grönan

hallååå, idag blire grönan för min idas och marias del:) ska bli skoj..
igår åkte jag ner på stan och träffa ida, de blev några öl på cp och sen hem o sova, bussarna gick helt cp så jag fick sätta mig på nattbussen som åker runt hela sverige så tog år o dar för mig o komma hem, hade ingen nyckel heller så fick krypa in på baksidan och sen hoppa in genom min lilla fönster hah..

och sen har man börja packa lite smått.. mitt rum är nästan klart, vi ska ju flytta på lördag till er som inte visste.
sen har ja räknat ut att de är ungefär tre veckor kvar tills skolan börjar :O och va harman gjort detta sommarlov, jo ingenting.. oc´h vart har solen tagit vägen???????

jaja, ska borsta tänderna och börja röra mig mot c ;) cyaaaaaaaaaaaaa

underbara valdermarsvik;)

de va så skönt och komma bort ett tag ska ja tala om för er.. vi hade väldigt mysigt där ute!
åkte husbil dit och de tog typ 5 tim (?), sen när vi väl kom fram började det regna som fan, så vi satt mest inne och åt och mös lite.. sen ställde jag&ida upp vårat tält, låg och spelade lite kort och somnade ganska tidigt.. vaknade helt svettiga, gick och käka frulle och tog en dusch, de va idas mammas födelsedag så vi gick och åt på restaurangen där, riktigt mys.. sen gick jag och ida in till valdermarsviks staden, underbart, vi satte oss på en uteservering och lekte "sofie&maria" hahah, fyfaaan..
vi bodde breve en hagaman, en engelsman som kom och sa "silence, i kill you", vi såg en riktig cat där, vi hade bästa grannarna med gamla fruar;) jag tog ett bad i det kalla vattnet, vi sprang livrädda genom skogen, vi dödade massa tvestjärtar, vi svettades på natten, vi låg och solade på dagen, och käkade glass, fettade oss med massa gottis, ida shottade whiskey, vi såg två nakna små pöjkar, och vi har pumpat "she wolf" och sprungit runt i foppatofflor ;) sammanfattat så va allt helt enkelt underbart.

vi började åka därifrån runt halv två och jag kom väl hem för ungefär en timma sen :) jag har hunnit städa mitt rum och fixat lite här hemma, och sen senare ska jag till toni med ida och mysa ännu mera för att sedan imorgon åka och shoppa för cashen har rullat in;) och på kvällen blire utgång , och på lördagblire tillbaka till 80talet!!! RÖJ

      
   

on our way

nu har jag och ida just käkat frukost, och nu står vi och packar de sista så snart åker vi :)

vi hörs när jag kommer hem, blir väl antingen på torsdag eller fredag, hare gött! pussssssssss



camping ;)

sitter hos ida just nu, vi har precis duschat och så :)
imorgon åker vi nämligen till norrköping eller vart de nu ligger och campar med hennes mamma och låtsas pappa, ska bli mys.

josse åkte hem igår :( de va lite tråkigt.. men efter att vi släppt av henne så åkte jag katja robin och frodd till nykvarn och grilla och spela kubb och drack lite öl och så, de va mys! åkte hem runt ett kanske, och sedan kom henttu och hämta mig så åkte vi runt och prata lite o så, länge sen man träffade honom faktiskt.
vaknade halv fyra idag, åkte in till stan och träffade ida, och nu e jag här..

ska väl sova snart eller så för imorgon åker vi runt tio på morgonen, med deras as söta husbil:)

vi planerade in en kryssning på tisdag också!!! :D


id rather be with you

god dag :)

idag mår man som man förtjänar efter igår.. jag och josse va nämligen ute på cp, de va trevligt, men massa folk:O
innan va vi hos mig och pimpla lite vin, och toni va förbi också och rökte lite pipa, mys..
nu snart ska vi åka ner på stan o kolla runt lite, sen säkert hem o äta grillat :D gött.. eeva har kommit hem idag också, men henne träffar man säkert imorgon, hoppas jag..

nu ska ja fräscha upp mig lite granna och kanske få i mig nått, pussss


today is the day

idag kommer josse äntligen!! :) ska börja åka mot arlanda runt åtta ikväll.. johanna följer med också.

va vaken till typ fem inatt igen, kollade greys.. vaknade runt halv två.. hade ställt kl på 11 för trodde de skulle va bra väder för att sola men icke de.. så ba somna om igen, kommer ihåg att jag hade underbaraste drömmen men kan inte minnas vad :O
iaf.. hr städat lite idag, duschade och fixa mig lite precis, och ska snart äta och sen ta bussen till sini.

idag åkte jonna till finland också, o kommer hem på måndag (?) tror jag..  jaja, ska käka nu. hare gött pussssssss


så underbart söt!!! älskar dig älskling<3333

hata rubriker

vet aldrig vad ja ska skriva för rubrik:O
meniaf..

idag vaknade jag typ runt halv två, eftersom jag va uppe till typ fem på morgonen och kollade greys anatomy, bästa!
fixade mig lite och åkte ner på stan och mötte jonna sini och johanna, satt på donken ett tag och sen gick vi till scenen och kollade på michael jackson uppträdanden, som btw va as bra! och sen kom alexander rybak.. vi fick stå och vänta typ en halvtimme, sen kommer han och sjunger bara två ynka låtar :O tönt.. gillar han itne så värsta mycke.
sen åkte jag hem till sini, va där ett tag, sen gick jag och mötte jonna igen och sen började jag promenera hemåt, va nästan hemma men sen kom sayegh och stanna breve mig så fick skjuts hem..

har precis städat lite i mitt rum, behövdes kan ja säga :O
prison break börjar om 4 minuter också men orkar inte ens bry mig för jag har missat så mycke redan:(  får typ ladda ner och kolla så istället..

imorgon ska johanna komma till mig så ska vi sola på baksidan och hoppa i vatten spridare som två idioter, som vi alltid gjorde förut :D måste fan få tillbaka min fina bruna färg..

ska hämta smörgåstårta nu och kolla greys:) hörs nån dag, pössssssssss



imorgon vid denhär tiden är du här <3

kalas

go'kväll

idag hare vart kalas för melissa som fyllde 2 i fredags :) grattis lille gullunge.. har vart hos sini och danne hela dagen och firat, ätit tårta och bara umgåtts. hon fick jätte fina presenter! inget av mig dock eftersom att jag glömde min väska med bankomatkort, id-kort, busskort och ja massa grejer i på 550 och dom jävlarna har slarvat bort den:( så allt är borta.. men har anmält de så hoppas på ersättning.
ska snart ta bussen hemåt, sini&danne och ungarna gick just och la sig så ja sitter här ochväntar på att tiden ska gå snabbare.
imorgon ska ja ner på stan med jonna och kolla michael jacksson uppträdande och så kommer alexander rybak till stan också;) så de blir nice..

på tisadag kommer josse till mig också:D:D:D hennes plan landar 20.50 så då står vi där på arlanda och väntar på dig!! ska bli så kul och träffa henne igen.. men på tisdag åker jonna till finland också:( kommer sakna den rackaren.. och eeva har vart i finland sen förra torsdagen tror jag de va, men kommer hem nu på torsdag :)

i fredags va jag såklart och firade idas födelsedag på hamnmagasinet, de va skoj:D sen blev de efterfest till kl 9 på morgonen:O sov bort hela lördagen,men sen åkte jag och jonna till hennes bror och drack lite, och sen blev de utgång på flamingo, mysigt ställe dedär, fast de va proppat med folk.. orkade inte efterfesta så åkte hem och sov:)

jaja, orkar inte skriva mer.. ni får ha de så göööttttt


10 juli

vilket betyder att ida-maria linnea engren fyller idag 19 år:D:D:D:D grattis min älskling, hoppas du får en underbar dag trots denna tråkiga nyhet! :( <3
de betyder också att min urgulliga guddotter (om man nu säger så) melissa fyller 2 hela år idag, :D gud va tiden går snabbt, känns som att de va igår hon föddes!! <3

        

ÄLSKAR ER MINA BABYS!!! <3333333333333





kryssning :D

snart bär de av, ska åka ner på stan med eeva nu en snabbis och köpa ett par skor, hoppas bara jag hittar ett par annars får jag damp.. sen ska ja möta upp mickis och co på centralen för att åka till sthlm, o förkröka först sen åker båten säkert vid sex tiden :D ska bli så himla nice!!

hinner inte skriva så mycke mer, men ni får ha de så bra under tiden :) pusssssssssssss


kul vi ska ha :D

åååååååååååååååh

 tack tack tack tack tack tack...........idiot jag!!! dumma dumma dumma, vafan tänkte jag med.. störda cphuve!!!!!!!
USCH! ja får skylla mig själv.. buuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuu




<3

godmorgon/dag... allt bra med er?
själv är jag väldigt seg.. vaknade för typ en och en halv timme sen, låg och kollade sjunde himlen och mumin, haha :)
ska fixa mig lite snart, äta lite och sen ska ja åka ner på stan och träffa eeva, ska försöka kolla efter ett par skor eftersom att mina blev totalt förstörda i lördags när de regnade:( jaja what to do..

låg och kollade greys anatomy hela dan igår, och sen när avsnitten tog slut satte jag på gamla one tree hill sen somnade jag runt halv fyra ungefär.. vaknade och så hade äntligen mamma kommit med en laddare till mig:)

har ett samtal jag måste ringa men vågar inte.... :O


slut på skitsnack, nu ska ja käka!

min baby slår allt <3


underbart... verkligen!

helgen har vart väldigt speciell..på ett roligt och ganska korkat sätt:)
i fredags va jag ute på stanleys, de va helt okej faktiskt..började spöregna när man skulle hem, mindre kul.
i lördags va jag hos toni med ida hela dan, låg och slappade, och skrattade framför allt, haha älskar såna där dagar..
hennes mamma kom o lämnade frukt och jordgubbar och glass till oss, så gullig! sen vare bara att kleta på fejjan igen och dra vidare till eevas innebandy lags "fest" typ, de va as trevligt.. åt ungersk gulasch soppa och drack vin och sååå :)
sen kom robin katja och frodd och hämta mig, vi åkte hem till katja och hon fixade sig sen blev de utgång igen, 550 för min del, va där med crille och hans vänner.. de va as kul!

träffade eeva på stan idag, käka pizza sen drog ja typ hem.. har nu legat och kollat greys anatomy hela dan, orkar fan inte göra nå annat..

och btw, jag förstår mig inte på vissa människor. bara för att man har killkompisar och umgås med dom så betyder de inte att man är intresserad eller vill nått, fan.. blir så jävla irriterad på folk som är så jävla svartsjuka! lyssna på vad jag säger istället; dom är bara vänner!  jävla idiot..trodde du av alla skulle förstå.



jag och min baby <3 loveyou.

kanske är tillbaka..

funderar på om man kanske ska ta och uppdatera här lite? vad tycker ni..

kan ju iaf berätta lite vad som händer i mitt liv..

jag har inget sommarjobb, jag gör inte speciellt mycket på dagarna.. mest ligger jag och solar, badar/röker vattenpipa med toni, är på stranden med tjejerna, och på kvällen blir de typ sitta på uteservering med frodd och dricka öl:) men de mysigt faktiskt..
vet inte vad jag ska göra i sommar heller, kändes som att vi hade så mycke planerat förut, men allt gick ju åt helvette då ingen har jobb.. men kryssning ska ja på iaf nästa fredag med ida (som btw fyller 19 samma dag:D) toni och jonte, ska bli kul som fan:D

just nu sitter jag och väntar på att mamma ska skjuta mig till katja för jag måste hämta min laddare och lite grejer därifrån.. sen ska ja träffa ida och senare blire nog utgång på 550:) ska bli kul.

har storstädat mitt rum idag också, såg färjävligt ut, men nu är de rent som aldrig förr..

nu ska ja ut på en cigg och tjata på mamma om att vi ska åka.. undra om man kanske ska övningsköra dit, de va länge sen..

           

RSS 2.0