolig fredagskväll som jag! :D
cya!;)




goddag gott folk

idag ska ja på klassfest:D hur roligt låter inte de! ska bli kul o träffa klassen igen faktiskt.. nästa gång vi ses allesammans är väl den 20 mars när vi börjar skolan igen.. så de ska bli roligt idag. förra gången va ju as nice!

inatt sov eeva hos mig, IGEN! hon börjar bli jobbig dendär, för hon ska sova här inatt igen, haha.. nää, de ska bli skoj!

men nu måste ja tydligen rusa till bussen o packa min väska.. ska va barnvakt åt melissa och alicia!

höres!!

be prepared



HERE WE COMEEE!!!!


bullshit


grattis alex på födelsedagen!! :D



igår blev de först fika med ida och eeva.. sen gick jag och eeva på bio, vi såg the unborn, asäcklig men filmen i sej va väl inte så jäääätte bra.. men de kommer en tvåa;)
efter de åkte vi till mej och hade one tree hill maraton fram till fyra då ingen orkade gå till datan o sätta på nästa avsnitt, sen somnade vi.
vaknade utav att melissa stod vid min säng imorse och skrek iiiiaa (tiia), men ja bad henne gå ut så ja fick fortsätta sova ( haha dumt de lät, men vaaad, ja ville ju sova) men eeva gick upp.. vaknade vid ett kanske..

senare åkte vi ner på stan, ja köpte benvärmare till 80tals festen på lördag:D vet exakt vad ja ska ha på mej! kommer va så snygg!! nu sitter jag hemma och väntar på att eeva ska komma så vi kan fortsätta maraton.... et!? eller hur säger man... :S

övningskörde idag igen, gick väl sådär.. har märkt att ja får panik om ja står i en korsning och ska köra iväg ifall de står en bil bakom:O bättring tiia............

näähhh, nu ska ja göra nått vettigare!!!

och de blir förhoppningsvis kryssning med galaxy på fredag:D:D:D: !!! WIHO


back in buisness

tjena.. va ett tag sen:)

har iaf kommit hem från praktiken nu, och nu är jag hemma för gott. jonna däremot kommer hem på onsdag.. saknar henne redan :)
hade inte vart fel o stanna kvar där lite längre eftersom att jag trivdes så bra, men ska söka sommarjobb där.
(ni som inte vet var ja praktikserat så va de på viking line)

i fredags, när jag kom hem, va jag med eeva :) vi var hemma hos min syster med några till och sjöng singstar och hade de trevlans. senare åkte vi ner till kebaben och käka sen hem o sova tidigt.
på lördan blev de pizza på stan och träffa ida, :D sen åkte jag hem till min syster, va där hela kvällen sen gick jag sini danne och eeva till katja och förkröka, sen vart de utgång, hem o sov tidigt där med. skönt.
igår låg jag i sängen hela dagen, till typ fem då ja åkte ner på stan och käka med eeva (jag vet vi kommer bli feta).. sen va de planerat att vi skulle åka och bowla med katja&robin på heron, men de va tydligen åldersgräns där så de blev inget.. vi åkte hem till mig och kollade herren på täppen eller vad de hette, sen vart de beck:)
eeva åkte hem runt tio.. men ja va vaken till typ halv fem och kollade alla gossip girl avsnitt ja missat.

idag vet jag inte vad ja ska göra.. va iaf ute och körde nyss, gick as bra. nu håller mamma på o göra pasta carbonara, mums:D

på fredag blire kanske kryssning med min moster plus tjejerna! ska bli as nice.. men får se om de finns biljetter kvar :/ verkar inte så..

om två veckor fyller jag arton kära vänner! och då blire partaj.. vet inte om jag ska ha fest eller om ja bara kör nån mysig tjejmiddag.. skulle ja ha fest så skulle de bli massa knas om inbjudningar och lokal o så, men tjejmiddag är nog mer troligt. tanken var ju också att jag skulle ha mitt körkort då.. men eftersom att praktiken kom ivägen så har jag inte kunnat övningsköra så mycke så.. men de kommer innan sommarn kan ja lova!!! :D



hoppas ni inte saknat mej för mkt ;)




home

nu är man hemma:)
men åker tillbaka imorgon, längtar faktiskt lite...

ska på bio ikväll med eeva&jonna typ.. ida vägrar följa med för hon e bangare.

har inget mer o tillägga!
heeeeeeeejs

RSS 2.0