surprise

min andra halva håller på med en överrasknings middag till mig! :) lax vet jag iallafall att det är..
gårdagen va rolig, började med förkrök hos nicklas, sen kikade jag in på cp en stund sen gick jag och bright vidare mot the strip, katja och matilda dök upp där lite senare.. sen efter stängning åkte jag bara hem:)
ikväll ska jag och katja förbi onkel, för maria jobbar ikväll.. va länge sen jag var där så det kommer nog bli roligt, kommer ge många minnen från i somras..
men nu ropar katja att maten är klar så bäst att jag går o äter! have fun tonight!

times like these

goddag:)
idag är (va) jag uppe med tuppen! sov nämligen hos maria inatt, de va mysigt och alldeles för länge sen vi umgicks.. hon har vart så gullig mot mig nu när jag inte har mått så bra:/ hon hade lagat mat åt oss igår när jag kom, köpt massa gott och hyrt filmer! vi låg och snackade massa minnen och skrattade som aldrig förr, tack maria<3 det behövdes. och imorse när vi vakna, så gick vi och sola och sen hem igen och åt frukost :) sen skulle hon åka o jobba så jag tog bussen hem till min syster, hjälpte till och städa lite sen gick jag hem.. nu ska jag snart hoppa in i duschen och vänta på katja som kommer hit snart, tror jag ska laga nån god mat! :)
ikväll blir det party hos nicklas, ska bli roligt.. antar att det blir utgång på strippan sen också, hoppas på en rolig kväll! :)
träningen går ganska segt, men jag försöker iallafall. och snart ska jag åka och praktisera på båten, ska bli skönt som fan att komma iväg, få tänka på nått annat för en gångs skull. blir nog borta i två veckor, så ni får klara er utan mig ett tag ;D
idag är det fredag och man ska må bra!! kärlek till er alla<3

LIVET!

idag är jag duktig. vaknade klockan åtta utav att melissa ville ha gröt, så gick upp och gjorde det åt henne. satte oss i soffan och tittade på lite barnprogram, mys. sen fick jag ryck och började städa, diskade, tvättade kläder, dammsög och skurade! bytte sängkläder gjorde jag också.
igår gick jag&katja upp ganska tidigt, gick ner på stan för att gå på möte, sedan vandrade vi runt på stan lite, hittade en tröja :) sen åkte vi till katja och käkade lunch, sen blev jag alldeles för trött och åkte hem och sov en stund, sedan stannade jag hemma och tittade oc hela kvällen:) kändes skönt.
idag ska jag och matilda, förhoppningsvis emma och sofia också, gå och träna! vi måste ta tag i dehär på riktigt nu, orkar inte lata mig längre.
och på söndag fyller jag år, dont forget!
puss på er! idag ska ja försöka må bra! :)

RSS 2.0