grafik

FAN VAD JAG HATAR SKOLAN! JAG VILL INTE MER, JAG ORKAR INTE MER, JAG VILL BARA SOOOVA!

jaja, i fredags va  vi ute iaf, de va skojsigt:) ingen efterfest för min del efter de så jag åkte hem :)
på lördag vaknade jag tidigt, fixade mig lite sen åkte jag och jonna till gnesta för att jobba på en klasskompis mosters bröllop, de va kul:) tjänade lite extra pengar också.. fick skjuts hem till tälje, blev lite komplikationer på vägen men men.. åkte till jonna, vi fixade oss lite snabbt sen mötte vi upp tjejorna på stanleys, men jag va så himla trött den kvällen så orkade inte ens dansa, sorry om jag va tråkig:p sen blev de en liten efterfest sen till till maria och fia och sova, och självklart började maria laga mat haha, sötnos!
söndag blev en seg dag, va på onkel ett tag sen åkte jag hem, kollade någon film med persbrandt och somnade tidigt :) skola idag, skolkade lite, va på stan, sen onkel och nu är jag hemma, skönt!

och i fortsättningen vill jag att ni kommenterar, ni vet ju själva att de inge roligt att skriva om man inte får nån slags respons liksom!!!


nu ska ja titta om de kommer nå bra på tv och försöka sova för ska upp tidigt imorgon!
och imorgon ska ja leka med maria, vi ska kolla little brittain och sen sova tillsammans, mys!

fredag

hallåå på er.. de va ett tag sen känns de som:)
eevas födelsedags firande va hur trevlig som helst, hoppas du hade kul gumman!
har vart i skolan idag som vanligt, hade bara två lektioner sen slutade jag tio över elva, åkte ner på stan med jonna en snabbis, sen åkte vi förbi maria och sofia, jenna va där också, kul o se dom igen, känns som att de va as länge sen, iaf maria som vart sjuk. Efter de åkte jag hem lite snabbt sen åkte jag till onkel, va där med jenna ett tag men sen bestämde vi oss för att gå till henne o förkröka lite sen ska vi ut:) jag har precis fixat mig lite, sen får vi se vart vi går..

imorgon ska ja först till johannas och dennis förlovninsfest, hinner inte vara där så länge för sen ska jag åka mot gnesta och jobba på en klasskompis fasters bröllop, ska bli skit kul fan:) speciellt när jonna och therese också kommer vara där:D

men nu orkar jag inte skriva mer, ni får ha en underbar fredag allesammans:D see you when i see you;)


idag är ingen vanlig dag..

.. för idag är de eevas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!!!
idag blir eeva 18 år, grattis gumman, äntligen har denna dag kommit, vi som längtat så mycke!

idag ska jag, eeva, jonna, eveline och hedda ut och äta för att fira eeva, efter de går vi väl ut nånstans och tar nån öl eller så;) kul som fan ska de bli!

va i skolan idag, vaknade tio minuter innan min buss gick, men jag hann ändå:) hade bara två lektioner, sen slutade jag kvart i två.. tog bussen hem, sov en liten stund, vaknade vid halv fem och började fixa mig:) satte i mina linser också, fan va svårt de va, haha har aldrig gjort de förr..men snyggt är de iallafall:)
stackars maria är sjuk också:( så henne lär man inte se ute idag iallafall, sen vet jag inte om dom andra tjejerna går ut..

men ska fixa de sista nu sen hämtar eeva o dom upp mig:) men ni får ha de så bra så länge, och glöm inte o gratta lilla eeva:D

24aug

de är nu två dagar kvar tills lille plutten också fyller 18 :D

jaa, idag va jag i skolan.. skit segt, har nog aldrig haft en så lång skoldag, och lika lång väntar mig imorgon..
efter skolan promenerade vi ner på stan, gick runt lite där:) eeva käkade och sånt, sen träffade jag malin nattis och frida så tog samma buss som dom till saltskog, va där ett tag sen körde keto hem mig:)

prövade aldrig mina linser i lördags, men ska testa dom imorgon tror jag:) på lördan åkte jag till onkel iaf, drack lite där sen blev de först stanleys och sen 550:) jonna va med också, de va skoj.. sen efter de blev de efterfest hos tomi, haha de va väl kul där, utav de ja minns:O haha, och söndagen va som alltid, seg-bakis dag, låg i sängen hela dagen:)

på onsdag ska vi ut och fira eeva, först blire middag på ceasars sen nån liten utgång nånstans bara, får se vad  vi orkar med:)men va kul de ska bli!!! :D
och på lördag blire förlovningsfest för johanna&dennis :D glad för eran skull!!

  äntligen !!

22aug

vaknade ganska sent idag, gick upp halv fyra ungefär:O måste sluta med dedär, annars kommer jag aldrig orka med skolan..

åkte till onkel igår iaf, där va de karaoke och sånt, mycke trevligt:) sen åkte jag jenna och jennie till 550 och dansade den sista kvarten innan dom stängde ;) sen blev de nån slags efterfest med vattenpipa och öl, men blev trött och åkte hem vid halv fyra typ, gick o la mig typ på en gång.. idag vet jag inte vad som händer, ska börja sminka mig snart iaf, sen ska ja åka och träffa jonna, hon ska hjälpa mig med mina linser:) jag har beställt bruna, hihi..

nu ska ja börja sminka mig lite smått sen får vi se vad som händer:) hejdå gullepluttar!

back on track

sådär ja.. gick bra i skolan, hade bara en lektion, religion, så himla tråkigt:O usch.. men de gick snabbt, käkade lunch i skolan sen åkte jag och jonna ner på stan en sväng sen åkte jag hem.. va såjävla trött, somnade på en gång typ när jag kom hem och sov till klockan sju ungefär:O fick panik när jag vakna och började fixa mig och laga mat på en gång.. så nu är jag färdig fixad och ska ta tjugo över bussen till saltskog och möta tjejorna :) vet inte riktigt vad vi ska göra men roligt kommer vi ha som vanligt iaf..

om en månad ungefär får jag min kattunge också!! :D wihuuu...
saknar nasse som fan också:( men ska åka oh hälsa på nåndag där på kvarsta också:) jaja, måste rusa till bussen, ha en bra fredag kväll allesammans:) <3


josse&jag:)

21aug

go'morrn... har precis ätit frukost, är hur trött som helst, men måste tyvärr gå till skolan :(
igår blev de lite vattenpipa hos mig, de va mys:) sen åkte jag ner på c snabbt och mötte tjejorna, va med dom lite sen skjutsade bocky hem mig :) jag gjorde några mackor och somnade bums..

idag äre fredag och jag har ingenting planerat.. får se vad som händer :)

20aug

första skoldagen idag då.. gick snabbt, vi kom dit, gick igenom våra scheman, fick busskort och så, sen va de klart;) jag och jonna satt kvar ett tag och snackade lite med lärarna, sen tog vi bussen till maria för att ta en kopp kaffe, jonna åkte för ett tag sen, jag stannade kvar och åt maten som maria gjort,gött.. just nu duschar hon, sen ska vi åka till saltskog för jag måste hämta mina hörlurar sen ska ja hemåt för att röka vattenpipa med toni&fanny, mys.

igår va de lill-lördag, jag åkte till onkel och tog några drinkar ;) sen åkte vi ner till cp ett tag, men där vare lite halvtråkigt så vi gick vidare till stanleys.. inge speciell kväll faktiskt, tog bussen hem kl två, kom hem och kollade lite greys anatomy och sen somnade jag ungefär kl fyra :)
imorgon börjar jag tio tror jag, och vi ska redan börja med vanliga lektioner, :O palla.. vårat schema är rätt okej, men eftersom att vi hade de så soft förra året så kommer de kännas väldigt ovant att börja ha lektioner på riktigt, men de ska nog gå bra och snabbt hoppas jag:)

nu ska ja dricka upp mitt kaffe och sen gå o röka:) hööööres

18aug

godmorgon, länge sen jag va vaken såhär tidigt:O vaknade för typ 20 min sen, ska ta halv bussen hemåt:)
siter hemma hos maria just nu,maria och sofia ligger fortfarande och sover så sött:)
igår åkte vi till onkel, åt lite och spelade maskiner.. efter de blev de cp ett tag och sen åkte jag maia och sofia hem till maria.. vi ställde oss och lagade mat och fan va gott de blev:) sofia gick och la sig och jag och maria kollade på en skräckfilm sen somnade vi också, livrädda:p
jag vaknade såhär tidigt för att jag va tvungen att åka hem och låsa upp för sini men nu ska hon inte komma för hon säger att jag är självisk:O hm, fattar inte hur de hänger ihop? :O men iaf, skiter i de och åker hem ändå:) somnar säkert hemmaa också.. vet inte riktigt vad som händer idag men de återstår att se;)

hörs säkert senare under dagen:)
lycka till nattis&frida btw på eran första skoldag<3

måndag

helloj alla glada :)

sitter hos maria just nu och kollar runt lite på internet.. sofia kom precis hem efter en träff med hennes pappa och nattis hoppade precis in i duschen hör jag.. och maria är och jobbar som vanligt, och vi ska snart åka och göra henne sällskap som vanligt :) skulle egentligen väckt maria halv ett idag, men min mobil hade stängts av och hon försov sig lite:O upps.. men som tur va vaknade nattis tjugo i tre och gick in och väckte maria, fattar inte hur hon vågade för maria har ett väldigt dåligt morgon humör, haha..

när jag och nattis stod och gjorde frukost så skulle ja skära våra mackor, så skar jag mig i fingret, och både jag och nattis är rädda för blod och ingen vågade kolla hur de gick, tillslut kollade nattis och de va fullt med blod på golvet, haha.. usch!

igår hade vi jätte mysit här med allt gott och skräckfilmer:p haha, sofia somnade men jag nattis och maria kollade på en skräckfilm och jag och maria va nog mest rädda, shiiiit.. haha, va vi skrek, sen soomnade både maria och nattis men jag somnade kort efter :)

nu ska ja börja fixa mig lite för att sedan åka till saltskog och sen hem :)

               
gött<3                                           jag&nattis                            söte nattis<3

tillbaka:)

nu är vi alla tillbaka hos maria igen, vi åkte till saltskog och käkade, skit gott va de :) vi va på onkel ett tag, sen åkte jag sofia och nattis tillbaka till maria, vi hade köpt med oss massa gott så idag blir de mys, maria kom också precis hem.. jag som har gjort dipp med gurka och morötter så äre ingen som vill äta:( men bättre för mig;) vi sätter väl på nån film snart också.. skulle egentligen hem o sova idag, men ångrade mig och ville vara med tjejerna! men imorgon ska jag nog hem.. vi hörs väl då eller så, hare göööötttt

16aug

godmorgon:) vaknade för inte så länge sen, o fan va skönt de va o sova!
hade kräftskiva igår hos oss, åkte från maria vid fem tiden, mådde verkligen inge bra, va bakis som fan.. käkade inte ens några kräftor, så dåligt mådde jag.. va hemma till elva ungefär, sen tog jag och jonna bussen ner till cp för jag skulle möta jennie och hon skulle möta jenna.. ja va inte där så länge för åkte till maria för nattis va ensam där stackarn,så åkte och gjorde henne sällskap.. vi kollade på någon film och sen kom sofia och maria också hem:) men vi alla somnade nästan på en gång..  maria åkte och jobbade vid elva imorse, och nu är jag nattis och sofia kvar och fixar oss ska snart åka till onkel och äta och hålla maria lite sällskap:)
ja, idag är de söndag och de innebär att jag börjar skolan snart :O ångeeeeeeest!! vill inte..

i fredags va jag jonna och crille hos mig och förkröka lite sen åkte vi till 550 och parta loss;) efter de åkte jag hem till maria och festade vidare:)

jaja, ska dricka mitt kaffe och fixa mig lite nu:) höööres!

prat

hemma igen, vettefan vad ja ska göra idag alltså.. ingen verkar ha nått planerat men de blir nog saltskog med tjejerna :)
fick med mig två par skor, och två tröjor hem, lite smink och strumpor;) haha.. nu måste jag få i mig nått i magen, sen får ja se vad ja gör.. regnar gör de iaf,fyfan.. jag hade bara på mig shorts och linne på stan så lite blöt blev jag :O

jaja hörs väl imorgon eller nån annan dag när jag har tid att sysselsätta er;)

14aug

godemorgon.

gick och la mig typ fem igår, och vaknade klockan tre idag.. :O men skönt som fan va de o sova, och underbar dröm hade jag också!! nu har jag precis duschat och sminkat mig lite, ska åka ner på stan med min syster och försöka leta efter ett par skor, måste verkligen ha ett par nya asså..  sen måste jag egentligen förbi jenna och hämta mitt smink som legat där i hundra år men de tar ja lite senare..
jaja nu måste jag sätta lite fart, måste platta håret:) hare göttttt, pusssss på er!

  jag och eeva :)

Fixat och klart

sådär, nu har jag johanna och sini fixat mitt rum, blev jätte nöjd, tack för hjälpen:) den enda som behövs nu är den ny tvhylla och lite grejer som ska upp på väggen.. och gardiner, haha.

har precis ätit och nu gör jag ingenting.. funderar på om ja ska ta ett långt skönt bad, eller om ja bara ska lägga mig i sängen och sätta på greys anatomy.. jennie messade precis o fråga om ja skulle komma till maria, självklart vill jag men ja känner att ja borde stanna hemma idag och göra mamma sällskap så hon inte är ensam hemma allt för ofta:) men jag lär ju träffa tjejerna imorgon så, ni får ha de roligt utan mig idag;) haha.

om en vecka börjar skolan och de skriker ångest inom mig, jag vill verkligen inte, faaan! men ja får väl se de från den ljusa sidan (vilket inte går) de är mitt sista år och de kommer gå snabbt, får njuta av den tiden som är kvar för sen måste man börja jobba.. men förhoppningsvis kommer jag jobba med nått som jag trivs med:)

  blää på skolan!!!

<3

tjoo, sitter hos maria just nu:) hon har precis duschat och snart ska vi ta bussen tillsammans, hon ska till saltskog och jag ska hem för måste fixa mitt rum, fan va jobbigt, men tur att johanna kommer o hjälper till:)

igår va de lill-lördag, och vi tjejer festade såklart.. va hos maria först och gjorde oss iordning lite grann, sen åkte vi till onkel och gjorde maria sällskap, när hon slutat tog vi bussen till cp och drack lite, nattis va också där utanför och gjorde oss sällskap:) efter de blev de stanleys, blev lite kaos där och vi kände att vi egentligen bara borde stannat hemma.. men jonna kom ner också o de va skoj.. efter åkte jag sofia och maria till maria och lagade mat på fyllan haha men gott vart de:) vi käkade och sen somnade vi nästan på en gång.. sofia åkte och jobba idag och nu äre bara jag och maria "hemma" haha.
idag ska ja nog bara ta de lugnt, och imorgon får vi se vad som händer..på lördag blire kräftskiva iaf, gött!

frida, nattis,jennie, maria och sofia<3 underbart.

härligt

go'kväll..
åkte till saltskog igår för att lämna tillbaka jennies skor,men blev att jag stannade hela kvällen :) man har alltid så skoj med domdär brudarna asså, kanske drar dit ikväll igen..
va på stan idag och käkade med frida, sen åkte jag hem och gjorde ingenting typ,somnade typ kl fem och vaknade igen typ halv åtta, men gud så skönt de va. hade en väldigt underlig dröm också,haha va som en film..

de brinner tydligen i hovsjö skolan också, när fan ska dom ta o ge sig? herregud, snart komemr hela södertälje stå i lågor.. fast de är säkert några omogna jävlar som tror att dom ska få slippa skolan för dedär, haha.. usch, ja ska fan flytta härifrån direkt när jag får chansen!

imorgon blire stan med kia, sen får man se vad som händer, de är ju trots allt lill-lördag, men får se om ja pallar;)


segt

skulle egentligen ner på stan med eeva idag men hon orkade inte och drog till hedda istället.. :S så jag sitter här helt uttråkad.. men ska åka till saltskog sen och träffa jennie och tjejerna ett tag.

nu har vi inte kvar nasse här längre, känns tomt och tråkigt:( men han har de bättre på kvarsta..
i fredags va ja ute i sthlm med matte toni crille och emma, de va väl sådär.. sthlm är så himla överskattat. tror jag håller mig i tälje nu framöver, fick en sån ångest attack när jag va där och ville bara hem, så som tur va kunde danne komma och hämta mig och matte.. på lördagen mådde jag som jag förtjänade, men ja gick ändå ut på stanleys lite senare på kvällen med jonna, och där va de helt dött, inge folk alls.. så jag och en till åkte hem till jennie,men där vart jag så trött så ja somnade med en gång..
igår va jag och kollade på crilles match, han spelar amerikansk fotboll så de va as kul och kolla tyckte jag även fast de va segt och jag fattade typ ingenting hah.. va där med toni fanny och tonis lillesyster :) åkte hem efter de och träffade johanna en snabbis, och sen kom eeva och vi kollade film sen gick hon hem och jag lågvaken typ halva natten tills jag tillslut somnade och vaknade av att sini+ungarna va här.. skulle som sagt ner på stan men blev inget.

snart börjar skolan igen och jag får panik.. vart tog sommarlovet vägen? vrf har de gått så snabbt, jag vill inte börja skolan igen.. och sommaren får inte va slut än, usch.. :( ångest. jag som ville göra så mycke nu i sommar, men de är väl som de alltid är, mycke snack men ingen verkstad.. trist. men nästa sommar ska ja fan ha ett sommarjobb och sen ska ja åka nånstans!!!

söta lille alicia har blivit så stor nu <33

solen hittar hit igen

härligt de känns när solen skiner igen.. men de känns inte riktigt som strand väder.. ska iaf snart ner på stan med eeva och äta och kolla på ett par skor, får se om ja köper dom.. sen vet jag inte riktigt vad som händer! vill att mitt rum ska bli klart nu,pallar inte när de ser ut som ett bombnedslag..

jaja.. vi har iaf tagit hit nasse nu, men han verkar inte trivas eftersom att han är van o vara ute, så ja tror vi lämnar tillbaka homom till gamla lägenheten:( just nu ligger han och gömmer sig under mitt täcke, och på nätterna jamar han som aldrig förr.. stackarn :(
men nu ska ja borsta tänderna och dra ner på stan, hööööres! <3

söta eevurt ;)

nattsudd

jobbigt, kan inte sova... sitter här o har jätte ont i ryggen och de kommer inget bra på tv.. alla filmer är kvar i gamla lägenheten.. vad gör man då!?
imorn ska ja iaf ner på stan med eeva, kolla om man hittar nått skoj.. behöver nya skor så får kolla efter de.

skulle vilja träffa alla tjejerna snart,eller vad säger ni?`men de så jobbit o planera för vissa har ju saker planerat och så, men de ska nog gå o fixa:)
pratade med mikeala om en kryssning nästa onsdag, nån som e sugen? finns två platser kvar:D bara höra av sej!

ska väl lägga mig i sängen nu o försöka sova, gooodnight! <3

kommer sakna min älskade nasse-nuss nu när vi flyttat:(


sådärja

så, nu har man flyttat klart.. och till er som inte vet så har jag och mamma flyttat till blombacka:)
mitt rum är kaos men de ska ja försöka orka fixa idag..
igår va man på 20års kalas, de va skojsigt, bjöds på smörgåstårta och annat gott. började röra oss därifrån runt ett kanske, och sedan fortsatte vi parta lite granna.. sen blev de lite obehagligt där vi va så ja gick hemåt.. blev lite snurrig när jag kom till blb, visste knappt var jag va eller vart ja skulle men de löste sig:)

nu ska ja snart möta eeva på en cigg och sen blire väl hem o fixa iordning rummet.. :/


RSS 2.0