tomelilla

gokväll:)

nu är man framme i skåne. blev en lång bilfärd hit, vi åkte runt elva tiden och va framme halv sex, men de va helt okej ändå:) när vi kom fram så packade vi in alla grejer, och sen åkte vi till affärn och handlade lite frukost och mat som vi sedan lagade, dog av garv när jag hörde dialekten här nere, kommer seriöst inte kunna hålla mig om jag hör nån prata! efter affärn kom vi hem, lagade korvstroganoff och tittade på tv. sen blev jag trött och somnade en stund och vaknade lagom tills hockeyn började, drack en öl också men den föll mig inte riktigt i smaken så den fick räcka:) sverige vann iaf med 4-1! bra gjort.. jocke somnade precis och jag sitter här nere i köket och gör ingenting, facebookar lite och läser bloggar, men funderar på om jag ska gå upp och titta på tv tills jag somnar istället.

ytterdörren här är jätte svår att få upp, så när jag skulle ut och röka så försökte jag öppna bakdörren, men den va låst och jag hitta inte nyckeln så jag fick klättra ut genom fönstret, fan grannarna måste trott att de va inbrott eller nått ;)

imorgon kommer resten av folket hit, dom kommer säkert runt sex-sju tiden, så innan det ska jag och jocke storhandla, både på systemet och coop, sen blire en liten rundtur här i tomelilla;) sen när folket kommer ska vi äta en mysig middag tillsammans och kanske ta nån öl;)

de är jävligt skönt att komma bort från södertälje måste jag säga.. åka nånstans där man bara kan vara, utan några bekymmer eller problem och bara koppla av! men kommer hem på söndag igen iaf, o då blire myyyyyys med en viss.... ;)

nä, nu ska ja göra nått vettigt, kanske bloggar nån mer gång när jag är  här, får se, om inte ha en riktig rolig nyårsafton och festa järnet! god fortsättning på er alla! puss&kram

 

hoppas jag somnar snart...


julen, mycke bättre när man va liten!

nu börjar julstressen krypa fram känner jag.. inte en enda julklapp har jag köpt, och eftersom att mamma inte mår så bra just nu pga operationen så blir det antagligen bara hon och jag nu på julafton, inget julbord har man vart på iår, julkalendern har jag inte tittat på, och ingen som helst julkänsla känner jag, inte ett dugg.. men de hade iförsig vart värre om de inte hade funnits nån snö, så de är ju ett plus.

just nu sitter jag och dricker mitt kaffe, första dagen på lovet, känns skönt. somnade typ sex imorse, jag och sasso låg och kollade på samma film fast hemma hos sig själv (säger man så? :P), haha, vi satte på den exakt samtidigt och messade under filmen, de va roligt. Hann se a beautiful mind, riktigt bra film, och lite av cinderella man, fortsättning inatt hoppas jag ;)

jag längtar tills vi ska åka till skåne! ska bli otroligt skönt att bara få komma bort, träffa lite nytt folk och umgås med sina nära&kära!! lovely..

nää nu ska ja dricka upp mitt kaffe och ta en cigg på de!






snö, hiss eller diss?

gudars skymning va mycke snö de är, och de bästa av allt.... i love it!!!
har nog aldrig älskat snö så mycke som jag älskar de nu, jag blir som ett litet barn, måste gå i de djupaste, tar upp snö och gör snöbollar och kastar, helst vill jag mula folk men de slutar bara med att jag själv blir mulad! och det har redan hänt en gång iår, och de va inte kul (okej, jo lite grann), ja vill bara slänga mig i snön och busa! åka pulka och stjärtlapp och varför inte tefat? ååååh va kul! och och eeva måste ut och åka imorgon!!!!

men en sak som är riktigt kasst, bussarna slutar gå? bilar krockar, långa bilköer, och värst av allt, min mamma ramlar och bryter höftbenet så hon får ligga på sjukhus! usch..

men nog om snön! va i skolan idag, trots att jag somnade sex imorse, hade jätte svårt och somna, ingenting och göra hade jag heller, fick panik för att jag visste att jag skulle upp kl nio, men jag gick upp ändå, duktig som jag är :) men sen när jag kom till skolan märkte vi att läraren hade fastnat i trafiken (återigen, snön) nog om de..
fick skjuts hem, nu har jag käkat och nu sitter jag här och skriver ett riktigt onödigt långt inläggg :O läser ni ens?

ska snart åka till sjukhuset och hälsa på mamma! hon mår mycke bättre nu :)



gammal bild från nyår 06-07 <3


<3

hallååå :)

sitter och dricker kaffe just nu och väntar på att klockan ska bli tre så jag kan kila till bussen :) ska åka och hälsa på mamma som ligger på sjukhuset, hon har brutit höftbenet och opererades idag, men allt gick bra, hoppas hon får komma hem snart så jag slipper sova själv för mycke :/ hatar de! snälla eeva följer med mig till sjukhuset, tack<3

snart är de fredag, vilket innebär jullov!!!! efterlängtade jullov, snart är du här!
sen den 29e åker man till skåne med massa folk och firar nyår, riktigt skönt ska de bli att komma bort!
julafton vet jag inte hur vi firar, de får vi se.. men sen februari åker jag bort igen, till kära luleå:) hälsa på josse, skönt!!!

nää nu ska ja fixa de sista innan jag måste gå :) hare gööötttt!!!



erik grönwall

sitter hemma med mamma,jonna, katja och risto och tittar idol och dricker vin och hejjar fram erik!! så jävla bra.. hörde ni när han sjöng higher eller? BÄSTA!

har sovit nästan hela dagen, och sen har jag ätit tacos och kört bil:) gick riktigt bra, vill bara ha mitt körtkort nuuu!
vi ska se klart idol finalen, sen ska vi vidare till cp, sen får vi se om det blir hamn eller vart vi nu hamnar;)


men nu håller vi tummarna för erik!!!


paradise hotel

bästabästa! haha började kolla alla avsnitt på datan för typ en vecka sen, och nu är jag fast! att folk kan vara så falska.. haha så kul o se!

igår fyllde nadja, älskade ängel, 19 år! va och grattade dig vid graven!! grattis igen gumman, hoppas du har de bra<3
va på cp igår också, riktigt trevligt faktiskt, men aldrig mer en chockefuck säger jag bara! haha, usch.
sen pratade jag lite med sasso sen åkte jag hem o sov.. sov till kl tre idag, ovanligt(?!), har inte gjort så mkt, bara varit hemma och lekt med melissa lite granna :)

nu ska ja åka ner på stan och möta katja :) blir en tidig kväll ikväll, ska upp innan sju imorgon för lite ärenden på sjukhuset..

hare gött allesammans! puss <3

snart kommer jag till dig <3

7dec.

hallooj :)

sitter hemma hos hästis och målar för fullt ;) jätte fint blev de.. nu sitter vi och väntar på att de ska torka, sen blire måla igen:)

har vart i skolan och julpyntat hela dagen, myspys.. även fast jag bara har sovit typ två timmar inatt så är jag ganska pigg:) vet inte riktigt vad som händer senare idag men de återstår att se :)

nu ska ja rök sen fortsätta måla, hare gött!!

julepynt!


3dec

god dag :)
idag är jag jätte glad, på skit bra humör!! :D
va inte i skolan idag, orkade inte.. och imorgon ska vi till älvsjö mässan men de är frivilligt så jag är ledig då också! yeeee..

sitter hemma hos katja just nu, johan är här också:) vi dricker glögg och julpyntar, lyssnar på julmusik och har de allmänt mysigt bara! senare ska vi röra oss mot nicklas, vi ska se ssk matchen och mysa ännu mer! we love to mysa!;)

sov till kl tre idag:O sjukt hur jag kan sova så mkt, mer än 12 timmar liksom, så har de varit hela veckan, fast de kan ju iförsig va för att jag har vart sjuk.. men frisk är jag nu iaf :)

vill bara säga att jag älskar alla mina vänner, nära&kära!! just love my life ríght now!!




min snygga moggis katja ;)

2dec

helloj.

försökte gå till skolan idag, lyckades vara kvar till efter lunch iaf, men sen kom illamåendet igen :/ fyfan.. känns som att jag vill spy hela tiden men det går ju inte, hoppas de går över efter denhär tabletten jag tog nu, för orkar faktiskt inte må såhär längre.. är de sprutan eller är jag bara sjuk? för om det är sprutan så borde de ju gå över snart tycker man ju..

gjorde prov idag i skolan och det gick hur bra som helst, sen hade vi religion, försökte meditera lite men det gick ju sådär, man va ju inte speciellt seriös, haha.
idag vet jag inte vad ja ska göra, färga håret vill jag göra iaf.. men just nu vill jag bara lägga mig i sängen och kolla nån bra film, men kommer ju inte på nån.. aja

krya på mig ska ja försöka göra iaf till helgen så man mår bra när man ska myyyysa:)

 puss på er!

1dec

undra om de är dags att börja skriva igen? ingen kanske läser längre men.. kan va skoj.

har ingenting för mig just nu, ska snart kolla på ps. i love you, matte sa att den va bra så  why not :)

har vart sjuk sen i söndags, har mått piss, haft feber och ont i huvet så har bara legat hemma i två dagar typ.. så idag fick jag nog, tvingade med matte ner på stan, köpte hårfärg och ett linne:) sen åkte vi och race'a lite, haha vi höll på att (bokstavligt talat) välta omkull, men jag tyckte de va skit kul och satt och asgarva istället!

imorgon har jag en lång skoldag framför mig, från halv nio till tre nångång :O och jaa, de är länge för mig! har prov imorgon också men de ska nog gå bra:)

helgen har vart superkul, i lördags firade vi min syster sini, de va riktigt skoj:) och i söndags va jag,jocke,nicklas och frodd hos katja och hade julemys, de va riktigt trevligt, med lussekatter, pepparkakshus glögg och bara massa mys! (men sen senare mot kvällen blev jag sjuk:()

nu ska ja sätta igång filmen och försöka bli trött, ha de bra allesammans, hoppas ni har saknat mig;) <3

jag och min söte syster skaladja :)

RSS 2.0