lördag

jahapp, då va det lördag då.. då är det bara att hoppa upp på sadeln igen. Det blir antagligen fotboll på olearys, om inte john&mackan sviker, annars blir det säkert cp eller nått annat ståhej! ;)
igår va roligt, va först på the strip, men stannade inte så länge för gick till sailors och träffade john o co. Sen blev det efterfest hos marco, de va helt okej! :)
Nu ska jag försöka vakna till liv, känner mig helt död. men.. jag ska inte klaga! ;)

jag och maria igår <3

såhär på en fredag.

halluu :)

sitter hemma hos maria just nu och dricker lite cider och väntar på att hon ska göra sig klar, vi ska nämligen på förkrök hos marco sen blire utgång på the strip! :)
igår blev det några glas på cp, sen åkte jag hem till maria och sov:) sen kom min syster och josephine och hämta mig så vi åkte till sini och jag fixade mig och käkade lite, sen bar det av mot maria igen. Nu sitter jag bara här och väntar..

på måndag börjar skolan igen och jag får ångest :/ har inte ens börjat med mitt projektarbete och har massa prov nu när vi kommer tillbaka.. panik! men den 11 juni smäller det, då slipper jag skolan för gott! då ska jag börja jobba på eckerölinjen, och jag längar!

men nu orkar jag inte mer.. hoppas du är nöjd nattis ;)

RSS 2.0