minnen

just nu sitter jag och lyssnar på en massa brittan låtar, och fyfasen vad det väcker minnen asså.
speciellt med hayat, och bara av att höra låtarna gör mig glad, för då vad jag liten, jag älskade henne, och jag och hayat pratade jämt om henne "har du hört henne nya låt" , och när vi alltid gick runt skolgården, och lyssnade på min freestyle, haha (im not a girl not yet a woman), och sen stannade vi där killarna spelade fotboll och stod där och kollade på. hayat, i miss you

och jag kommer ihåg en gång, jag och hayat var osams, och sen stod vi uppe vid lekparken, hon hade på sig sina jeans med handmärken där bak på fickan, sen kom hon fram till mig skit blyg ba-tiia, har du hört britneys nya låt? ja typ-vilken? hon ba-im a slave 4 you, hahaha :D kommer verkligen ihåg that moment. åååh, miss!!!
ibland vill jag vara liten igen.. ibland när ja känner vissa lukter, och hör några specialla låtar osv så väcker det minnen, brukar ni få så ibland? vill ba kunna gå tillbaka till vissa stunder i livet, bara för en stund.. :(

oj



ojsan, det va visst ett tag sen jag skrev.. men jag har faktiskt en ursäkt.. vårat internet har inte funkar hehe, men nu så:-)

har väl inte hänt så mycket, men kan berätta lite..


i lördags så va jag sini katja&ida hos min moster och festade, hon fyllde 32, congratz, sen åkte vi hem typ vid ett, det va skit roligt där faktiskt. ida sov hos mig.. dan efter så var både jag&ida skit bakis, så vi låg typ i sängen hela dagen, men lite senare på kvällen drog vi oss mot heron med eeva jonna&malin, vi kollade på i am legend, den va jätte bra!! rekommenderas. på måndan va de skola, men jag orkade inte gå dit så ja låg hemma och sov istället, senare den kvällen så jobbade jag och ida på gårn, vi har starat en ny grupp, vi ska åka på spa, övernatta och grejjer, men iallafall, sen åkte jag hem o sov, skola dan efter det (tisdag,igår),sen gick jag och köpte gymkort och gymmade lite :-D fett skönt måste jag säga, ville dra och träna idag också men äh..
va i skolan idag också, vart lite tjaffs mellan klassen och en lärare, störd lärare fan. :@ så vi fick typ en rast mitt i lektionen bara för att vi typ skulle lugna ner oss, men alla stack hem istället.. jag åkte till stan och käkade med sini katja och josephine, eeva va också med, och efter det drog vi hem. och nu sitter jag här och skriver ett jätte meningslöst inlägg, ingen kommer typ orka läsa, eftersom att det är såååå ointressant men och:-)

imorgon har vi kök hela dan i skolan :-/ fyfaaan.. efter skolan ska jag dra och träna, sen hem och plugga med eeva, sen va med tero eller så:-)
på fredag jobbar jag på café kvällen på gårn, booring, men äh, vad gör man inte för spa ;-) på lördag, inga planer, likaså söndag.

jadu, vet inte riktigt vad ja ska säga mer men va tvungen att uppdatera bloggen lite, så varsågod (katja)

allt för nu, tackohej!

aviiissss

eeva har övningskört idag, jag vill också!!! fusk.. hon berättade också lite hur man gjorde och så, soo, i think i got it ;-)



om det ska va kallt ute,så kan det lika gärna ligga snö på marken, men nej!
annars vill jag ha vår, men mest av allt : SOMMAR!!!! <3333333

image12

long time no writting

har inte skrvit på år och dag jag vet (eller det känns som det iallafall)

har inte hänt så mycket, i måndags hade vi ba en lekton, bild, skit tråkigt, i tisdags kom jag inte förens på lunchen typ:P sen gjorde vi svenska prov som gick skit bra :-) sen idag hade vi en lång dag, fast vi fick sluta typ två för att vi inte hade någon gympa :-D yes, haha, för vi skulle ändå gjort bip-test. jobbigt.. men ändå frestigt..skitsamma.

efter skolan åkte jag, jonna&eeva hem till eeva käka lite, sen gjorde vi inte så mycket, sen åkte vi ner på stan igen och käka på nancys (fettosar jag vet) sen åkte vi alla hem till var o en :-) eeva ska övningsköra, fett kul. vill också..

imorgon skulle jag egentligen gå på hockey med katja, men nej, för den nörden har kollat på fel dag, hon ska jobba kväll så.. spajs på dig kaladja!

jaa och imorn har vi kök hela dan, sen efter skolan så ska ja typ hem till tero och hjälpa hans mamma och göra smörgåstårta tror jag :-) om erbjudandet fortfarande återstår hihi, sen på fredag fyller timo år ;-) blir väl ferre, nice.
på lördag ska ja hem till min käre moster, hon ska ha födelsedagsfest, skojsigt, länge sen man såg henne, på söndag vet ej. kanske bio!? vill se im a legend.

och nu är mitt rum nästan helt klart, måste ba köpa en tv hylla och lite små saker, sen e de klar't ;-) rätt mysit tycker jag, jonna&eeva som hjälpt mig, thanks<3

har nog inget mer att skriva.. trorja! jaja, hare bra,, pözzhejz

brist på liv.

denhär helgen har nog vart den lugnaste i mitt liv, haha, men det har vart skönt :-)

i fredags va jag hos min syrra och drack lite smått.. katja va där, johanna&dennis kom dit ett tag, och sen tero danne&sini, och självklart melissa! det va lite kul, tills jag vart trött och gick hem och sov, vid två tiden typ.. dom andra va väl kvar till halv fyra tror jag :-O palla!

jaja, sen igår gjorde jag inte så mycket, va hos sini och danne, som vanligt, haha! har man inget liv så har man inte.. vasskamangöra! idag vill jag fan göra nått.. föreslog att jag och jonna skulle dra och gymma(och nej jag har inget gymkort) men det ville hon inte.. vi vill dra på bio, men det kommer ju ingen bra film heller.. hm!

och jag vill att min data ska funka, men det gör den inte, måste skaffa nån ny fläkt eller vafan det är. sen funkar den som vanligt.. och då kan jag kolla mina one tree hill avsnitt här hemma, haha, har kollat tre avsnitt hos sini (det har kommit ut nya, och dom e skit bra, 4 år efter college) sen vill jag fixa mitt rum ännu mer på nått sätt .. får se vad jag gör.

juste,fick vg på mitt engelska prov som jag gjorde i fredags :-) jag som trodde att jag inte kunde grammatik, haha.
och imorgon har vi bara en lektion (bild) sen slutar vi :-D fett soft.

jaja, nu ska ja gå och skaffamig ett liv . so long


no school for me

tjenna


ett tag sen jag skrev faktiskt, i måndags liksom:O
idag är det torsdag,orkade inte dra till skolan, och imorgon är det fredag :-D yes!men vet inte ens vad som händer i helgen men ändå.. kanske ba tar de lugnt.vill iallafall dra på bio,sen vill jag dra och gymma med jonna men nehepp!

just nu sitter jag hemma hos sini.. danne tero och john är ute och går :-P haha! vaknade ungefär typ tolv idag, skönt som fan! men jag missade ett prov i skolan, i engelska grammatik,vilket jag suger på!! men jag får göra det imorgon istället.

jaja, vet inte vad ja ska skriva mer.. tråkigt. men aa.. bye

godemorgon

sitter här och äter frukost, hm.. trött som fan är jag! orkar egentlingen inte dra till skolan.. men måste ju. har ju första bild lektionen idag också, undra hur det går.
och till er som undrar varför jag inte svarar på sms eller när ni ringer, så är det för att jag har ingen telefon :-( och ni som känner mig vet att jag klarar mig inte utan telefon.. och jag får damp!får för det första inte tag på jonna eller eeva för att se vilken buss som tar och kolla vart vi möts, och ifall jag skulle stannat hemma idag, vilket jag tänkte först, så hade jag ändå inte kunnat det för att jag har inte annelis (min lärare) nummer i huvet, så.. åååh!!!

idag vet jag inte vad ja ska göra, men ja ska fråga johanna om hon vill hjälpa mig med mitt rum :-) johanna om du vill det, (tänkte säga ring mig men nej) så.. de ba komma hem till mig, för jag e hemma :-D haha!

jaja, pallar inte skriva mer. kanske skriver senare..
pusshejs


stördstördstörd!

vaknade ungefär kvart i ett, ett nångång, tero stod och stressade mig om att jag skulle klä på mig DIREKT när jag vakna, hatar sånt.. måste ju få vakna själv först liksom. varför han stressade mig va för att vi skulle åka hem till kirsi (min låssas syster) och basta, sini&danne hängde också med. de va mysigt. efter det åkte jag&mamma till jysk och köpte en garderob till mitt rum, den va skit fin faktiskt! så imorgon ska ja börja göra iordning mitt rum hoppas jag,om nån kan hjälpa mig. men tero vägrar ju.. skitstövel!

jaja, nu sitter jag iallafall hemma hos sini&danne.. tittade just på hitta nemo, den kom på tv ;-) vi käkade pizza också,fan va gott det va! yammi.

imorgon börjar skolan igen.. hm! det nya schemat börjar då också.. så vi har bild första lektionen, i tälje skolan. hoppas vi hittar bara hehe.

jag börjar få damp på dig nu!!!!!!!!!!!!!! cp

jaja,ska sluta spela nu och gå och göra dipp till danne :-)



pappa&melissa :-D
image11


segt

fyfan va seg jag är idag :/ orkar inte ens duscha föfan.. hm!
sitter och väntar på att tönten kaladja (katja) ska komma, vi ska se film o typ nörda oss!

igår va ja med ida&jonna, roligt..länge sen ja träffade ida fan.
efter kvällen på festen drog jag hem till tero, kommer faktiskt inte ihåg vägen hem :-O kommer bara ihåg när jag gick från parkeringen ner till tero, sen att johanna&dennis va där, inget mer :-S sen på morgonen när jag vakna, haha, så låg tero där utan hår, ja fick värsta chocken, haha. men ja vakna runt halv ett, kollade på råttatouille, sen lite beck, sen somnade jag om i ungefär en halvtimma, sen gick jag hem, för tero sov som en stock! ringer väl han snart..

har inget roligt att berätta typ.. tror jag.

imorgon ska jag iallafall på bio :-) vet inte riktigt vilken film, men.. ville se solstorm med ida, men nej, hon har ju redan sett den. jävla fan ;-P



denhär sötnosen är hos oss :-) älskar henne! man blir så glad så fort man ser henne, <3333
image10

FREDAG

idag har man vart i skolan då (?) eeh, inte så kul, kändes som att dagen gick skit segt, men.. hemma nu iallafall :-)
fick reda på förresten att jag fick mvg på hotellprovet!yeah, stolt.

efter skolan hämtade mamma&sini mig, jag och sini åkte ner på stan, för hon skulle till arbetsförmedlingen men hon skulle tydligen tillbaka dit på måndag eller onsdag :-) efter det åkte vi hem, och nu sitter jag här.
sen fick sini ett samtal om att danne får komma hem idag :-D (han satt häktad egentligen tills onsdag) såå.. de bra!

idag.. vad händer idag? :-/ damp! får se.. ska hem te sini och dom och äta tacos iallafall!
och snart kommer jonna.. sen får man se!

och ja katja, vi ska se titanic nångång i helgen :-D haha!


skit skola (ibland)

idag började skolan.. och det va roligt till en början :-) tills vi insåg att vi skulle ha vanliga lektioner, vilket vi inte trodde.. så, ba sätta igång och jobba med det gamla liksom.

vi hade svenska först, och vi håller på med gudar:-O men ja vart typ klar denhär gången, redovisade lite sen vare klarrt'

sen hade vi tydligen ingen matte för att våran lärare är kvar i chile, så jag jonna&eeva åkte till lillebrors och käkade, tacotallrik :-D mums! sen åkte vi tillbaka till skolan, hade livsmedel, sen svenska igen, sen slutade vi.

efter skolan åkte jag med jonna till stan, kollade lite, hon köpte en tröja, sen åkte jag hem till sini och danne, tero och timo var också där, men dom stack typ direkt när jag kom (?) varför liksom.. äh, stannade kvar där till halv nio ungefär, sen travade jag hem ;-) och nu sitter jag här.

och vi har fått nytt schema!!!!!!!! jävla fan! sämsta schemat jag sett.. innan hade vi värsta soft, men nej, dom måste ju göra om de. massa nya lektioner också, som bild, vilket jag hatar, och nå jävla demokratitid :-S eh?! fanfanfan!

fick nytt busskort från skolan idag också.. en bra sak dom kan göra iallafall, men dom är fortfarande skyldiga mig två biobiljetter.. vart e dom liksom, skulle fått dom för skit länge sen! aja!


imorgon äre våran sista servering, som är lagd på schemat alltså (gamla schemat), sen nästa vecka börjar vi med våran nya (!!!!!!!!!!!!!!! :@) och då har vi ingen servering alls, men sen får man ju se om dom frågar nångång om man kan servera, vilket man alltid gör eftersom att man får två biobiljetter, haha, och + att man slipper lektionera, så why not :-D


ska koka nudlar nu ;-)

so long

 

until the end of time.....

inte ens trött, och jag måste försöka sova snart,vända på dygnet, men i vilket fall som helst så kommer jag ställa klockan på 12 imorn, så jag går upp i lagom tid för en gångs skull!

va ute på promenad med mikkis för en stund sen :-) det va jätte skönt faktiskt, sen kom jag hem, kollade lite på tv, sen hamnade jag här.. hehe.. har så tråkigt på kvällarna när jag inte sover hos tero. men mamma vill att jag ska sova hemma lite ibland, eftersom att jag inte gjort det på hela jullovet :-S hm..

imorgon vill jag göra nånting roligt.. typ som, bowla :-D eller, träffa melissa, som jag inte gjort sen nyår liksom :-(
men jaja, nu ska ja sluta babbla och borsta tänderna och typ försöka sova, eller kolla tv..whatever!

go'natt!



image9


ajaj, inte bra.

jadu, jag är väldigt besviken på mig själv.. angående rökandet. igår rökte jag lite, och idag tog jag en cigg med frida..
men ja har börjat tänka att det är väl bättre om man röker bara lite, då menar jag jätte lite, lite då&då, än att man röker konstant, visst?

men jaja, igår va ja hos micke, med många fler :-D hayat, jennifer&mikkis kom dit också, det va jätte roligt att träffa dom igen. önskar att vi alla gick i samma klass fortfarande, och att vi hade samma kontakt som förut.. men tyvärr, time changes! :-(
jag hade iallafall jätte roligt igår.. katja va också där och partade med oss ungdomar, haha.. katja, visst kan man störa sej på vissa? haha.

men sen vid fyra nångång, tror jag, gick jag hem till tero, sov där, sen vaknade jag typ vid sex :O orka, hatar att sova sådär länge, men det blir så. så jag får försöka vända på dygnet nu, eftersom att skolan börjar på tisdag... känns faktistkt rätt skönt :-) så man får träffa alla vännerna igen..

nu är iallafall mitt rum klart :-D jätte nöjd faktiskt. måste ba köpa en ny garderob! sen flyttar jag ner igen, haha.
men vet inte riktig vad ja ska ha för möblering.. det återstår att se!

jag är sugen på att gå promenad..känner mig fet! måste börja träna!!!

;-)

sådär, nu har ja vart på hockey ! de va faktiskt en jätte spännande match tycker jag, och plus att jag och katja satt uppe på ledarläktaren ;-D det va skit kul och sitta där uppe.. satt med massa poliser.. matchen slutade iallafall 2-2, trots fem minuters förlängingstid.. men, äh, tur bara att vi inte förlorade, då hade jag skämmts.

idag ska iallafall jag upp till micke och supasupasupa ;-)

sini m.fl är på disney on ice, haha, jag vill också... :(

på tisdag börjar skolan, fyfan! men ska bli lite kul ändå, så man har nått att göra om dagarna, haha.

har laddat upp bilder från nyår nu
www.tiiaikonen.bilddagboken.se


 love yah<3

btw, rökfri; 5 dagar


little something

hockey idag igen då :-) skojsigt.
sen vet jag ej vad ja ska göra. men katja kom med ett jätte bra förslag, vi ska sörja våran sista ledighet med alkohol ;-) låter ju skit bra, visst!?

äh, nu ska ja dra, kanske uppdaterar lite senare..

måste ba lägga in en skit söt bild på lillen <3

image7
hon somnade i sin gåstol, hihi, så söt!!


congratz hajat ;)

ídag.... vad händer? den som visste...

vet inte ens vad ja ska skriva.. så.. bye.

rökfri: 4 dagar.
jag e så bra!

grattis hayat på 17-års dagen <3 love yah.


förresten, min data är lite cp, om ni undrar vrf jag aldrig lägger in några bilder eller så, så jag sitter vid mammas data, och har typ inga bilder här, förutom på melissa<3

image4

drömde om henne inatt förresten, haha, att hon kunde prata, och att hon hade färgat håret lila, hon va exakt lika liten som hon är nu, sen frågade jag henne ba:haru färgat håret? hon typ:aa, (skit gulligt) ja typ:va fint :) hon ba:tack :) haha, hon va skit söt, med ett lila huve :D haha.åh, hon e så söt <3 hihi.


b-b-b-boring

15.20
jag har tråkigt som satan!!! vill gå på hockey med katja, men har inga pengar.. jävla fan. dom här dagarna efter nyår har vart skit tråkiga, finns ingenting att göra.

och nyår.. jadu, de började bra, hade jätte trevligt hemma hos tero med folket, men de spårade ut, pga en person.. tack för de.
orkar inte skriva om det.

ja har iallafall hållt mig rökfri nu i tre dagar, eller sen dagen efter nyår, dvs 1 januari, har jag inte rökt nånting :-) känner mig stolt.
hoppas det håller också.. känns som att det kommer bli svårare när skolan börjar :-/ hope not..

jadu.. vad händer idag förutom att städa och tvätta tvätt????? INGENTING.
och jag är hungrig också för dendelen, katjaaaa? kom hit och gör mat.

bilder från nyår kommer väl snart, men isf kommer dom upp på min bilddagbok
www.tiiaikonen.bilddagboken.se

17.44
ja äntligen hitta ja på nått att göra:-D eller.. aa..katja ska bjuda mej på hockey, så vi ska gå! tack för att du räddade min dag, haha.
sen efter det, så .. blire väl att ruttna igen.. :-( har verkligen inget liv..

äh, ska inte vara så negativ :-) kanske bra att slappna av lite ibland.
ska träna lite sen när jag kommer hem också. japp, det ska ja fan ta o göra :-) rejält.


so long ;-)
 

RSS 2.0