SOMMAR&SOL<3

härliga sommar, är det inte dags snart?

sol,bad,glass,ballerina,utekvällar,sola,solbrillor,shorts,linnen,lov,resa,grilla,dricka gott, promenera,vattenkrig,barfota,mysa,jordgubbar&grädde, husvagnen,farstanäs, grönalund,kubb,


SOMMAR!


image23


image24


image25

bajsbajs

tjenare, det var ett tag sen jag vet :)

och jag märker nu att jag börjar nästan varenda inlägg jag skrivit under senaste tiden, med: jag vet att jag e seg på att uppdatera.. men ja, sån e jag :) inte sådär värst bra på bloggskrivandet.

menmen.. nu är det iallafall lov:) men det är ju snart över.. ångest.. eftersom att man inte har gjort nått vettigt underlovet känns det som:(

några saker jag har gjort iallafall:)
vart med ida&natha på en myskväll hos ida, med bastu o godis o skratt och massa skojs:D
har träffat josse som är här i sthlm på besök:) riktigt roligt att träffa dej gumman<3
har vart med tero också, nästan varje dag, mys.
har festat lite granna, nicenice ;)
och sen får jag ju inte glömma att kim också är på besök här i sverige, den lumparen ;) kul o träffa han också.
sen har jag väl ine gjort så mycket :P me det är ju trots allt några dagar kvar av lovet, får göra det bästa av saken:)

och som emma sa just, bara 10 veckor kvar till sommarlov:D:D yiiihuu.. hoppas det går snabbt!!

nu idag vet jag inte vad ja ska göra.. ska ner på stan sen o träffa ida&natha kanske :) vet ej vad vi gör men hellre det än att sitta hemma o tråka föfan!
va hemma hos katja igår också:) drack några öl, snacka o myste :) de va roligt.

får damp på mej själv också för att jag inte har vart o tränat nått under lovet :( åååååh.. dåligt! menmen..får träna som fan sen när skolan börjar, och ska verkligen inte förstöra det genom att äta massa skräpmat:) det kan jag åtminstonde hålla mej borta från känns det som, även fast jag ibland blir lite sugen;) choklad är nått jag däremot inte kan motstååå.. mums.

nu ska ja sluta babbla o börja fixa mig:) haha, skriverväl om sådär ett halvår igen ;)

rubrik

sådär, nu har jag tid för lite uppdatering :) även fast jag inte vet vad jag ska skriva men..

igår så var det jonnas födelsedag :D:D grattis igen!!!





var  i skolan igår iallafall, vilket jag har varit hela veckan:D inte skolkat nånting, (förutom idag, var tvungen o få sova lite), vi hade kök igår, och där har jag inte vart på jag vet inte hur länge, så det var ganska roligt :) vi fick först filea lax och sen grava den, sen gjorde vi potatisgratäng och sen järpar :) det började en ny kille i våran klass också, george heter han. roligtroligt. jonna fick göra en tårta i köket också eftersom att hon fyllde år:)
efter skolan gick jag och tränade, kändes skönt, men inte nu för har värsta träningsvärken:/ men det bevisar väl bara att jag har tränat bra? :p sen efter gymmet drog jag hem till jonna och käkade den goda tårtan, mums. den var god :) sen kom mamma och hämtade mej vid nio, och när jag kom hem började jag städa mitt rum, sen kollade jag lite på scrubs och två och en halv män sen somnade jag :) och sov framtill tio.

fattar inte hur jag kan sova så himla mycket? jag skulle kunna sova närsomhelst. en riktig sömntuta :D men det är så skönt, förstår inte hur det kan vara så skönt. nån som håller med mig? finns inget bättre än sova, eller jo kanske, men nästan inte. skulle vilja lägga mig i ide och sova typ i ett halvår, och sen vara pigg varje dag efter det.
guuuud så skönt det skulle vart.

sitter och lyssnar på takida-curly sue, så himla bra låt:) älskar takida, rösten är så underbar<3

jaja, nu ska ja äta frukost och sen fixa mig iordning, ska ner på stan med eeva&jennifer och köpa något roligt till jonna som ska ha en liten "tjejkväll" på lördag :)
fast innan jag drar till henne ska jag kanske till katri och fixa mina naglar igen, hoppas dom sitter bättre än förra gången.

soo long ;)

snabbt

dehär blir ett snabbt inlägg:) vet inte ens vad ja ska skriva men fick lust bara..

idag va jag i skolan. hade prov, gick inte sådär skit bra men det är nog ett g hoppas jag:) efter skolan ¨åkte jag och jonna hem till mej, satt o kolla one tree hill, som vanlit :P sen noppa hon ena mitt ögonbryn, för det va de enda hon hann innan hon skulle hem:) så jag fick ta det andra.

kollade just på fråga olle, natasha peyre va med .. asså, bimbo? nemen, visst hon e snygg men lyssna på henne. herregud.
men nu ska ja se girls of the playboy mansion:D det är skit bra.
image21

my birthday :)

tjosan.
igår va det då som sagt min födelsedag :D det va roligt. va i skolan först, sen åkte jag hem, mamma o alla dom va här :) sen åt vi lite smörgåstårta, mumst, sen vid fyra kom ida jonna och eeva, gluffsa i mig mera tårta:) sen var tarja och ari också här på en fika, (tack för ölen;))
av jonna&ida fick jag en svart kjol:) skit nice, och en skjorta,exakt sån jag ville ha!! tack gummsor.<33

av eeva hade jag fått innan, men jag fick presentkort på hm 200:-, så jag var där igår och köpte mig en snygg bikini:)
köpte den så snabbt för att det är ju internationella kvinno dagen idag, man brukar oftast få bada gratis på sydpolen, tänkte göra det men det vart ju inget.
så istället ska jag ida jonna&natha åka till heron och bowla, nice. har bowla ganska mycket på senaste tiden, men inte fan visar det nå resultat på att ja har blivit bättre. hoppas jag vinner idag:) nämen, bara det blir kul, vilket det kommer blir, så äre lungan!

mer om igår.. vi började med drickandet ungefär vid åtta :) satt o glodde på så ska det låta, amy diamond var med :) och hennes lag vann, wiiho;)
sen efter det sjöng vi singstar:D skit kul! tiden gick o gick, och det var typ det enda vi gjorde haha, men sen börjades det med kortspel:) det var roligt som bara den, haha fyfan! sen kom eeva förbi också:) hade roligt o så.. sen gick vi ut lite, sen kom jag&jonna tillbaka, sen sov vi:)

(skulle skrivit dethär i söndags, men hann inte klart så sparade det bara som utkast, och publicerar det nu:) mer om helgen kommer sen)
 

dags

dags för lite träning och en dusch snart va ;)
har fått min present från mamma&risto nu, en mobil:D:D <3 tackar!!!

takida<3


en sak till

kollade på one tree hill nyss!! fyfaaaan.. nu börjar det hända saker. börjar nästan alltid tjura till det, jag kan inte hjälpa de, men det är så jäääääävla bra! ursäkta.. men ni som inte kollar, ladda ner och börja kolla!!!

jag har alla säsonger på datan, och jag kan kolla dom om och om och om och om igen om det nu skulle vara så.. tröttnar aldrig! shit asså.. att en serie kan vara så bra förstår inte.. men det dåliga är att det kommer ut ett avsnitt varje torsdag,och jag orkar aldrig vänta tills nästa kommer ut, får damp! :D

image20

rubrik

hatar rubriker, fattar inte ens varför man MÅSTE skriva en rubrik.. !?

jaja, idag var jag inte i skolan, inte igår heller.. inte för att jag är sjuk eller så men jag orkar ba inte :/ måste skärpa mig asså.. inte bra dehär, och att det precis har vart lov och jag har sovit hur mycket som helst under lovet också,och  fortfarade trött!? wierd.. som sagt, tiia älskar att sova!

vaknade vid tolv idag, kollade lite på tv, sen gick jag och mötte eeva, vi promenerade hem till henne i detta underbara väder!! guuuud så skönt, man blir så glad utav det. fattar inte hur väder kan ändra ens humör nått så otroligt mycket:)
hos eeva hämtade vi bara några skolböcker för vi skulle plugga hos mej lite senare, men innan åkte vi ner till stan, hon gick förbi optikern, sen åkte vi till mej.. pluggade lite, sen började mamma& sini göra smörgåstårta till imorn (eftersom att jag fyller år :D) så jag ville hjälpa till, så jag och eeva hjälpte:D fan vad jag älskar smörgåstårta alltså:D hihihihih.... :D

vill veta vad ja ska få imorn:D förhoppninsvis en ny telefon, för det behövs verkligen!!! :)

känns som att min blogg är jätte tråkigt och läsa.. ären de? för jag skriver aldrig typ tankar och sånt, bara vad jag har gjort sen är det klart liksom.. kanske inte är så kul o läsa?! hmm..

uschusch

idag var jag i skolan:) det va roligt, slutade tidigt, och på sista lektionen kollade vi bara på film, kärlek på menyn hette den.. efter skolan drog jag jonna& eeva ner på stan, kollade efter bikini och lite annat, hittade ett par skor som jag köpte :) skit  söta, sen drog vi till pastahuset och åt gotteligott:D sen åkte jag och jonna till mej, tränade lite, sen åkte vi hem till henne, och sen tog vi bussen till brunnsäng med eeva, lämnade en film, sen var vi ute och promenerade i en och en halv timma, duktigt. sen drog vi till peppo kollade sex and the city och åt nudlar, och nu är jag hemma:)

får panik&ångest.. har inte tränat på hela lovet , kanske på en och en halv vecka:O!!! tränatränaträna är vad som gäller nu.

jaja, ska duscha sen hem till tero<3



vila i frid daniel snällman!
kände dej inte så bra, men vi hade träffats ett antal gånger.. och du var alltid lika glad och snäll:) hoppas du har det bra där uppe, så ses vi när min tid kommer

mm-mm-mm

som sagt, lovet var underbart :)

i fredags va de ju då tjejmiddag hos mig, det va hur trevligt som helst, nästan alla vänner var samlade, inte så ofta det händer. men vi hade de trevligt, sjöng singstar, käkade och drack gott, och bara umgicks<3 tack för en underbar kväll tjejer! och tack för alla presenter, jätte fina!

i lördags va de då dags och fira johanna, tyvärr så hann jag inte köpa någon present, men det ska du få, i promise!
åt smörgåstårta och snackade minnen och sjöng massa singstar igen:D niiice! nemen det va hur kul som helst. tack för den kvällen johanna och ni andra som var där!

i söndags vaknade man upp helt bakis, vilket man förtjänar :P vaknade runt fyra, såååå skönt o sooovaaaa<3<3<3<3
fick panik när jag vaknade för hade inga nycklar hem, och jag behövde en dusch, nya kläder och smink! men dusch fanns hos tero, så vi duschade där, och sen fick sini komma ner med nyckel,sen gick vi upp till sini&danne, där va de middag för våran familj och dannes familj + johanna:) de va mys och jätte gott, tack sini:) jag var ju lite bakis så kunde inte äta så jätte mycket, men gott vare ändå.

och idag började skolan :O jooobbigt, som fan.. men ja va inte så trött imorse som jag trodde att jag skulle vara, men de va ju bra.. men sen har jag en sån bra fungerade hjärna så jag gick typ 25 minuter innan min buss skulle komma., för jag tänkte lite fel, som vanligt när det gäller bussar och skit. så där fick jag sitta och vänta hur länge som helst på min buss.. blä! hade bild första lektion,det va kul faktiskt, vi fick ta massa bilder och sånt. sen vare lunch, och jag&eeva gick o käka på kolgrillen:D jammi. sen drog vi till skolan, hade data sen näringslära sen slut..
jag och eeva åkte hem till peppo och väntade på att vi skulle åka till skärholmen, peppo skulle skjutsa,men sen till slut åkte vi, gick runt där lite, sen påvägen hem kikade vi förbi på pasta factory och hämtade med oss lite mat :) gott. käkade hos peppo och sen skjutsade han hem mej, när jag kom hem städade jag lite granna, o nu sitter ja här och väntar på att tröga tero ska komma:)

känner mig fet som en kossa.. har inte tränat sen fredagen vi fick lov liksom:O har käkat massa fett under lovet och.. åååååååh , får ångest!! :( panik!!!!!!!!!!!

varje gång jag sätter mej vid datan, så går jag in på youtube, söker fram a drop in the ocean, den med video från one tree hill, kollar på den, sen när den e slut, lyssnar jag på spice girls - goodbye (den är faktiskt bra), lyssnar på den, sen äre slut med låtar o lyssna på :P haha!
så tips på massa låtar tack!!!

orkar inte skriva mer, hoppas dedär räcker (HAYAT:P)
byeee :)

RSS 2.0