2009 is here

åååh fyfan va skoj ja ska imorn:D ingen eller inget kommer få förstöra min dag.. ja ska, eller är, peppad till 100!!!!

va i skärholmen med ida idag.. hittade lite grejer, skor tills imorn, handskar, kofta, örhängen, korsett, lösögonfransar och lite annat.. de va skoj:) kom hem för ett tag sen.. åkte till sini efter, sen kom mamma och hämta.

imorgon ska ja fan vakna tidigt, sen blire systemet sen hem och fixa sej, ida kommer hit också.. vid 18.00 åker man till jonna på middag, lite singstar sjungade och sånt:) de kommer bli as nice..
efter de vet man fan inte vart man ska, verkar som att ingen har nån aning om vad som händer, vart dom ska eller vafan dom ska göra över huvudtaget. men som sagt, jag har mina brudar och vi ska festa järnet! man har ju iaf lite alternativ..
men de jobbigaste måste väl va att man inte får tag på nån från kl 11 till typ två på kvällen.. såå, de kanske blir lite krånglit. meen, de löser vi;)


whats up

tjaba..

sitter hemma hos ida just nu,väntar på att kl ska bli 21 för dåbörjar en film vi ska se..
har laddat med nachos o cheese;) gött..
vaknade runt fyra idag, så har inte hunnit göra så mycket annat.. va nere på stan ett tag, sen åkte vi hit..

undrar vafan man ska sätta på sej på nyår, vart man ska vara,och med vilka.. verkar inte va många som vet vad som händer. men de blir nog bra bara ja e med mina tjejor:D





Alicia!

denna underbara lilla krabat föddes inattt 02,22




stolt moster:D





 

julafton

min dag har vart as bra :)
började med att jag vaknade runt elva, började fixa mej, och vid ett tiden åkte vi till min syster sini:)
där firades hela julaftonen, med kalle anka, julmat, julklappar och umgänge..julmaten tycker jag är de bästa, haha.. har redan ätit två gånger idag, och mer blire imorn!
så skönt att man typ lever på julmaten i en vecka framöver, blir ju så mycke över! men tur de..

lite senare kom eeva och lämna sina julklappar till mig.. har som sagt inte köpt nått itll henne men hon ska få nåttt..
fick as mysiga tofflor, ett smycke med våra ansikten ingraverade, och ett puzzel som är gjort av en bild på mig:) as coolt..
tack gumman:D

kom hem för ett tag sen.. ska lägga mig och kolla på beck och försöka sova.. är as trött.. bilder kommer senare när ja fått dom:)

puss&kram



och denhär sötnosen fick nog mest julklappar :-D

KLART

sådär.. nu va alla julklappar klara och paketserade:) .....förutom en, eevas :O jag har ingen aning om vad ja ska köpa till henne, för dendär bruden har ju redan allt.. men nått ska vi klura ut.. men de får bli en sen julklapp dock!

drack lite med andrea, ida och micke igår:) de va mys..satt o spela buzz o ja förlorade, tack vare mickE!!! :)
efter det drog vi till idasbror, där de va lite poker och sånt.. satt bara och kolla på eftersom att jag inte e så bra på sånt..
vart kvar där ganska länge.. kom hem runt nio på morgonen, men somnadeinte förens elva typ.. och vaknade typ kl tre.. stressad som fan,åkte ner på stan träffa ida.. käka pizza o sen va julhandlandet igång!

va på stan igår också.. köpte lite grejer till mig själv:) vart ett par byxor, tight och en klänning.. tror de va de.. och idag fick de bli lite smycken och hårband, och en liten kuvertväska!
imorgon ska ja upp ganska tidigt.. men vill liksom inte lägga mej än.. hos katja äre bingolotto, hos jocke äre krök och på cp äre öl... :O vad gör man.. de blir antagligen bara ligga hemma idag.. men känns inte så kul faktiskt..

jaja... men ni får ha en bra jul allesammans:D:D:D lär nog inte uppdatera bloggen nu på nåra dar skulle ja tippa...
meeeeeeeeen, sakna mej inte för mycket ;)

MERRY CHRISTMAS!!!! <333333


im bad

jag vet att uppdateringen i denna blogg inte vart den bästa.... men ja har faktiskt inte så mycket tid. har haft mycket plugg på senaste tiden, som skulle vart inlämnat innan julavslutningen igår, men de hann man ju inte med heller... fråga mig inte vad ja gjort istället för det vet jagi nte ens själv.

va o handlade lite julklappar i onsdags iallafall:) handlade lite till mej själv också.. blev två par skor till mig själv och ett par leggings!

just nu sitter jag och väntar på ida, vi ska förkröka lite sen blire utgång... denhär helgen igen:O men de nice... hoppas jag inte blir trött för tidigt bara o vill hem som de har blivit dom senaste gångerna, tråkigt.

grattis på födelsedagen micke :D hoppas du får en trevlig kväll!

jag längtar som fan till kryssningen den 8 januari med tjejerna :D fan va vi ska röja och ha skoj!




en bild från kryssningen i somras :)
b


färgade linser

skulle väl passa as bra till nyår? :D
ja ska faktiskt ta o beställa ett par från http://www.fargadelinser.com och jag får ett till par på köpet eftersom att jag skriver ett inlägg om dom:) underbart... måste bara välja vilken färg.. vad tycker ni?

ojojoj

vilken kväll igår.. de va as nice :) förkrök hos micke sedan utgång.. träffade min drömprins, mådde as bra, dansa hela kvällen, och massa ÖL!

konstit nog mår ja bra idag med.. ingen baksmälla alls, :)
har snart tvättstuga.. eller har tid kl fyra men väntar på att eeva kommer för hon får hjälpa mig att bära dit tvätten..
senare ikväll kanske de blir bio, vill se twilight.. får se om nån vill gå med mej!

vet inte ens va ja ska skriva.. men ni får hare så bra :)
och om tio dar äre julafton!!! GREAT!


crille, ja tror v i glömde dansa vår dans igår;)

vakna med the voice

de är nog de bästa att vakna till på mornarna .. (förutom julkalendern...) och alla dessa rapattaker, haha. as bra ju!

försov mig lite idag, hade den förfärligaste natten ever.. vaknade hela tiden, kunde inte ligga still, hostade, svettades och drömde mardrömmar :(  vaknade utav att jag hade ap ont i halsen.. men ja drar till skolan ändå, vilken kämpe va?!?!?
nää.. nu måste ja dra till bussen!! vi höres babes



panik

ska de va så jävla svårt att hitta en nyåsklänning.. kommer fan sluta med att jag sitter hemma på nyår naken för att ja inte hittat nån snygg.. help me!
vet ni nån bra hemsida?

damp

åååååh, JA KOMMER FÅ DAMP!
kul att nästa avsnitt av one tree hill OCH gossip girl kmr ut i januari!!!! :O hatar jävla säsongs pauser...
ja kommer inte kunna vänta...! saihpfahdsfamkdgaophegawbrbekrmjl!!!!




oooooooooooooooooh

gokväll..

e så jävla trött så skulle kunna somna nu.. men de orkar vi inte.
är hos syrran nu, har precis ätit mat, pasta carbonara, feting gött.. väntar på att eeva ska komma hem, så vi kan ta samma buss:)
imorgon pallar jag fan inte gå till skolan.. har julbord och de är redan onödigt många som serverar där, så får se om ja stannar hemma kanske.

snöar gör de ju, men inte fan fastnar de inte på marken.. vill ha mycke snö så man kan åka pulka igen:D haha. men vi får ju hoppas på att vi får en vit julafton, de e ju så de ska va!

å ja tror jag har hål i min tand.. pytte litet :(

så söt min älsklings melissa!! :D

julbord

vi har julbord i skolan hela veckan.. då vi ska servera och skit.. pallar inte men måste fan :/
så nu ska ja börja röra mej mot skolan.. försov mej idag,:O men de gör nog inte så mycket.

ja&jonna ska stå i baren idag ;)

kanske uppdaterar lite när ja kmr hem, blir nog inte som igår att jag kom hem typ halv tio från skolan! :I




bye sålänge

R.I.P!

Idag skulle våran vackra ängel fyllt 18 år :( ett stort grattis till dej älskling, hoppas du har det bra! saknar dej massor, wish you were here!!! <3



SKULLE PUBLICERATS I LÖRDAGS!

fick just höra att de är finlands självständighets dag :D yeey. och det ska firat, höhö.

ska på hockey med katja och hennes kompis maria idag, ssk-frölunda, skoj. sen efter de åker vi till katja och förkrökar, sedan blire krogen;)

igår va nog den skummaste fredan på länge.. va hemma och åt tacos med familjen:) sini och melissa va också på besök.. efter de blev de idol tittande, hann inte se klart vem som ¨åkte ut (men nu vet ja), henttu skjutsade mig till jenna, där de va en lite fest för frida som fyllde 16 år igår:D grattis..
sen ville folket dra till nån fest i saltskog, och eftersom att jag inte drack en droppe igår, förutom ölen hemma, så tyckte jag att de va tråkigt, frågade peppo och eeva vad som skulle göra.. o dom skulle hem till peppo o kolla film så ja hänka på.. men de blev inge film tittande, utan vi börja möblera om hos han klockan halv två på natten typ:)
men de blev fint.. bättre än förut iaf ;) och ja tkr peppo borde söka till idol.. som en zigenare, haha.

dålig update

i know :/

lördagen va väl helt okej.. kom till fredrik runt nio tiden ungefär.. o då va han inte ens hemma :p haha, han va nog lite för full.. så vi drog vidare till katja ett tag.. hon va inte hemma först.. så vi spelade lite musik o dansa och så, men sen kom hon hem o skulle typ sova så ja&jonna drog till henne och sov :)
på söndan plocka risto och sini upp mej för att åka hem till sini på fika.. va asbakis och pallade knappt röra på mig. drog inte till skolan på måndan heller för min jävla mensvärk dödar mej.. men gjorde sällskap hos katja, och vi julpyntade lite och sånt.. ja sov kvar, hennes kompis hagge va också där:)
idag skippade jag också skolan.. åkte ner till stan med ida en stund.. eeva kom också, vi käka lite o så.. sen fikade jag&ida med johanna och emma.. de va mys:) råka tappa mitt glas så de gick sönder o spillde ut all min oboy:p .. pinsamt,men fick nu, haha..

imorgon blire skola.. :/ pallar fan inte.. kan inte ens stå länge fören mina ben viker sej och orkar inte stå.. känns som att jag ska få sen drag hela tiden..och dom e helt döda.. vettefan vare är.. kanske järn brist som johanna sa!
måste redovisa imorn också.. och vi är inte ens klara, så får se hur de går. ig!?!?

ja har tre personer kvar att köpa julklappar åt.. o ja e pank:O hur fan ska de gå till.. pengarna ba försvinner! jaja.. vasskamangöra..

en bild från i somras.. alla e tomater

RSS 2.0