fucked up

de är kul och veta vilka vänner som finns där för en när man mår dåligt.. vilka som alltid står vid ens sida, och vilka som snackar skit!
Men alla ni som förstår mig och stöttar mig, i love you! ni andra kan faktiskt dra åt helvette:)



bläääääääääääääääääääääääää

'



FUCK YOU, FUCK YOU VERY VERY MUUUUUUUUUUCH!!!!


123456789

sitter hos maria och fia just nu:) men de är bara jag och maria hemma, fia jobbar hon.
va inte i skolan idag heller:( dåligt samvete har jag som fan men jag orkar verkligen inte.. imorgon har jag utvecklingsamtal också, vill inte ens veta hur de kommer att gå :( min frånvaro kommer inte se bra ut!
vaknade runt ett idag, jag och fia gjorde oss iordning, sen tog vi bussen tsm, hon åkte och jobba och jag mötte upp malin och nattis på stan, sen åkte jag och gjorde fia sällskap på jobbet. Satt och snackade med en  gubbe i typ två timmar, haha men de va trevligt, sen kom matte och körde hem mig hit.
Just nu ligger maria i sängen och jag sitter här och spelar lite olika spel på facebook :p snart kommer fii hem också..

önska mig lycka till på utv.samtalet imorgon!! :O

måndagsmys

go'kväll:)

helgen har vart underbar, i fredags va de som sagt klassfest,de va skit kul, efter de blev de en liten utgång, mötte upp tjejorna, skoj:)
i lördags firade vi hagman, de va jätte trevligt, förkrök hos honom sen ut på den nya rockbaren:) grattis igen hagman, hoppas du hade en rolig kväll!
igår låg jag bara hemma hela dagen och kollade tv, gick inte till skolan idag, va alldeles för seg för de, så har vart hemma hela dan idag också, städat hela lägenheten har jag gjort. Nu ska ja snart ta bussen mot maria, hon ska laga mat till oss sen får vi se vad vi hittar på:) ha en bra kväll, gooooood bye!!

ps, studentskivan är bokad nu också, den 5e maj blir de :) om ni vill komma så äre bara ringa och köpa biljett (biljetterna kommer i januari dock men ändå) ;)

fredagsmys

god eftermiddag ;)
sitter hos maria och fia just nu,men maria jobbar som vanligt.. jag och fia har gått runt och fixat oss här nu i flera timmar känns de som, nu sitter vi och dricka kaffe:) jag ska snart ta bussen till marias jobb och köpa cigg, sen åker jag nog hem och byter kläder och sånt för vi ska ju ha klassfest idag, myspys! ska möta mickis och emelie på centralen kvart över sju,:) sen vet jag inte om jag stannar hela kvällen, men de återstår att se:)

va inte i skolan idag, hade prov men kunde inget så gör de nästa vecka istället, hellre de än att få ig liksom;)
nu ska ja nog börja röra mig lite sakta, men ha en underbar fredags kväll allihopa, puss&kram!

 en jäääätte gammal bild på mig och mal:)

onsdag

sitter hemma hos maria just nu, vi har precis ätit god mat och nu står hon i duschen och sjunger "boten anna". haha, hon e rolig hon.. jennie är också här, hon springer som vanligt runt med sin puder borste i handen:)
vi ska vidare till cp senare, hoppas de blir skoj:)

imorgon har jag skola som vanligt, börjar tjugo över tio så de skönt..
idag har jag bara vart hemma, orkade inte gå till skolan, va alldeles för trött, även fast jag sov hela dagen igår och inatt:S skumt hur mycke man kan sova egentligen... åkte och handla med mamma, sen hämtade jag min vinterjacka från syrran också!! skönt, nu slipper man frysa :)

jalla byyyeee

segooo

vaknade precis,somnade ungefär på en gång när jag kom hem från skolan..men skönt som fan va de att sova lite:)
va på älvsjö mässan idag med klassen, skit tråkigt, sen åt vi på nån hamburger restaurang och sen åkte vi vidare till nått hotell och kollade lite, bajs-tråkigt! efter de så tog vi våran coola skol(cp)-buss tillbaka, jag och jennifer va duktiga och gå på matten också..

nu håller jag på o gör nudlar, hagman fyller år idag och egenltligen skulle jag joina dom på cp men de orkar jag fan inte.. ska lägga mig och kolla på true blood istället :)
börjar 09,50 imorgon, och mamma har bokat tvättstuga kl sju:O och hon själv är ledig, så de är bara för mig att gå upp tidigare än vanligt och tvätta!! blääääääääää

jaja, nu blev mina nudlar klara :) hare göööttttt

bubä

hallååå :)

måste bara säga att kryssningen va fantastisk, riktigt roligt!! :D tack allihopa!!
och helgen va skit kul också för den delen, tack vare mina underbara tjejer! vad hade jag gjort utan er :)

men idag då, måndag.. surt! en hel skolvecka framför mig, fyfan.. trött som satan va jag i skolan idag, sov bara tre timmar inatt:/ efter skolan åkte jag och matte ner på stan och käka, sen åkte vi till rönninge och hämtade hans bil, sen åkte vi runt lite där, sen helt plötsligt blir det ström avbrott i hela rönninge, haha, de va as kul! sen åkte vi och hämta maria sen hem till henne och fika lite, alla tjejerna va där också, myspys!
kom precis hem och tänkte ta ett bad och läsa min bok som vi måste läsa i svenskan..sen ska ja lägga mig i sängen och kolla min nya favorit serie True Blood, as bra!




YEEEEEEE

JAG SKA ÅKA PÅ KRYSSNING IDAG:D:D:D:D
fick reda på de nyss så hinner inte meddela alla,men mina tjejor, om ni inte får tag på mig så är jag på båten och röjer!!! :D jag hör av mig imorgon!!!!

sakna mig inte för mycke!


nu kör vi en hiss men ingen diss...

jag hissar: min kära underbara söta syster katja<3<3<3



wiiiihuuuuuuuuuuuuuuuu



trött

åh, ja e så trött o seg idag,orkar fan inte göra nånting känns de som:/
va i skolan hela dagen, hade skolfoto som inte blev speciellt bra.. sen åkte jag och handla lite med mamma, sen kom vi hem och lagade mat, gott som fan! nu är jag mätt o belåten!
ska väl lägga mig i sängen och läsa boken som vi måste ha läst till imorgon, den är ganska bra så det blir nog inga problem. De enda som fattas nu är goooodis...nån som vill komma förbi med lite?!


'
haha hitta en skit gammal bild:O (o fråga inte vad ja gör med armen:p)

ny vecka

faaan, va jobbigt de ska vara då.. jag vill bara lägga mig i sängen och sova nu :( menmen, ska snart ta bussen till skolan, kommer komma lite sent men äh.. sen senare idag har vi skolfoto, yeeeey, eller inte, är inte alls taggad för de, men ställa upp måste man ju!

min helg har vart helt okej, har vart hemma ganska tidigt, och igår låg jag faktiskt bara hemma hela dagen och kollade på olika serier:) de va skönt, men somnade inte föräns kl halv tre typ.. så j'vligt trött är jag just nu..

har fort. inte fått mitt studiebidrag, får damp! behöver pengar fan.. fitt försäkringskassa!
nä, ska gå borsta mina tänder nu, byeeeeeeeeeeee


förra årets skolfoto

lördag

goddagens :)

va ju som sagt på hamnmagasinet igår och kolla på strippor med malin och matte ;) inget speciellt, dom strippa inte ens, ena tjejen tog av sig överdelen men hon hade ändå inte pattar så va inget att se haha, jag och malin fucka ur på dansgolvet på hamn också;) efter ett tag där drog jag och malin vidare till stanleys, inte speciellt mkt folk men de va trevligt, sen blev de efterfest på efterfest, sen runt halv fem blev jag trött och fick skjuts hem.
Vaknade ganska sent, men ska gå på hockey snart med katja, orkade inte först när jag vaknade, kände mig bakis men nu mår jag prima ballerina:)
men nu måste jag diska, måste va snäll mot mamsen:) och sen ska ja möta katja!


weeeei maria kommer hem idag!! :D hon klarade inte av att vara borta en hel helg utan oss! ;) yee

ha en bra lördag allesammans:) pussss

hata rubriker

tjabaaa, sitter hemma hos maria just nu:) va på stan innan med fii, nattis och malin, men dom stannade kvar och kollade på nån tråkig modevisning, så jag åkte hit lite innan och väntade på att maria skulle komma hem :)
har vart på stan hela dan efter skolan, har fått så jävla ont i fötterna fan.. snart ska vi ner till cp ett tag, mys..
imorgon äre äntligen fredag, slutar tidigt imorgon, sen senare på kvällen ska kanske jag och malin till hamnmagasinet, de är strip tease där imorgon;) kom dit vettja!

nu ska ja rök jag, hare braaaaaaaaaa pusss

RSS 2.0